БМВ 320 Дизел
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- S_GonzaLes
- младши ентусиаст
-
За франкфурт специално мога да ти кажа, че във всички автокъщи са само руснаци и араби, Франкфурт е най-интернационалния град в германия, като излезеш на Цайл/главната/ и може да видиш всякакви други националности но не и немци, та съвета ми е да си купиш вестни KFZ-Inserat или нещо такова беше и да си потърсиш кола от човек, също така и мобиле.де е добър вариант, ако се пробваш с вестника трябва да го купиш много рано сутринта, че добрите коли изчезват до 10
Успех

Успех
- megan-varna
- Потребител
-
S_GonzaLes написа:За франкфурт специално мога да ти кажа, че във всички автокъщи са само руснаци и араби, Франкфурт е най-интернационалния град в германия, като излезеш на Цайл/главната/ и може да видиш всякакви други националности но не и немци, та съвета ми е да си купиш вестни KFZ-Inserat или нещо такова беше и да си потърсиш кола от човек, също така и мобиле.де е добър вариант, ако се пробваш с вестника трябва да го купиш много рано сутринта, че добрите коли изчезват до 10![]()
Успех
Мерси за отговора. А само да ми кажеш за този вестник, той вечер ли излиза или сутрин???
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series