Of mice and men

5-та серия ('02- ), 7-ма серия ('01- ), 1-ва серия ('04- ), 3-та серия ('05- ), Х серия

Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори

ентусиаст
Аватар

Of mice and men

Мнение от flame » 05 Мар 2009, 11:45

Вчера, след като оцелях на пътя до дълбоката провинция и обратно, пуснах 3 анкети – с някои въпроси актуални, други – забавни. Не видях нищо нередно в постовете, някои уважавани във форума колеги с много постинги също бяха гласували. Всичко ОК до момента, в който някой колега, май фен на стелт технологията, реши без обяснения да заключи и 3-те анкети... :confused:

Тогава осъзнах в каква дълбока заблуда съм бил изпаднал! Кви селяни, кви камикадзета, кви 5 лева! :kuku: Няма такива работи! Пътувайки сред китната природа с всяка фибра от тялото си долавях доблестта и интелигентността, която струи от тези рицари, яхнали своите малко ръждясали, но за сметка на това тук-таме китосани и шарено боядисани железни коне. Не коне, а машини! Минаващи на една боя разстояние, но не пречещи никому (особено на тези, за които има некролози и цветя на крайпътните дървета) и сеещи възхищение и даващи поводи за възхвала (на остротията им). :bowdown: Ако бях умрял там нейде на балкана, то щеше да е сладка смърт! Та кой не би умрял щастлив, паднал посечен от острието (или от ръбатото антикрило на багажника) на тез рицари под нежната музика на някой бард (Тони Стораро), струяща от тубата в багажника!? :dunno:

Но стига с това средновековие. Да погледнем нещата реално – кой може да прослави България най-добре, така че дори и Financial Times да пише за нас (или поне за убийствата по пътя и отрицателния прираст)? Кой ако не някой от тези freewind riders може да спечели Ф1? От какво биха настръхнали косите на Хуан Пабло дори след наколко магистралки? Тия наши юнаци ако не избият (в прекия смисъл на думата) почти цялата конкуренцият по шиканите още преди 10-тата обиколка, то конкуренцията сама ще умре от стомашни спазми (докторите биха казали от смях) при вида на самобитно, но неотразимо тунингованите им зверове! :ok:

Скоро мисля да напиша ода за галантния и възпитан таксиджия (на които някои серсеми им викат прости бакшиши). И ще моля модераторите да заключват всяка тема, в която някой дръзне да оскърби по какъвто и да е начин тези трибуни на българската интелиганция и автори на великото научно откритие, че Бакшиш не е град в Китай! :evil: Каква е тая слободия - вчера България премина от комунизъм към социализъм и някои си помислиха, че могат свободно да говорят и пишат. То ако не е майката цензура ще вземем да заприличаме на прогнилия западен капитализъм!

Не знам дали ще се съгласите с мен, но си мисля, че всички бъдещи шампиони от Ф1, научни труженици и тем подобни в никакъв случай не трябва да бъдат публично хулени, защото може случайно да си вземат поука и да спрат да правят нещата, за които всички им се възхищават. :nono: И тогава всички ние ще сме потърпевши – погребални агенции ще фалират, ще има излишък от цветя, ще забравим какво е жито. Ще ни бъде отнето и най-ценното – възможността да се прекланяме пред оригиналните им изпълнения – тогава ще сме живи и без телесни повреди, но животът ни просто няма да има смисъл. :bcry:

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 05 Мар 2009, 12:15

:shock: :dunno: :werd:

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 05 Мар 2009, 12:19

GaD написа::shock: :dunno: :werd:

Точно така гледах и аз по пътя обратно за големия град

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 05 Мар 2009, 14:41

Виж сега пич, съвсем накратко
ще ти обясня причината, поради,
която не се толерират постингите
ти в този подфорум.
В заглавието на тази секция е изписано,
че това е технически подфорум, в който
се дискотират различни проблеми и техните
решения от техническо естество.
Няма нищо лошо в това, че искаш да се изявиш
по твой собствен начин, но просто не си уцелил
мястото.
Повечето потребители в този форум са по-резервирани
и така да се каже по-консервативни и
общата идея за съблюдаване на техническата
насоченост на този форум бихме желали да остане такава.
Благодаря ти предварително за разбирането и
ти желая приятно прекарване в страниците на BMWpower-bg.

Ще си позволя да заключа и тази тема,
така че ако има някакви допълнителни
неща за изясняване, ще те помоля да се
обърнеш към мен или някой от другите
модератори във формата на лично съобщение!
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series