БМВ Е60 520Д ИЛИ Е90 320Д ?
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
74 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
BlackMen'sWagen написа:Mollov написа:Няма да е лошо да поясниш дали става дума за нови автомобили или втора ръка... щото Е60 LCI с 177PS мотора си е много прилична... а Е90 може да не остстъпва много в интериора, ма тва не е вярно за комфорта и за обема на свободно място... Е90 не е кой знае колко голяма вътре... еле па в сравнение с Е60...
P.S. Гледам, че коментираш акциза... явно няма да са нови... ма на коли за над 30к.... да се мръщиш на акциз... не знам...
Става въпрос за втора ръка,иначе нямаше да се притеснявам за акциза:-).И няма да са 30к+,а някъде наполовина.
за половината на 30к, незнам каква Е90 или Е60 ще си вземеш

- BlackMen'sWagen
- Потребител
-
Hugo Boss написа:BlackMen'sWagen написа:Mollov написа:Няма да е лошо да поясниш дали става дума за нови автомобили или втора ръка... щото Е60 LCI с 177PS мотора си е много прилична... а Е90 може да не остстъпва много в интериора, ма тва не е вярно за комфорта и за обема на свободно място... Е90 не е кой знае колко голяма вътре... еле па в сравнение с Е60...
P.S. Гледам, че коментираш акциза... явно няма да са нови... ма на коли за над 30к.... да се мръщиш на акциз... не знам...
Става въпрос за втора ръка,иначе нямаше да се притеснявам за акциза:-).И няма да са 30к+,а някъде наполовина.
за половината на 30к, незнам каква Е90 или Е60 ще си вземеш![]()
![]()
Деснячка бате,от Англия,иначе няма как на тая цена.Затова не искам да е акцизна,щтото +5000лв. примерно и се губи смисъла.
- Красимир!
- младши ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3 CSL
Kaто каза деснячка, оня ден щеше един с такава да ме отнесе.
Ей хората са готови, по - малко пари да дадат на цената на всичко,
било то и безопасност..
било то и безопасност..
- BlackMen'sWagen
- Потребител
-
absix написа:Не, просто тая 5-ца ми е малко по така... пенсионерска, ама твойте години си е идеална. Затова питам...
Демек съм дъртак вече,така ли?

BlackMen'sWagen написа:absix написа:Не, просто тая 5-ца ми е малко по така... пенсионерска, ама твойте години си е идеална. Затова питам...
Демек съм дъртак вече,така ли?
да, май за това става въпрос

и аз съм на 30 обаче карам 3-ка, просто не знаех, че е дошло време за 5-ца вече

аз съм твърдо за 3та серия, като колкото повече коне има под капака толкова по-добре (искам да съм млад

Много често си мисля дали по-ниската цена за кола с десен волан може да компенсира неудобството при каране, особено при изпреварване и винаги съм стигал до извода, че не си заслужава. Все пак всеки сам преценява
- icog
- младши ентусиаст
-
- Кара: Трамвай по Графа
- Мечтае да кара: Подводница
- Детайли за колата: F10 530 xd
Пробвал ли си някога да караш "деснячка"? И не на паркинга а на натоварен междуградски/магистрала? Да пробваш да погледнеш дали отсреща идва автомобил за да изпревариш камиона зад който си се заврял? Сещаш ли се точно колко трябва да се изнесеш?
Колкото и мощен автомобил да вземеш, с това дясно кормило никога няма да изпиташ нещо повече от яд. И както колегата каза, шанса да се утрепеш е много приличен. Лично аз никога не бих карал кола с десен волан тук, да не говорим да си сложа детето на задната седалка. Въпрос на избор, ама като го правиш мисли и за онзи отсреща, тоя дето няма никаква вина за твоята спестовност.
Колкото и мощен автомобил да вземеш, с това дясно кормило никога няма да изпиташ нещо повече от яд. И както колегата каза, шанса да се утрепеш е много приличен. Лично аз никога не бих карал кола с десен волан тук, да не говорим да си сложа детето на задната седалка. Въпрос на избор, ама като го правиш мисли и за онзи отсреща, тоя дето няма никаква вина за твоята спестовност.
Аз лично бих взел 3-ката,
5-цата вътре грам не ми харесва, и като цяло 3-ката е по спортна, по млада, но в същото време е доста по пораснала от е46 и като цяло е перфектната кола!
Има голям багажник, има достатъчно място вътре, има много по хубава визия, по-добро поведение на пътя и т.н.
лошото е, че вози по зле...
Най-добре е да седнеш зад волана на една 3-ка и 5-ца и да видиш коя по ти харесва...другите разлики са минимални
гледай по добрия екземпляр 
5-цата вътре грам не ми харесва, и като цяло 3-ката е по спортна, по млада, но в същото време е доста по пораснала от е46 и като цяло е перфектната кола!
Има голям багажник, има достатъчно място вътре, има много по хубава визия, по-добро поведение на пътя и т.н.
Най-добре е да седнеш зад волана на една 3-ка и 5-ца и да видиш коя по ти харесва...другите разлики са минимални

- BlackMen'sWagen
- Потребител
-
Красимир! написа:Kaто каза деснячка, оня ден щеше един с такава да ме отнесе.
било то и безопасност..
Мен ме засичат почти всеки ден братле и то хора с ляв волан. Не е само до волана, въпроса опира и до култура на шофиране, въпреки че не отричам, че обратния волан си има недостатъци.
- BlackMen'sWagen
- Потребител
-
icog написа:Пробвал ли си някога да караш "деснячка"? И не на паркинга а на натоварен междуградски/магистрала? Да пробваш да погледнеш дали отсреща идва автомобил за да изпревариш камиона зад който си се заврял? Сещаш ли се точно колко трябва да се изнесеш?
Не само съм пробвал,ами и с това се занимавам

- BlackMen'sWagen
- Потребител
-
GaD написа:Аз лично бих взел 3-ката,
Най-добре е да седнеш зад волана на една 3-ка и 5-ца и да видиш коя по ти харесва...другите разлики са минималнигледай по добрия екземпляр
Maй си прав колега...трябва да ги покарам и двете,за да реша за себе си.Не съм карал,нито една от двете.Возил съм се в е60-ка и ме изкефи.Возията не е от най-меките,ама то на кое БМВ е.Иначе как ше влиза в завоите толкова добре

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Както ти препоръчаха колегите по-горе, наистина ги покарай и двете, за да видиш коя ще ти пасне най-добре.
Вярно, че е90-та е по-спортна като визия...като возия не знам как е, но конкретно за този мотор 320д съм чувала много хвалби...може и така да е.
Е60-та като визия....има съвсем различно излъчване...поне на мен ми излежда по-сериозна и по-улегнала...не знам. За тоя мотор 520д...не знам...струва ми се, че на тая голяма кола...би вървяла тромаво...малък й е
А и след като акциза е в основата....нямаш голям избор...така че по-добре ги пробвай и двете и вземи тази, която най-добре ще ти пасне като усещане.
Успех!!
П.С Това с пенсионерската е60-ка ми хареса....
Вярно, че е90-та е по-спортна като визия...като возия не знам как е, но конкретно за този мотор 320д съм чувала много хвалби...може и така да е.
Е60-та като визия....има съвсем различно излъчване...поне на мен ми излежда по-сериозна и по-улегнала...не знам. За тоя мотор 520д...не знам...струва ми се, че на тая голяма кола...би вървяла тромаво...малък й е

А и след като акциза е в основата....нямаш голям избор...така че по-добре ги пробвай и двете и вземи тази, която най-добре ще ти пасне като усещане.

Успех!!
П.С Това с пенсионерската е60-ка ми хареса....

74 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series