БМВ 320 Дизел

5-та серия ('02- ), 7-ма серия ('01- ), 1-ва серия ('04- ), 3-та серия ('05- ), Х серия

Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от S_GonzaLes » 17 Окт 2008, 18:56

За франкфурт специално мога да ти кажа, че във всички автокъщи са само руснаци и араби, Франкфурт е най-интернационалния град в германия, като излезеш на Цайл/главната/ и може да видиш всякакви други националности но не и немци, та съвета ми е да си купиш вестни KFZ-Inserat или нещо такова беше и да си потърсиш кола от човек, също така и мобиле.де е добър вариант, ако се пробваш с вестника трябва да го купиш много рано сутринта, че добрите коли изчезват до 10 :)

Успех

Потребител
Аватар

Мнение от megan-varna » 17 Окт 2008, 19:41

S_GonzaLes написа:За франкфурт специално мога да ти кажа, че във всички автокъщи са само руснаци и араби, Франкфурт е най-интернационалния град в германия, като излезеш на Цайл/главната/ и може да видиш всякакви други националности но не и немци, та съвета ми е да си купиш вестни KFZ-Inserat или нещо такова беше и да си потърсиш кола от човек, също така и мобиле.де е добър вариант, ако се пробваш с вестника трябва да го купиш много рано сутринта, че добрите коли изчезват до 10 :)

Успех

Мерси за отговора. А само да ми кажеш за този вестник, той вечер ли излиза или сутрин???

Предишна

Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series