Най после в тима на BMW
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- galant
- младши ентусиаст
-
- Кара: само Месершмити
Най после в тима на BMW
Здравейте на всички и поздравления за ПРЕКРАСНИЯТ форум.От днес съм вече собственик на едно симпатично BMW E90 320d 2005 и съм много щастлив.Колата много ми харесва засега,автоматик е и съм очарован от вървенето(да чукаме на дърво).До днес имах Audi A4 Avant 2.0TDI и го смених и доплатих естествено за BMW-то.Аудито не е лошо,никак даже,но BMW-то ме "кефи"повече,въпреки че Аудито беше с кожа,навигация и т.н. едно от най високите изпълнения.Искам да ви попитам засега само едно две неща:1)колата е на 56000км и искам да знам кога да сменя маслото на автомата.2)не видях има ли щека за маслото на автоматика.3)как стои въпроса температурата на че няма уред който да я показва.
Много БЛАГОДАРЯ на всички предварително и поздрави
Много БЛАГОДАРЯ на всички предварително и поздрави
- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
Честито колега, добре дошъл при бандата! Много безаварийни и щастливи километри ти пожелавам и много приятни мигове във форума!
пп. На въпросите, ще ти отговорят компетентните колеги, аз съм само по посрещането

пп. На въпросите, ще ти отговорят компетентните колеги, аз съм само по посрещането

HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- Biogame
- старши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
- Мечтае да кара: Всичко що е BMW
- Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++
- Красимир!
- младши ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3 CSL
- SLav_Bs
- младши ентусиаст
-
- Кара: каквото набара....
- Мечтае да кара: BMW e**
Честито колега със здраве да си е караш само масла/филтри да сменяи и гориво да слагаш и да те радва много.
Чакаме снимковия материал.

Чакаме снимковия материал.

- galant
- младши ентусиаст
-
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
честито-вече сте на правилната страна на силата....!!!!
като гледам ника ти сигурно и митцу си карал...!?
температурата ако нещо се сгъбяса ше ти излезат хиляда лампи да светят и дрънкат и мигат на таблото ,така че не се притеснявай ,въпреки че и аз съм фен на добрата стара стрелка в таблото .
по принцип автоматите се водят необслужваеми и не се сменя маслото ,но има доста спорове тука при нас за това. във всеки случай ти е много рано с тия 56хил. за смяна.
пръчка няма да намериш-ти се радвай ако има пръчка за маслото ,че имаме модели и без тая....
още веднъж добре дошъл и да си я караш с кеф и полека в началото ,че тва задно особено на лъзгаво да не те подлъже....
температурата ако нещо се сгъбяса ше ти излезат хиляда лампи да светят и дрънкат и мигат на таблото ,така че не се притеснявай ,въпреки че и аз съм фен на добрата стара стрелка в таблото .
по принцип автоматите се водят необслужваеми и не се сменя маслото ,но има доста спорове тука при нас за това. във всеки случай ти е много рано с тия 56хил. за смяна.
пръчка няма да намериш-ти се радвай ако има пръчка за маслото ,че имаме модели и без тая....

още веднъж добре дошъл и да си я караш с кеф и полека в началото ,че тва задно особено на лъзгаво да не те подлъже....
- galant
- младши ентусиаст
-
SKISA написа:честито-вече сте на правилната страна на силата....!!!!
пръчка няма да намериш-ти се радвай ако има пръчка за маслото ,че имаме модели и без тая....![]()
Благодаря колега за пожеланията и за отговорите на въпросите ми.Поздрави на всички

15 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series