СБИРКИТЕ НА ЕКО-ЗАБРАНЕНИ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

СБИРКИТЕ НА ЕКО-ЗАБРАНЕНИ

Мнение от bavareca_86 » 14 Апр 2008, 15:18

не видях нова тема,предполагам вси4ки про4етохте за преустановяването на сбирките и както каза Георги Пен4ев да се дават предложения за място на сбирката.или направете темата важна и да сменя заглавието или пуснете нова :idea: :idea: :idea:
доста пъти се предупреждаваше за пушенето и си4ко после по старому,тва даде резултат
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=89968
Последна промяна bavareca_86 на 14 Апр 2008, 15:51, променена общо 1 път
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 14 Апр 2008, 15:31

Ми така е като има хора който не разбират от дума :roll: Толкова ли е трудно да се спре да се пуши до колонките се чудя :dunno: Тези който го правят не разбират ли че застрашават всички! :evil:
Изображение

Старши ентусиаст
Аватар

Мнение от rosen.kolarov » 14 Апр 2008, 15:37

Не знам дали съм подразбрал правилно, но господина от Еко споменава
за сбирките по бензиностанциите в страната (не знам дали съм прав,
може и да бъркам), което ме навява на мисълтта че в София ни правят
последно предупреждение, но може и да не е така.
Изображение

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 14 Апр 2008, 15:39

rosen.kolarov написа:Не знам дали съм подразбрал правилно, но господина от Еко споменава
за сбирките по бензиностанциите в страната (не знам дали съм прав,
може и да бъркам), което ме навява на мисълтта че в София ни правят
последно предупреждение, но може и да не е така.

ами думите му бяха в цялата страна което вклю4ва и софия,така 4е 4естито на пе4елившите с цигарите до колонките ;)
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 14 Апр 2008, 15:41

преебахме се сами и това е факт
спомням си първите пъти като питах едно момче що пуши около колонките и той ми каза - е какво ти пука?
еми честно казано доста разочароващо
гадно е всички да страдаме заради единици от стадото :(
карай да върви - ще се събираме другаде
ето има бит пазар, има бояна и тн и тн
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc

Мнение от _BoBI_ » 14 Апр 2008, 15:48

Големите пилоти ше ми се въртят и ше ми правят бърн с коли на по 15-20 години :evil:

Колко теми трябваше да се пуснат в знак на предупреждения за вас, тези които винаги си правят каквото искат.Вие нямате място сред нас щом създавате проблеми на целия БМВ Клуб България :!: :evil:

Има си Бояна има си места и тн, неможаха да разберат някой хора елементарните неща.

Кога ще проумеете, че и в пустинята да идем пак ще ни изгонят, ако не зпазваме поне някой правила.

Хора от този клуб се мъчеха да спасят сбирките на Еко по всякакъв начин и заради група глупаци всички ние да страдаме е няма да стане господа :idea:

E21 поклонник
Аватар
Кара: e36 компот

Мнение от x3m » 14 Апр 2008, 17:04

_BoBI_ написа:Големите пилоти ше ми се въртят и ше ми правят бърн с коли на по 15-20 години :evil:

Колко теми трябваше да се пуснат в знак на предупреждения за вас, тези които винаги си правят каквото искат.Вие нямате място сред нас щом създавате проблеми на целия БМВ Клуб България :!: :evil:

Има си Бояна има си места и тн, неможаха да разберат някой хора елементарните неща.

Кога ще проумеете, че и в пустинята да идем пак ще ни изгонят, ако не зпазваме поне някой правила.

Хора от този клуб се мъчеха да спасят сбирките на Еко по всякакъв начин и заради група глупаци всички ние да страдаме е няма да стане господа :idea:

Какво значение има на колко години е колата :evil: :?: :?: :?:
А за това че си има места за тези работи си прав :idea:
Последна промяна x3m на 14 Апр 2008, 17:18, променена общо 1 път
BMW Team Mladost
E-21 Team Bulgaria

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alX3m » 14 Апр 2008, 17:04

Ами като видите някой на сбирката да пуши защо не му направите забележка в очите, ами само ревете по форума?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 14 Апр 2008, 17:06

alX3m написа:Ами като видите някой на сбирката да пуши защо не му направите забележка в очите, ами само ревете по форума?

:yes:
Изображение

"Баба Яга" Склад
Аватар

Мнение от speedmaster » 14 Апр 2008, 17:47

предлагам Remotiv(усмихни се пак)

и народен препарат против акне

и след тва да ходите където и да е
:) Изображение

"отиваме там,където гледаме-просто така сме устроени"

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 14 Апр 2008, 17:51

alX3m написа:Ами като видите някой на сбирката да пуши защо не му направите забележка в очите, ами само ревете по форума?

Ае, пич, ти на колко сбирки си идвал? Знаеш ли колко пъти ми е писвало да правя забележки на такива. И знаеш ли къв е отговора? Първо, така ме гледа нагло, после ми вика " Шо, ве? Шси праа кот си искам, никой не мое да ми каже де шси пушим." И засмуква най-нагло от цигарата.А, като му кажеш какви са последствията отговора е "Боли ма уя". Е, ае, ся кажи кво да ги правим такива, а? За такива не е важно, че преебават сбирките на целия клуб. Важното е, че си пушат дет си искат, нали са гъзари :evil:
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 14 Апр 2008, 18:00

Ходил съм 4-5 пъти на ''Еко'' чак такива анрахия не съм виждал, може би паркирането до колонките е най-видимото! Мисля, че и самите "Еко" искат да ни махнат от там и си търсят причина за това?!
А, на тези който нарушават правилата( и то най-елементарни) ги чувствам като тези който влизат във форума за да крадат от колите на "колегите си", пиша го в кавички защото вие не може да сте колеги! :twisted:

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 14 Апр 2008, 18:02

Явно требва некой да ги претрепе от бой, тук все пак е България. Като може да ви ебават го правят. Тъпо е, че съсипват дългогодишна традиция, но какво им пука. Мен лично ми е много смешно като налапат тия фасове :mhihi: Едно от безсмислените неща в тоя живот, поне нормалните хора се съобразяват с другите.
BMW only!

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 14 Апр 2008, 18:03

rado_rf написа:

Ае, пич, ти на колко сбирки си идвал? Знаеш ли колко пъти ми е писвало да правя забележки на такива. И знаеш ли къв е отговора? Първо, така ме гледа нагло, после ми вика " Шо, ве? Шси праа кот си искам, никой не мое да ми каже де шси пушим." И засмуква най-нагло от цигарата.А, като му кажеш какви са последствията отговора е "Боли ма уя". Е, ае, ся кажи кво да ги правим такива, а? За такива не е важно, че преебават сбирките на целия клуб. Важното е, че си пушат дет си искат, нали са гъзари :evil:

Ами в тоя случай влизаш в "Еко"-то и съобщаваш на 2-3 ма от колегите какви гъзари има отвън, и те така!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alX3m » 14 Апр 2008, 18:06

rado_rf написа:Ае, пич, ти на колко сбирки си идвал? Знаеш ли колко пъти ми е писвало да правя забележки на такива. И знаеш ли къв е отговора? Първо, така ме гледа нагло, после ми вика " Шо, ве? Шси праа кот си искам, никой не мое да ми каже де шси пушим." И засмуква най-нагло от цигарата.А, като му кажеш какви са последствията отговора е "Боли ма уя". Е, ае, ся кажи кво да ги правим такива, а? За такива не е важно, че преебават сбирките на целия клуб. Важното е, че си пушат дет си искат, нали са гъзари :evil:

Идвал съм на 2-3, ама тогава не съм видял някой да пуши. А иначе не се съмнявам, че така отговарят и се правят на интересни, все пак са дошли от някъде дето няма кой да им каже кво да правят, селянията е пълна.
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата