Къде са най-простите/невъзпитани/опасни шофьори-камикадзета?
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Къде са най-простите/невъзпитани/опасни шофьори-камикадзета?
Тия дни бях малко на почивка из провинцията – там, където за Хуан Пабло Монтоя биха казали, че кара бавно като ученичка и разумно като монахиня.
И се зарекох ако се върна жив да пусна тая анкета. Та върнах се с няколко бели косъма повече, минах през черквата и ей ся пускам новата тема.
Умишлено не съм включил Перник, щото класирането щеше да е ясно... То там вече щом съдиите почнаха с 3 промила да карат и трепят хора...
Някои населени места съм ги включил само за цвят, ама де да знам, може някой примерно да има зъб на българското черноморие
И се зарекох ако се върна жив да пусна тая анкета. Та върнах се с няколко бели косъма повече, минах през черквата и ей ся пускам новата тема.
Умишлено не съм включил Перник, щото класирането щеше да е ясно... То там вече щом съдиите почнаха с 3 промила да карат и трепят хора...
Някои населени места съм ги включил само за цвят, ама де да знам, може някой примерно да има зъб на българското черноморие
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
Наи много са камикадзетата със коли за 100 + бона и софииска регистрация с мноо еднакви цифри

It`s party time !
add1cted написа:Усещам някаква роднинска връзка със sineok_pi4
Тука май става някаква анкетна лига
Има истина една,
BMW се казва тя,
шофирам ли я спира винаги дъха ми,
подавам ли и газ от радост пили гуми,
тази марка е Велика сила, сбъдва тя мечтите,
на всеки верен фен със синьо-бял пламък във очите!
BMW се казва тя,
шофирам ли я спира винаги дъха ми,
подавам ли и газ от радост пили гуми,
тази марка е Велика сила, сбъдва тя мечтите,
на всеки верен фен със синьо-бял пламък във очите!
4 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series