Чип тунинг Е60
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
честито
, разминали сме се незнайно как, доста работа днес имаше
Сега е удобен момент да ги сравним с на колегата simoniko
винаги е добре да се сверят часовниците

V-max написа:На един добър тунер,който смята да се занимава с това по-дълго време от 1 2 сезона и да се покрие ,щото вече почват да му излизат белите по колите дет е направил обурудването му е една Е60 втора ръка а не 3цифрена сума...
веднага се съгласих с това мнение , но според мен по-важен фактор е качеството на софтуера , който се налива а не толкова самото оборудване с което го четеш/качвашНапоследък чувам , че и из търновските села се прави тунинг софтуер , та мислиш ли че начина на четене/писане е от значение въобще
![]()
![]()
Останалото е човещина и отношение към клиента , това всеки сам си решава как ще действа , колкото и "сезона" да играе
ами аз незнам как стават работите без техника или с такава за 200лв.Как би направил една кола 2007+ с евтинкото.
За софтуера си много прав,но надали би заложил след такава инвестиция, на файлове от еди кой си за 20/30 или 50евро/бр(или да рискуваш да се учиш на кола за 100к +лв), а да не говоря за 10к файла за 150е.Там се търси стабилен партньор на който може да разчиташ във всеки един момент при какъвто и да е проблем,а не при евентуална ситуация да се покрие и да се чудиш от къде да я подхващаш(аз лично съм имал такъв случай в началото).Аз не парадирам ,че сам си правя софта пред клиентите ми,но знам че като му кажа -мога да я направя това значи че наистина мога,а не ела пък ще видим дали има с кво да ти я направя

mashina написа:Кажи тогава нещо повече.Има ли го сега замислянето като набиеш газта,крайна цена и колко време е цялата процедура.///sasho написа:Колеги , днес поставихме чипа в "Digitaltuning".![]()
Вярвам Ви , че колегата @V-max е добър в тази област , но просто до днес сутринта неуспяхме да се свържеме с него.
нали не мислите ,че стават чудеса само с "чип",лага намалява,но не можеш да го махнеш нацяло,пък и после ще питате и защо пуши като локомотив

- vodkarulez
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW G80 M3 Competition xDrive
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series