затъмняване на стъкла

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36 320 96g.

затъмняване на стъкла

Мнение от betona » 26 Апр 2007, 11:39

Къде мога да затъмня стъклата си.....искам да не е с фолио, знае ли някой къде се прави и цена

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ...320ка...
Мечтае да кара: M5 e39
Детайли за колата: Bostongreen metallic, M-тех окачване, 17" М Contour (styl.23)

Мнение от ВаНко » 26 Апр 2007, 12:05

Трябва ти разрешение за затъмняване на всички стъкла! Ако ги затъмниш и те хванат глобата е голяма! Иначе не знам къде го правят това.
Power is nothing without control...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36 320 96g.

Мнение от betona » 26 Апр 2007, 12:35

стъклата на задните врати може колкото искаш да ги затъмниш, а ако не е фолио и не е много затъмнено може и задното стъкло...ама не знам къде ги затъмняват така

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Le Transporteur » 26 Апр 2007, 12:42

Кажете ,като не е с фолио с какво е ,спрей ли.... :roll:
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от robertov » 26 Апр 2007, 12:43

Аз мойте искам да ги направя тонирани в синьо, лощото е, че според мен, ще трябва да се сменът всички стъкла, което едва ли ще е евтино.
Последна промяна robertov на 26 Апр 2007, 21:26, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 316 96', Е46 316 03'

Мнение от overclock » 26 Апр 2007, 16:50

Звънни на тоя пич, ако той си е затъмнявал стъклата ще ти каже.

http://www.clubford.org/forum/viewtopic.php?t=8992
Да влагаш чувства не е като да чувстваш влага!

ботокс ефект 
Аватар
Кара: черна сянка
Мечтае да кара: още по-черна сянка

Мнение от Dido_stz » 26 Апр 2007, 17:30

много се чудих дали е разрешено да се затъмнява и задния прозорец, и накрая както си карах видях полицаи да чакат и спрях при тях да ги питам.Казаха ми "че не е забранено да се кара със затъмнен заден прозорец".По принцип с фолио за страничните и задното стъкло взимат 80-100 лв.Може да се сложи каквото фолио си избереш-има и със син оттенък, червен, общо взето какъвто поискаш ;) 8)
the project is ready....
ИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 27 Апр 2007, 12:34

Dido_stz написа:много се чудих дали е разрешено да се затъмнява и задния прозорец, и накрая както си карах видях полицаи да чакат и спрях при тях да ги питам.Казаха ми "че не е забранено да се кара със затъмнен заден прозорец".По принцип с фолио за страничните и задното стъкло взимат 80-100 лв.Може да се сложи каквото фолио си избереш-има и със син оттенък, червен, общо взето какъвто поискаш ;) 8)

на тая цена, нали се сещаш кво е фолиото...
ако искаш както трябва а не цигании - хамерикански 3м фолиа за задното и двете странични задни на купе е около 200 лева офертата, с изработката всичко и 1 година гаранция. иначе и за 20 може да ти сложи някой... че и с промоция амортисьори от лада :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от robertov » 27 Апр 2007, 13:21

Аз искам нещо такова, но нямам представа фольо ли е, или трябва стъклата да сменям. Някои знае ли ?

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ...320ка...
Мечтае да кара: M5 e39
Детайли за колата: Bostongreen metallic, M-тех окачване, 17" М Contour (styl.23)

Мнение от ВаНко » 27 Апр 2007, 13:24

80% съм сигурен, че е фолио.

За да стане наистина хубаво трябва да се свалят стъклата и тогава да се слага. Правил съм го на миналата ми кола, но е доста играчка. Иначе ако се лепи фолиото директно на стъклото, след време започва да се разлепва. Така, че ако ще си слагате фолио го направете хубаво.
Аааа и забравих да кажа, че колкото по-тъмно фолио сложите, толкова по-малко ще се вижда през нощта през него.
Power is nothing without control...
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
Мечтае да кара: bmw x5 '11

Мнение от don_mimo » 27 Апр 2007, 15:12

e на мен така ми направиха тамни стаклата на цялата кола 4е о6те при онтирането го махнах цялото ...просто майсторите бяха най-некадарните които улу4их ..а уж фирма кобра.....
та идеята е ако може да са тъни стаклата ама да не е с фолио,а сега кажете как става :) хем тъмни,хем да не е фолио 4е 4уя ли фолио се изприщвам :twisted:
Изображение

T.N.T. for the brain
Аватар
Кара: Слънцето да се мръщи!!!

Мнение от PeBuLs » 27 Апр 2007, 20:13

t0sh написа:
Dido_stz написа:много се чудих дали е разрешено да се затъмнява и задния прозорец, и накрая както си карах видях полицаи да чакат и спрях при тях да ги питам.Казаха ми "че не е забранено да се кара със затъмнен заден прозорец".По принцип с фолио за страничните и задното стъкло взимат 80-100 лв.Може да се сложи каквото фолио си избереш-има и със син оттенък, червен, общо взето какъвто поискаш ;) 8)

ако искаш както трябва а не цигании - хамерикански 3м фолиа за задното и двете странични задни на купе е около 200 лева офертата, с изработката всичко и 1 година гаранция. иначе и за 20 може да ти сложи някой... че и с промоция амортисьори от лада :mhihi:

там при вас може и 500 да ви земат за хамериканско как беше лафа докато има ... ще има и тарикати
тука си е баш по 100 кинта ;)
иначе става и с пазарско за 5 кинта но си сваляш жамците и става харашо и нема трепкане с години нито пък избеляване :winky:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 27 Апр 2007, 20:16

PeBaLs написа:
t0sh написа:

там при вас може и 500 да ви земат за хамериканско как беше лафа докато има ... ще има и тарикати
иначе става и с пазарско за 5 кинта но си сваляш жамците и става харашо и нема трепкане с години нито пък избеляване :winky:

о да с тва от 3 лв ролката става перфектно и хич не избелява и не се драска!
бех си направил цялата кола с 50% такова фолио, на 3-тия месец се надраска от това, че се бършеха прозорците отвътре всяка седмица, а на 2-рата година беше не повече от 10% затъмнението и беше матирало даже!
просто ужасТ!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 27 Апр 2007, 23:12

Stanchev написа:
PeBaLs написа:
t0sh написа:

о да с тва от 3 лв ролката става перфектно и хич не избелява и не се драска!
бех си направил цялата кола с 50% такова фолио, на 3-тия месец се надраска от това, че се бършеха прозорците отвътре всяка седмица, а на 2-рата година беше не повече от 10% затъмнението и беше матирало даже!
просто ужасТ!

обади ми се на събора ако идваш да ти покажа пазарско фолио за 5 кминта как е избелело и надраскало се (закара 3та годинка)... о и да колко се личи че е пазарско ;)
просто е сложено от хора които си разбират от работата
а на предишната ми кола свалих джамците и сам си го правих ... требваше тогава да ти покажа колко се личи и колко трепна докато я карах
така че всичко си зависи .. те и хората си купуват кочини за по 4-5 бона и после се абонират за форума на Е36 ама ....
и мога да ти уредя американско за 100 кинта но ги мързи да слагат имат много работа така че сам треа да си го сложиш и като сгрешиш на 1 джам боли много после :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 27 Апр 2007, 23:32

фолио нема си сложа никога повече :mhihi:

Следваща

Назад към Извън Темата