Залезе ли "Бул Инс"
Модератор: Общи модератори
43 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Залезе ли "Бул Инс"
Колеги,
предполагам, че по-голямата част от форума използва застраховки против авто кражба. Както всички знаем, до-скоро се считаше (а и според мен беше така), че коли, със стикерите на "Бул инс" (Кейт марк секюрити) не се "пипаха". Самите "Бул инс", бяха извели статистика за 0.0x процента на отраднати автомобили за 2005-2006г (след това се заговори, че дори този малък процент, бил искуствено завишен :-)) Сега, след като бяха проведени много aкцииот страна на НСБОП във всички офиси на Булинс по страната, се чува, че до няколко месеца тази компания ще изгуби силните си позиции на Българския пазар. Какво мислите Вие? Ще настане ли хаос, и ще изгорят ли много хора, чиито автомобили са презастраховани против кражба в "Бул инс"?
Считам темата за важна и актуална. Нека някой колега, който е в този бранш да хвърли малко светлина за това, какво се говори из застрахователните среди?
Поздрави,
Данаил Петров
предполагам, че по-голямата част от форума използва застраховки против авто кражба. Както всички знаем, до-скоро се считаше (а и според мен беше така), че коли, със стикерите на "Бул инс" (Кейт марк секюрити) не се "пипаха". Самите "Бул инс", бяха извели статистика за 0.0x процента на отраднати автомобили за 2005-2006г (след това се заговори, че дори този малък процент, бил искуствено завишен :-)) Сега, след като бяха проведени много aкцииот страна на НСБОП във всички офиси на Булинс по страната, се чува, че до няколко месеца тази компания ще изгуби силните си позиции на Българския пазар. Какво мислите Вие? Ще настане ли хаос, и ще изгорят ли много хора, чиито автомобили са презастраховани против кражба в "Бул инс"?
Считам темата за важна и актуална. Нека някой колега, който е в този бранш да хвърли малко светлина за това, какво се говори из застрахователните среди?
Поздрави,
Данаил Петров
F07 535d
F07 530d
E60 530d
- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
От една страна всяко нещо си има край, както са казали хората всяко чудо за 3 дни.
От друга страна мафията не умира току така, аз лично се надявам да не залезе скоро
От друга страна мафията не умира току така, аз лично се надявам да не залезе скоро

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
и са ко ше праим
п.п. май ще зема да я застраховам на 20 бинки та като ми я гепят напрао да си купя е46

п.п. май ще зема да я застраховам на 20 бинки та като ми я гепят напрао да си купя е46

- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
на един приятел от блока му я откраднаха преди месец голф 4 тди беше много хубава въпреки, че не харесвам голф и през ноща му я тупнаха а беше на бул инс 

euroto написа:Ти да не бачкаш в Армеец
НЕ!
Просто съм реалист,няма вече Бул инс!
Пропаднаха!
И още повече на тъпи мутряги пари недавам!Когато и да ида в тая компания се некви охрани,некво чудо,гледат те се едно хляба ше им зимаш

Тия оглеждащите и те супер тъпаци,ако мине номера мине.....колко фирмени коли са били там,сичко бошка работа.......
Както каза колегата по-горе,не е той единствения които е чул за "взети"коли на Бул Инс!
Това е!
Армеец и спиш спокойно

Много по-добри оферти дават,щетите грам не ги бавят,изплащат пари че си покриваш и страничните разходи!
Не мога да кажа нищо лошо за тях!
Та така........НО пак казвам,нямаш ли твой човек.......навсякъде ще се опитат да те метнат

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
Собственик на БУЛ Инс е Пашата-Румен Николов(така май се казваше).Медиите само глупости говорят.Това,че Маргините са имали общо с този човек и,че имат офис в тази сграда не значи нищо 

ТДС - Турбо Див Селянин
43 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3