Кога ли се очаква фейслифта на Х5 Е70 ?
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Koliu написа:kubica написа:а специално като колата на колегата absix мисля, че скоро няма да има такава подобна...просто е "дизайнерски уникална"...
Това е вярно, ама ние със stock колите требе да се ослушваме![]()
Все пак ми се струва много рано май.09 за фейс на Е93...
Колко ти е достоверна информацията?
90% / 100% / 50%
Не ми се кара кола предпоследен модел
хаха,това последното беше доста арогантно изказване!аз с удоволствие бих карал кола предпоследен модел!тате ще ти купи и последния не бой се!
П.П.сори,забравих че сме във форума на холивудските звезди,и ако не си с последния модел не ти връзват мадамите по хай-лаиф сбирките!

Shades of grey!
dieselboy написа:Koliu написа:kubica написа:а специално като колата на колегата absix мисля, че скоро няма да има такава подобна...просто е "дизайнерски уникална"...
Това е вярно, ама ние със stock колите требе да се ослушваме![]()
Все пак ми се струва много рано май.09 за фейс на Е93...
Колко ти е достоверна информацията?
90% / 100% / 50%
Не ми се кара кола предпоследен модел
хаха,това последното беше доста арогантно изказване!аз с удоволствие бих карал кола предпоследен модел!тате ще ти купи и последния не бой се!
П.П.сори,забравих че сме във форума на холивудските звезди,и ако не си с последния модел не ти връзват мадамите по хай-лаиф сбирките!

Кое му е арогантното

- kubica
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 318i 143PS
- Мечтае да кара: 516xd ако го изобретят
ами мога само да кажа, че инфото ми е 99% сигурно. иначе аз много бих се радвал да карам и Е93 дори и след излизането на Е93 LCI - и без това разликата ще бъде минимална, малко фарове, решетки и малко диоди в стоповете...(ама аз така си говоря, щото немам 2 лева в джоба да си купя даже и Е46 купе) имайте впредвид, че когато излезе, май или месец-два по-късно, бройките за БГ са малко така, че може би първите, които ще видим по улиците ще са както обикновено внесени от А2 или Еуролинк...
kubica написа:..........., малко фарове, решетки и малко диоди в стоповете...
Колега, то и М-пакета си е малко брони и прагове, ама колата изглежда съвсем различно

А имаш ли информация защо бързат толкова с фейса, няма продажби ли?
Или не искат да пускат фейс на купе-то, а кабриото да е "старото"
Или А5 купе и сега от март А5 кабрио им се вижда сериозна конкуренция и катко при седана, след високите продажби на А4, ще бързат с фейслифта
Много се интерсувам от подобни маркетинг теми, амо имаш някаво инфо за четене ще съм много благодарен(може и да не е на български

- kubica
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 318i 143PS
- Мечтае да кара: 516xd ако го изобретят
Koliu написа:А имаш ли информация защо бързат толкова с фейса, няма продажби ли?
Или А5 купе и сега от март А5 кабрио им се вижда сериозна конкуренция и катко при седана, след високите продажби на А4, ще бързат с фейслифта
Много се интерсувам от подобни маркетинг теми, амо имаш някаво инфо за четене ще съм много благодарен(може и да не е на български)
ами то е ясно, че бързат заради конкуренцията, а също и продажбите не са колкото бяха очакванията...още нямам подробно инфо, но щом получа маркетинг материал, ще постна (на немски обаче.

kubica написа:Koliu написа:А имаш ли информация защо бързат толкова с фейса, няма продажби ли?
Много се интерсувам от подобни маркетинг теми, амо имаш някаво инфо за четене ще съм много благодарен(може и да не е на български)
ами то е ясно, че бързат заради конкуренцията, а също и продажбите не са колкото бяха очакванията...още нямам подробно инфо, но щом получа маркетинг материал, ще постна (на немски обаче.)
aЛди форума са много щастливи че А4 се продавало за първи път в историята по-добре от 3-ката
Нов модел срещу модел на 5 години

24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series