затъмняване на стъкла
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- betona
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 320 96g.
затъмняване на стъкла
Къде мога да затъмня стъклата си.....искам да не е с фолио, знае ли някой къде се прави и цена
- ВаНко
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ...320ка...
- Мечтае да кара: M5 e39
- Детайли за колата: Bostongreen metallic, M-тех окачване, 17" М Contour (styl.23)
Трябва ти разрешение за затъмняване на всички стъкла! Ако ги затъмниш и те хванат глобата е голяма! Иначе не знам къде го правят това.
Power is nothing without control...

- betona
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 320 96g.
стъклата на задните врати може колкото искаш да ги затъмниш, а ако не е фолио и не е много затъмнено може и задното стъкло...ама не знам къде ги затъмняват така
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Аз мойте искам да ги направя тонирани в синьо, лощото е, че според мен, ще трябва да се сменът всички стъкла, което едва ли ще е евтино.
Последна промяна robertov на 26 Апр 2007, 21:26, променена общо 1 път
- overclock
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 316 96', Е46 316 03'
Звънни на тоя пич, ако той си е затъмнявал стъклата ще ти каже.
http://www.clubford.org/forum/viewtopic.php?t=8992
http://www.clubford.org/forum/viewtopic.php?t=8992
Да влагаш чувства не е като да чувстваш влага!
- Dido_stz
- ботокс ефект
-
- Кара: черна сянка
- Мечтае да кара: още по-черна сянка
много се чудих дали е разрешено да се затъмнява и задния прозорец, и накрая както си карах видях полицаи да чакат и спрях при тях да ги питам.Казаха ми "че не е забранено да се кара със затъмнен заден прозорец".По принцип с фолио за страничните и задното стъкло взимат 80-100 лв.Може да се сложи каквото фолио си избереш-има и със син оттенък, червен, общо взето какъвто поискаш

the project is ready....

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
Dido_stz написа:много се чудих дали е разрешено да се затъмнява и задния прозорец, и накрая както си карах видях полицаи да чакат и спрях при тях да ги питам.Казаха ми "че не е забранено да се кара със затъмнен заден прозорец".По принцип с фолио за страничните и задното стъкло взимат 80-100 лв.Може да се сложи каквото фолио си избереш-има и със син оттенък, червен, общо взето какъвто поискаш![]()
на тая цена, нали се сещаш кво е фолиото...
ако искаш както трябва а не цигании - хамерикански 3м фолиа за задното и двете странични задни на купе е около 200 лева офертата, с изработката всичко и 1 година гаранция. иначе и за 20 може да ти сложи някой... че и с промоция амортисьори от лада

- ВаНко
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ...320ка...
- Мечтае да кара: M5 e39
- Детайли за колата: Bostongreen metallic, M-тех окачване, 17" М Contour (styl.23)
80% съм сигурен, че е фолио.
За да стане наистина хубаво трябва да се свалят стъклата и тогава да се слага. Правил съм го на миналата ми кола, но е доста играчка. Иначе ако се лепи фолиото директно на стъклото, след време започва да се разлепва. Така, че ако ще си слагате фолио го направете хубаво.
Аааа и забравих да кажа, че колкото по-тъмно фолио сложите, толкова по-малко ще се вижда през нощта през него.
За да стане наистина хубаво трябва да се свалят стъклата и тогава да се слага. Правил съм го на миналата ми кола, но е доста играчка. Иначе ако се лепи фолиото директно на стъклото, след време започва да се разлепва. Така, че ако ще си слагате фолио го направете хубаво.
Аааа и забравих да кажа, че колкото по-тъмно фолио сложите, толкова по-малко ще се вижда през нощта през него.
Power is nothing without control...

- don_mimo
- ентусиаст
-
- Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
- Мечтае да кара: bmw x5 '11
e на мен така ми направиха тамни стаклата на цялата кола 4е о6те при онтирането го махнах цялото ...просто майсторите бяха най-некадарните които улу4их ..а уж фирма кобра.....
та идеята е ако може да са тъни стаклата ама да не е с фолио,а сега кажете как става
хем тъмни,хем да не е фолио 4е 4уя ли фолио се изприщвам 
та идеята е ако може да са тъни стаклата ама да не е с фолио,а сега кажете как става

- PeBuLs
- T.N.T. for the brain
-
- Кара: Слънцето да се мръщи!!!
t0sh написа:Dido_stz написа:много се чудих дали е разрешено да се затъмнява и задния прозорец, и накрая както си карах видях полицаи да чакат и спрях при тях да ги питам.Казаха ми "че не е забранено да се кара със затъмнен заден прозорец".По принцип с фолио за страничните и задното стъкло взимат 80-100 лв.Може да се сложи каквото фолио си избереш-има и със син оттенък, червен, общо взето какъвто поискаш![]()
ако искаш както трябва а не цигании - хамерикански 3м фолиа за задното и двете странични задни на купе е около 200 лева офертата, с изработката всичко и 1 година гаранция. иначе и за 20 може да ти сложи някой... че и с промоция амортисьори от лада
там при вас може и 500 да ви земат за хамериканско как беше лафа докато има ... ще има и тарикати
тука си е баш по 100 кинта

иначе става и с пазарско за 5 кинта но си сваляш жамците и става харашо и нема трепкане с години нито пък избеляване

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
PeBaLs написа:t0sh написа:Dido_stz написа:много се чудих дали е разрешено да се затъмнява и задния прозорец, и накрая както си карах видях полицаи да чакат и спрях при тях да ги питам.Казаха ми "че не е забранено да се кара със затъмнен заден прозорец".По принцип с фолио за страничните и задното стъкло взимат 80-100 лв.Може да се сложи каквото фолио си избереш-има и със син оттенък, червен, общо взето какъвто поискаш![]()
там при вас може и 500 да ви земат за хамериканско как беше лафа докато има ... ще има и тарикати
иначе става и с пазарско за 5 кинта но си сваляш жамците и става харашо и нема трепкане с години нито пък избеляване
о да с тва от 3 лв ролката става перфектно и хич не избелява и не се драска!
бех си направил цялата кола с 50% такова фолио, на 3-тия месец се надраска от това, че се бършеха прозорците отвътре всяка седмица, а на 2-рата година беше не повече от 10% затъмнението и беше матирало даже!
просто ужасТ!
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Stanchev написа:PeBaLs написа:t0sh написа:Dido_stz написа:много се чудих дали е разрешено да се затъмнява и задния прозорец, и накрая както си карах видях полицаи да чакат и спрях при тях да ги питам.Казаха ми "че не е забранено да се кара със затъмнен заден прозорец".По принцип с фолио за страничните и задното стъкло взимат 80-100 лв.Може да се сложи каквото фолио си избереш-има и със син оттенък, червен, общо взето какъвто поискаш![]()
о да с тва от 3 лв ролката става перфектно и хич не избелява и не се драска!
бех си направил цялата кола с 50% такова фолио, на 3-тия месец се надраска от това, че се бършеха прозорците отвътре всяка седмица, а на 2-рата година беше не повече от 10% затъмнението и беше матирало даже!
просто ужасТ!
обади ми се на събора ако идваш да ти покажа пазарско фолио за 5 кминта как е избелело и надраскало се (закара 3та годинка)... о и да колко се личи че е пазарско

просто е сложено от хора които си разбират от работата
а на предишната ми кола свалих джамците и сам си го правих ... требваше тогава да ти покажа колко се личи и колко трепна докато я карах
така че всичко си зависи .. те и хората си купуват кочини за по 4-5 бона и после се абонират за форума на Е36 ама ....
и мога да ти уредя американско за 100 кинта но ги мързи да слагат имат много работа така че сам треа да си го сложиш и като сгрешиш на 1 джам боли много после

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2