SpritMonitor.de, сайт за статистики за разход на гориво
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
SpritMonitor.de, сайт за статистики за разход на гориво
Първо искам да кажа защо пускам темата в този раздел... просто ако я пусна в извън темата ще се напълни с глупави мнения за секунди...
Някой знае ли как точно се попълва информацията в този сайт. Всичката информация която я има там е на немски, а аз немски не знам.
Попълвам си поленцата, но по някой път ми излизат някакви нереални разходи от типа на 30 на 100, което е направо безумно. Предполагам аз не попълвам нещо както трябва.
Та какво точно трябва да попълня?
на Odometer попълвам километрите на които съм заредил
Trip odom.: попълвам километрите които съм изминал с зареждането което съм въвел
Quantity и Total costs: са ми ясни.
Ето един пример:
на xxxxx километра съм заредил 51 литра изминал съм с тях 209 км(и имам още гориво в резервоара), като след няколко дена съм заредил още 30 литра и съм изминал 370 км. Съответно ми изчислява разходите за двете зареждания като 24 на 100 и 10 на 100.
Къде ми е грешката?
Някой знае ли как точно се попълва информацията в този сайт. Всичката информация която я има там е на немски, а аз немски не знам.
Попълвам си поленцата, но по някой път ми излизат някакви нереални разходи от типа на 30 на 100, което е направо безумно. Предполагам аз не попълвам нещо както трябва.
Та какво точно трябва да попълня?
на Odometer попълвам километрите на които съм заредил
Trip odom.: попълвам километрите които съм изминал с зареждането което съм въвел
Quantity и Total costs: са ми ясни.
Ето един пример:
на xxxxx километра съм заредил 51 литра изминал съм с тях 209 км(и имам още гориво в резервоара), като след няколко дена съм заредил още 30 литра и съм изминал 370 км. Съответно ми изчислява разходите за двете зареждания като 24 на 100 и 10 на 100.
Къде ми е грешката?
Re: SpritMonitor.de, сайт за статистики за разход на гориво
MaXimal написа:Ето един пример:
Къде ми е грешката?
Нещо липсва като информация, или аз още спя! Как ще ти каже поотделно колко ти е бил разхода, като няма информация за остатъчното гориво от първото зареждане?
Иначе простата сметка за средния разход е:
(51 + 30)/((209+370)/100) ~ 14л/100км
- nabora
- младши ентусиаст
-
- Кара: 1987 e30
Вдясно имаш "Type:"
При първото зареждане избираш
, при следващо зареждане избираш
ако си заредил догоре или
ако не пълниш резервоара.
Незнам дали е това ама от доста време го ползвам и проблеми не съм имал