Помощ: къде да си оправя щета?
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- surr3a1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F36 435xd '18 / E84 2.5xd '12
Помощ: къде да си оправя щета?
Здравейте,
За жалост темата е неприятна. Рано тази сутрин ударих 'леко' безценното... и сега съм болен.
Ляв калник, малкия страничен мигач и лявата предна врата са пострадали по външни белези (моля се само да не съм изкривил колоната).
Застраховка има и т.н. това не е проблема.
Дилемата ми се изразява в следното:
имам информация за сменени части по автомобил след вкарване в оторизиран сервиз за оправяне на нещо си (колата е Опел). Сменена рейка, волан, климатик... свалени оригиналните и сменени с 2ра ръка.
Сами се сещате какъв шок е това за мен. Някой има ли подобни наблюдения за БМВ или за сервиз като цяло? Можете ли да ми кажете къде да си оправя колата? Застраховката е валутна в ЛевИнс и засега съм се насочил към Камор.
Моля за съвет и помощ от вас, колеги! Благодаря.
За жалост темата е неприятна. Рано тази сутрин ударих 'леко' безценното... и сега съм болен.
Ляв калник, малкия страничен мигач и лявата предна врата са пострадали по външни белези (моля се само да не съм изкривил колоната).
Застраховка има и т.н. това не е проблема.
Дилемата ми се изразява в следното:
имам информация за сменени части по автомобил след вкарване в оторизиран сервиз за оправяне на нещо си (колата е Опел). Сменена рейка, волан, климатик... свалени оригиналните и сменени с 2ра ръка.
Сами се сещате какъв шок е това за мен. Някой има ли подобни наблюдения за БМВ или за сервиз като цяло? Можете ли да ми кажете къде да си оправя колата? Застраховката е валутна в ЛевИнс и засега съм се насочил към Камор.
Моля за съвет и помощ от вас, колеги! Благодаря.
Re: Помощ: къде да си оправя щета?
surr3a1 написа:имам информация за сменени части по автомобил след вкарване в оторизиран сервиз за оправяне на нещо си (колата е Опел). Сменена рейка, волан, климатик... свалени оригиналните и сменени с 2ра ръка.
Аз имам абсолютно същата информация за т.нар. "доверени" сервизи колега и затова никога няма да си оставя колата там!

Според мен или някой твой човек (който обаче да има и необходимата техника освен желание) или някой от официалните дилъри на БМВ за България.
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
4 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series