Бихте ли емигрирали?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Бихте ли емигрирали?

Мнение от WilliamsF1Team » 29 Окт 2007, 23:07

Интересно ми е на колко от вас им е писнала ситуацията тук, че да са готови да зарежат най-близките си и да напуснат страната в името на това да се реализират... :idea:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Adrenalinka » 29 Окт 2007, 23:13

Аз оставам и ще се боря.... Знам, че много хора не са на това мнение, но слабо ме засяга. Аз съм се борила за всичко и като гледам пак ще се боря. Нищо не съм получила наготово, но няма да избягам, оставам....
Изображение
Жена в колата е като звезда в небето, ти нея виждаш, тя тебе НЕ!!!

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 29 Окт 2007, 23:13

Имал съм възможност на няколко пъти ,но някакси не ме влече.
А може би не не ми се е видяло достатъчно привлекателно.
Все пак още има надежда :)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Re: Бихте ли емигрирали?

Мнение от vicho » 29 Окт 2007, 23:15

WilliamsF1Team написа:Интересно ми е на колко от вас им е писнала ситуацията тук, че да са готови да зарежат най-близките си и да напуснат страната в името на това да се реализират... :idea:

Бате
Отидох, живях, не ми хареса и се върнах, грам не съжелявам, че отидох, още повече не съжелявам, че се върнах! Хубаво се живее там, лесно се живее, но просто без близките аз не мога, за това предпочитам тук в БГ. Преди да отида ми се въртяха какви ли не мисли в главата, но в крайна сметка, родината си е родина. Въпреки, че ако замина с цялото ми семейство съм ти *бал и скапаната държава, просто аз нямам възможност, Мойте никога не биха се преместили, иначе въобще не бих се замислил.

И все пак, разни хора, разни идеали. :roll:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Старши ентусиаст
Аватар

Мнение от rosen.kolarov » 29 Окт 2007, 23:19

Твърдо НЕ, може би вече ми е късно, но преди години като съм
имал възможност и то не една, също не съм се замислял. Смятам,
че България все още предлага повече възможности за развитие.
Мога да отправя само един съвет - нека всеки преди да вземе
окончателно решение да събере максимално информация и да
се опита да пита и повечко хора които са вече навън за да види
как в действителност седят нещата ... не всичко е по мед и маслко.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nightmare » 29 Окт 2007, 23:22

Бих искал само да ида да видя малко свят иначе никога не ме е влечало да ида да работя/живея в друга държава :confused:
Може би ми се иска най-вече да ида в Германия,Швеция и Швейцария...ама не и да живея там :roll:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 740xd lci M-Packet

Мнение от Facheff » 29 Окт 2007, 23:22

Никога

ентусиаст
Аватар

Мнение от euroto » 29 Окт 2007, 23:23

Поживял съм достатъчно години зад граница и да си призная не е за мен :mhihi: Тук в БГ по интересно, на запад голямо спокойствие - ние българите обичаме напрежението и емоциите. Там скучна работа чак се не трае :mhihi:
Изображение

'2002' fanatic
'2002' fanatic
Аватар
Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii

Мнение от alpina-ma6inata » 29 Окт 2007, 23:24

Не. Говорил съм си с наще, питали са ме дали искам да уча в чужбина, но никога не съм се и замислял. Просто като се сетя, че отивам там сам, без да познавам никой, без да имам приятели, близки, без да имам нищо.. и веднага си го избивам от главата. И да имам възможност няма да го направя. :) Мисля, че ако си достатъчно умен да измислиш нещо тарикатско и да имаш най-вече късмет и тук човек може да постигне много.
Последна промяна alpina-ma6inata на 29 Окт 2007, 23:26, променена общо 1 път
'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: го ... X-treme!
Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
Детайли за колата: ...

Мнение от KIARA_G » 29 Окт 2007, 23:25

Трябва да се пробва от всичко! Но... :bgflag: за сега съм тук! ;)
Пълно е с пациенти :!:
Изображение♥™
:idea:Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 29 Окт 2007, 23:26

Едно време се бях замислил!...За Нова Зеландия! Тогава взимаха лесно-стига да не си черен,жълт или с километрично досие...! Е не отидох!Може и да е грешка,ма си е моя!Сега твърде много корени са се вкопали тука и бих "емигрирал" ;) само екскурзионно някъде за малко и пак обратно тука....! За мен чужбината вече е само за екскурзия!
Иначе съм чувал,че имало много тъпи парчета там и наще отракани момчета и момичета се оправят добре,но всичко е относително....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 29 Окт 2007, 23:27

еми аз заминах за една година в англия и разбрах защо те си купуват имоти тука ... та се завърнах с гръм и трясък
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Мнение от bigmurzi » 29 Окт 2007, 23:30

Ако става въпрос за реализацията, имам си примери, че ако наистина искаш да постигнеш нещо можеш спокойно да го направиш и тук, трябва само да имаш амбицията и да се постараеш малко!
Аз лично трудно си представям живота без обкражението си.. а да отидеш на място, където не познаваш никой и да почнеш да градиш :confused: България съвсем не е лошо място за живеене, дори ако я погледнеш от страната на "тарикатщината".. въпреки, че е дразнеща като цяло, не можете да ми отречете, че не се възползвате от поне половината възможности да минете тънко, дори и да имате състояние и тн. Всеки го прави!А болшинството доста трудно ще се откажем..

Но да, в бъдеще бих си взел една виличка извън бг :winky:
Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го спокойно

Мнение от ///eMo » 29 Окт 2007, 23:33

само на бахамите с всички познати иначе не мърдам от тук :winky: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 29 Окт 2007, 23:49

И аз имам опит от навън... И честно казано... Ми не! В никакъв случай навън... Тук си ми е много добре. Това си е лично мое мнение и никой не ангажирам с него ама, заминах с умисъла да остана "там" ама в крайна сметка последните ми часове "там" бяха ебати кошмарите. Исках да се прибера все по бързо... И се върнах и не съжалявам...Ако пък се говори за САЩ... Честно казано само едно... Бягайййййй далече... Поне тук махнахме комунизма, там още си е ....
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата