Рекламация на кола
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
dihris написа:Mitkui написа:Хмм ,странно.При мен бяха доста отзивчиви.К'во
казаха от БМВ България
че от бова кар правят всичко възможно за мен
,,сервизите,, в бълХария не могат да направят кой знае колко за теб - притесняват се че частите които ще поръчат за да ти оправят колата няма да им се признаят от БМВ защото са некадърници и сменят подред докат се оправи - заради 1 повреден детайл ще сменят 10 щот са некадърници.
Дигни се до Солун или Виена докато още е в движение защото ,,сервизите,, в бълХария ще превърнат кукличката ти в недвижима собственост
- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
Рекламация на кола
Тука ми намирисва на неква тъпа история ама айде...
Re: Рекламация на кола
Huku написа:Тука ми намирисва на неква тъпа история ама айде...
Да, нема по-тъпо от това да си земе човек нова кола от български дилър
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
кола няма как да върнете ако проблема може да се оправи. А за да докажеш, че не може да се оправи ти пожелавам приятно ходене по адвокати и техн. експерти. В първите 6 мец. от гаранцията доказването е задача на този, който ти я е продал, а след това е твое задължение.
БМВ-България няма какво да направи за тебе освен ако не си я купил директно от тях. Ако си я купил от дилър, се разправяш с него по въпроса с връщането и гаранцията.
БМВ-България няма какво да направи за тебе освен ако не си я купил директно от тях. Ако си я купил от дилър, се разправяш с него по въпроса с връщането и гаранцията.
CheGevara написа:кола няма как да върнете ако проблема може да се оправи. А за да докажеш, че не може да се оправи ти пожелавам приятно ходене по адвокати и техн. експерти. В първите 6 мец. от гаранцията доказването е задача на този, който ти я е продал, а след това е твое задължение.
Това се отнася за употребявани коли а моята и на колежката са гаранционни.
Никой не претендира за подмяна, ако може да се оправи - да я оправят, ако не може - да я заменят с друга.
Лошото е че в бълХария няма кой да ти я оправи
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
Аз ти говоря ТОЧНО за нови коли
моя съвет е, нека от сервиза или дилъра ти опишат точно проблемите (писмено) и тогава отиди с молба за съдействие при БМВ.

моя съвет е, нека от сервиза или дилъра ти опишат точно проблемите (писмено) и тогава отиди с молба за съдействие при БМВ.
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
X5 E70 написа:Huku написа:Тука ми намирисва на неква тъпа история ама айде...
Има нещо вярно!! Чисто нова кола да й трака предницата, все едно е от времето на баба ми

((:BuKcu:)) написа:X5 E70 написа:Huku написа:Тука ми намирисва на неква тъпа история ама айде...
Има нещо вярно!! Чисто нова кола да й трака предницата, все едно е от времето на баба ми
Тракат клапаните на Adaptive Drive-a (поне при мен а доколкото знам и на всички Х5-ци с Adaptive Drive), сменят ги по гаранция, ако паk лопа сменят цялата щанга, моята я смениха 2 пъти за 25000 км дет толко внимателно си я карам и никой друг не я кара освен мен.
Не мога да повярвам че това е БМВ, да тропа още с излизането от магазина.
Май ще се връщам на Ауди
X5 E70 написа:((:BuKcu:)) написа:X5 E70 написа:Huku написа:Тука ми намирисва на неква тъпа история ама айде...
Тракат клапаните на Adaptive Drive-a (поне при мен а доколкото знам и на всички Х5-ци с Adaptive Drive), сменят ги по гаранция, ако паk лопа сменят цялата щанга, моята я смениха 2 пъти за 25000 км дет толко внимателно си я карам и никой друг не я кара освен мен.
Май ще се връщам на Ауди
Там пък положението нали е по-розово

Kickdown написа:X5 E70 написа:((:BuKcu:)) написа:X5 E70 написа:Huku написа:Тука ми намирисва на неква тъпа история ама айде...
Май ще се връщам на Ауди
Там пък положението нали е по-розово
Не зная. Лошото е че заради камор се разочаровам от БМВ. Затва се обърнах към Мюнхен, за да не отида при ауди
miroslav4ev написа:dihris написа:Някой знае ли как се прави рекламация на кола, която е в гаранция и прави един и същи проблем???както каза Молов - скандала му е майката иначе не става. Това го знам от опит с гаранционен сервиз на Мазда и Пежо
в друга насока, но без скандал, разговори с "шефа" и т.н. не става в БГ
що скандали вдигам не е истина, а в скандалите определено съм много добра, но ефекта е нулев
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
X5 E70 написа:((:BuKcu:)) написа:X5 E70 написа:Huku написа:Тука ми намирисва на неква тъпа история ама айде...
Май ще се връщам на Ауди
Същия проблем и при 7ците, било си проблем при тях

Не знам какво против Ауди, ама Кю7цата не е тропала никога по тоя начин, пак беше чисто нова поръчвана от тука и никакъв проблем не е имало до сега.
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series