камор ауто
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
камор ауто
пичове,може ли някой да ме насочи кьм човек в камор ауто за ремонт на колата ми.Досега ползвах Дару кар,но напоследък доста започнаха да се излагат. 

- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Ебаааа го за кво ги ползвате тия сервизи с тия нови коли бе???
Толко ли се развалят, че секи петък сте по сервизите или то е част от фешън културата?

" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
филтри , масло и накладки (предни) в Камора ще ти струват малко над 1000лв
заслужава ли си не знам , реално с малко под половината от тази сума пак можеш да го направиш пак с оригинални чати

- quickshare
-
-
- Кара: Хулиган по пътищата
- Детайли за колата: Екстри много :)
Някъде където истинси монтьор който поне малко разбира от автомобили ще ти го направи и то със същото качество понеже не е кой знае каква работата 

radiolo написа:пичове,може ли някой да ме насочи кьм човек в камор ауто за ремонт на колата ми.Досега ползвах Дару кар,но напоследък доста започнаха да се излагат.
Колега , аз лично бих избрал "Дару Кар" пред "Камор Ауто".
Каква е причината , за да не си останал доволен от тях?
Ако искаш пробвай във "Вари 2000" също са добри.
E34 написа:Ебаааа го за кво ги ползвате тия сервизи с тия нови коли бе???![]()
![]()
Толко ли се развалят, че секи петък сте по сервизите или то е част от фешън културата?
Колега , просто явно така ги правят новите автомобили , да са по чупливи. Все пак ако са прекалено здрави , автомобилните компании ще печелят предимно от продажбата на цял автомобил , а сега като са малко по кекави колите , много слкоро след продажбата на автомобила , те продължават да печелят от него , като собственика набавя резервни части от тях.

причината е че имах човек там Йото се казва,който се грижеше за колата.Всеки път когато я вкарвах при него му оставях 50 лв отгоре.Абе с една дума,винаги сам бил точен.Докато един ден ми светна една лампа в колата и се притесних,веднага му се обадих за съвет и ако трябва да му я карам,той не стига че не ме изслуша дори,ами ми затвори тел казвайки ми 4е имал работа.Ами аз не го тарся да пиеме кафе!А и в крайна сметка си плащам като арабин,та да седна свирки да му правя.
Колега в такъв случай не си доволен от отношението на въпросния Йото , не като цяло от "Дару Кар". Според мен този човек , не трябва да бъде причина да смениш сервиза с "Камор Ауто" , защото мисля , че от "Дару Кар" ще си по доволен от обслужването , но ако неискаш да ги ползваш може да отидеш във "Вари 2000" , сервиза също BMW. 

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
ще попитам моят доверен сервиз дали ще иска да поеме поддръжката . и ще ти дам телефон. аз съм също за накладки и дискове и ще излезе около 500лв цялата работа-в камор не знам и не искам да знам....
също в дару имах такъв човек и аз давах,но се премести и са вече нямам там никой.....
също в дару имах такъв човек и аз давах,но се премести и са вече нямам там никой.....
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series