E90 + Ipod
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- S_GonzaLes
- младши ентусиаст
-
E90 + Ipod
Колеги помагайте, дайте предложение за интеграция на Ipod в Е90 с Prologic 7, при положение че искам да си запазя чейнджъра. В ЕТК-то гледах един ретрофит кит с номер 65410404330 но не съм сигурен дали ще ми свърши работа. искам да мога да си управлявам Ipod-a от радиото, понеже нямам мулти-волан, или ако е възможно да си сложа копчета за мулти... Дайте идеи.... Също така искам да попитам дали някой знае може ли да се поръча и добави USB порт в подлакътника при положение че колата е без I-Drive и дали това ще ми позволи да ползвам Ipod-a или поне USB-Stick...
Благодаря предварително
Благодаря предварително
- S_GonzaLes
- младши ентусиаст
-
Днес докато чаках да ми изкарат колата от камор имах време да си поговоря с "хората" и установих, че излиза безбожно съпо в моя случай и че BMW + Ipod <<< CD Changer
Да разкажа на кратко, значи има въможност да се монтира интерфейс независим от чейнджъра но за целта ти трябва мулти волан и получаваш допълнително дисплейче на което виждаш имената на песните и може да ги контролираш единствено от волана, понеже се подменят бутоните. Тази част струва около 650 лв без монтажа, а в моя случай както нямам мулти волан, ще ми струва още около 850 лв без монтажа на устройството за мулти волан, и грубите ми сметки излезнаха и около 2000 лв ... което е безбожно.
По проблема с мулти волана както писах по горе излиза около 1000лв.
И най-важната информация която изкопчих беше, Bmw и Ipod не са съвместими в смисал качеството не е добро и не си заслужава да се дават излишни пари за подобни интерфейси.
Моя извод е, че истината е в Чейнджъра, нема AUX нема трансмитери нема интерфейси, качваш си музиката на дискове и си слушаш Hi-quality.
Да разкажа на кратко, значи има въможност да се монтира интерфейс независим от чейнджъра но за целта ти трябва мулти волан и получаваш допълнително дисплейче на което виждаш имената на песните и може да ги контролираш единствено от волана, понеже се подменят бутоните. Тази част струва около 650 лв без монтажа, а в моя случай както нямам мулти волан, ще ми струва още около 850 лв без монтажа на устройството за мулти волан, и грубите ми сметки излезнаха и около 2000 лв ... което е безбожно.
По проблема с мулти волана както писах по горе излиза около 1000лв.
И най-важната информация която изкопчих беше, Bmw и Ipod не са съвместими в смисал качеството не е добро и не си заслужава да се дават излишни пари за подобни интерфейси.
Моя извод е, че истината е в Чейнджъра, нема AUX нема трансмитери нема интерфейси, качваш си музиката на дискове и си слушаш Hi-quality.
Какви са тия филми...
Е тука има 7 страници полезна информация http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=70142
т'ва малко като лисицата и гроздето

Е тука има 7 страници полезна информация http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=70142
S_GonzaLes написа:

- S_GonzaLes
- младши ентусиаст
-
BMDrago написа:Какви са тия филми...![]()
т'ва малко като да не се изказваш неподготвен, тва не е Е46 и 7те ти страници са ми малко безполезни. И както написах удоволствието да си сменям песните от волана не от Ipod-a ще ми струва около 2000лв което както написах не ме устройва. Аз варианта да си слушам Мр3 го имам тъй като чейндъра ми чете мр3, а и си имам AUX вход в подлакътника. А относно това
Извода си го правя от проведения разговор с хората от камор, а повярвай ми на тях целта им е да ми земат парите не да ме откажат.Моя извод е, че истината е в Чейнджъра, нема AUX нема трансмитери нема интерфейси, качваш си музиката на дискове и си слушаш Hi-quality.
Напъло ме обърка тука пише
има го описано в същата тема
Бмв и Айпод не са съвместими ама има интерфейси,които ги правят съвместими
Поне да си беше направил труда да го погледнеш
П.С. твой си е избора с какво качество ще слушаш мп3
Чрез интерфейса в темата,която ти показах си управляваш устройството от радиото,а ако имаш волан от воланаS_GonzaLes написа:искам да мога да си управлявам Ipod-a от радиото, понеже нямам мулти-волан,
S_GonzaLes написа:Също така искам да попитам дали някой знае може ли да се поръча и добави USB порт в подлакътника при положение че колата е без I-Drive и дали това ще ми позволи да ползвам Ipod-a или поне USB-Stick...
има го описано в същата тема
S_GonzaLes написа:
Бмв и Айпод не са съвместими ама има интерфейси,които ги правят съвместими
Поне да си беше направил труда да го погледнеш
П.С. твой си е избора с какво качество ще слушаш мп3
- S_GonzaLes
- младши ентусиаст
-
Ти за колко от тия неща които казваш, че ги има в темата знаеш че работят за Е90 ?
Както съм написал във втория си пост видях възможностите какви са и не ме устройват, и поне чети целите ми изречения не само първите 4 думи....
все пак благодаря за положените усилия, аз направих извода за себе си, ще се радвам ако нашата дискусия помогне и на други хора...
Както съм написал във втория си пост видях възможностите какви са и не ме устройват, и поне чети целите ми изречения не само първите 4 думи....
все пак благодаря за положените усилия, аз направих извода за себе си, ще се радвам ако нашата дискусия помогне и на други хора...
- S_GonzaLes
- младши ентусиаст
-
Колега това го знам, но трябва да се лиша от CD Changer-a, аз търсех дтуго решение. Благодаря отново.
9 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series