Стелки, по-евтини от 200-300 лева?
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Колеги, знаете ли къде в Пловдив могат да се намерят за по-малко от 200-300 лева, колкото разбрах, че стрували оригиналните?
Оригиналните ми си заминават, а гледам много подобни като качество и изработка за под 50 лева, обаче никъде няма за автоматик
Оригиналните ми си заминават, а гледам много подобни като качество и изработка за под 50 лева, обаче никъде няма за автоматик

- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
Е за каква кола стелки ?
За Пловдив не знам, ама в София при mitaka7, виж в продава има тема, страхотни са му стелките, може да се пратят по Еконт предполагам, ако има каквото ти трябва. Аз си взех от него и съм супер доволна. В камор ми искаха 380 лв. за Е60 стелките
За Пловдив не знам, ама в София при mitaka7, виж в продава има тема, страхотни са му стелките, може да се пратят по Еконт предполагам, ако има каквото ти трябва. Аз си взех от него и съм супер доволна. В камор ми искаха 380 лв. за Е60 стелките

Последна промяна kOnPuBkA на 09 Яну 2009, 14:27, променена общо 1 път
HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
flame написа:MaXimal написа:Тия за 20 лева постоянно се разместват което е неудобно.
А! Взе ми го от устата - ей тва при мен го правят оригиналните! И реших да не давам 200 лева при положение, че за 20 лева ефекта ще е в най-лошия случай същия.
Абе още един ефект разправят имали евтинджийските стелки

http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=125696
- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
Оригиналните за Е90 не се разместват , защото към тях има едни като дюбелчета със залепващ се плат към стелката. Направи един подарък и за колата и й земи истински.
Re: Стелки, по-евтини от 200-300 лева?
Huku написа:Оригиналните за Е90 не се разместват , защото към тях има едни като дюбелчета със залепващ се плат към стелката. Направи един подарък и за колата и й земи истински.
Да, има го това, НО СЕ РАЗМЕСТВАТ!

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Как го виждаш варианта оригиналните стелки да се разместват??? Тва да не е някой евтин боклук...
Аз си взех от Mitaka7 и са идеални... отдолу са с няква гума, която им пречи да се местят по мокета... дори копчетата за закрепване на стелки нямам, седят си ей така... просто постлани..
Аз си взех от Mitaka7 и са идеални... отдолу са с няква гума, която им пречи да се местят по мокета... дори копчетата за закрепване на стелки нямам, седят си ей така... просто постлани..
- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
add1cted написа:Само за справка за е60 стелките не са 380 лева ами около 170
Аз за мокетени говоря колега, не за гумени

HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series