камор ауто

5-та серия ('02- ), 7-ма серия ('01- ), 1-ва серия ('04- ), 3-та серия ('05- ), Х серия

Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори

Потребител
Аватар

Мнение от radiolo » 01 Фев 2009, 13:45

ок

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 01 Фев 2009, 14:31

radiolo написа:с цел по специално отношение кам колата,приятел ме запозна с него преди една година,отначало вьршеше работа ама после май се налапа и почна да го кара през просото

Точно заради такива специални отношения БГ сервизите са на такова ниво...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 01 Фев 2009, 15:47

Не преценявай стадото по една овца ;)
Аз по-добре отношение от това в Дару не съм срещала и хората си вършат работата перфектно. Надали щеше да има друг сервиз, който да ми приеме колата 1 седмица преди Коледа за цялостно боядисване + още някои дреболии и да е готова за 4 дена, предвид натоварването по празниците :!:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от S_GonzaLes » 01 Фев 2009, 16:54

колега а защо не си смениш накладките сам ?!

На мен ми трябваше около час за 4-те колела и 220 лв. за накладки + датчици....

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E90 318i 143PS
Мечтае да кара: 516xd ако го изобретят

Мнение от kubica » 01 Фев 2009, 17:40

ами повечето колеги, препоръчват Вари за таз работа - регулярни инспекции и т.н. иначе ако си решил в Камор - ще ти отнеме повече време за чакане и онез 50 кинта, дето ги взима Йото, ги правиш на 100 и отиваш при Жоро Христов в Камор - 0888 889981. А ако колата е ходила в Дару досега - препоръчвам ти да отидеш там и да потърсиш шефа на сервиза Теодор Пашкунов, разбран и кадърен младеж и да говориш с него да ти приеме колата, че си доволен от сервиза и т.н. ще те разбере и ще изиграе ролята на приемчик, аз съм виждал как става. Ако те пита, кой е приемал колата досега - казваш "ами Йото, ама напоследък е много зает гледам и така". В най-лошия случай ще те премести придругия приемчик...

Потребител
Аватар

Мнение от radiolo » 01 Фев 2009, 18:38

май сте прави,и аз не виждам друг вариант освен дару кар,иначе като цяло от сервиза сам много доволен

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 01 Фев 2009, 22:13

((:BuKcu:)) написа:Не преценявай стадото по една овца ;)
Аз по-добре отношение от това в Дару не съм срещала и хората си вършат работата перфектно. Надали щеше да има друг сервиз, който да ми приеме колата 1 седмица преди Коледа за цялостно боядисване + още някои дреболии и да е готова за 4 дена, предвид натоварването по празниците :!:

Аз пък съм доволен от Мкар, никога не съм давал пари на някой от там. Вярно, правили са грешки, но са се реванширали винаги.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 01 Фев 2009, 23:18

Само да вметна от опита по фешън сервизите, че Дару-то придоби по-човешки вид откак се появи Камор :!: отказаха се от доста лоши навици и си бачкат в положителна посока.....преди беха като Автосервиз на УБО-то на ЦК-то на БКП-то, демек турбо големата работа :D :D явно конкуренцията с еврейчетата този път има положителна страна за нас :D :D
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
Мечтае да кара: Да се разхожда пеша

Мнение от Vasko » 01 Фев 2009, 23:49

((:BuKcu:)) написа:Не преценявай стадото по една овца ;)

Ей какво толкова ти се е случвало на колата, че цялостно боядисване ? Да не си се търкаляла нещо или ....Сподели ....Аз не мога да разбера как нови коли ви дава сърце въобще да им пипате боята ...... Направо ...освен ако не е имало някакв много сериозен инцидент ...

Предишна

Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series