Колеги кажете някой филм ????
Модератор: Общи модератори
35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Колеги кажете някой филм ????
Колеги кажете някой як филм , че ми се гледа нещо качествено , ама не знам какво !!! Жанра който искам да е филма ( мистерия , трилър , ужас ). Примерно нещо от сорта на Стопаджията , Тексаско клане , или иначе казано група приятели пътуват някъде на майна си с колата и колата се чупи и се появява някой лош чичко къде почва да ги ..........
. Нещо такова ми се гледа !!! Или също можете да споделите някой Шведски филм ( те също ме кефат ).

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Най-добрия трилър за мен е Identity,просто какво ли не става в този филм и накрая финала какъв се оказа просто не е истина
Ся се сетих и за Dead End страшен филм

Ся се сетих и за Dead End страшен филм

Последна промяна SpUd3r на 25 Апр 2007, 21:15, променена общо 1 път
Tux0 Ca !

- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Wrong Turn и 88 минути съм ги гледал. Колеги ,като малък бях гледал един филм , който не си спомням как се казва . Беше нещо от китайската митология и беше ужас . Ставаше дума до колкото си спомням за някакво същество с бели коси което се показваше на някакъв прозаорец на един стеарец и някакво дете и издаваше някакви доста страшни звуци .... Май някакъв жрец го беше изпратил да ги убие ( стареца и детето ) . Така и не можах да го намреря тоя филм !!! Съмнявам се , че и вие се сещате , гледал съм го предди повече от 12 години !!!
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Като гледам те кефат психо-трилърчетата - бих ти препоръчал Блатото(The Marsh) и един старичък, но мене лично много ме накефи The Grudge( на български го превеждат по 1001 начина
)

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

kriso85 написа:Като гледам те кефат психо-трилърчетата - бих ти препоръчал Блатото(The Marsh) и един старичък, но мене лично много ме накефи The Grudge( на български го превеждат по 1001 начина)
На The Grudge на един купон го гледахме аз единствен се смях (сигурно щото го гледах само с момичета които ме стискаха навсякъде

WrongTurn е готин да

чувам само хубави неща за Mullholand Drive ама бил мноо заплетен

Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс

- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Аз като няма хептен какво да гледам, си пускам добрите стари Star Wars... обикновено Episode V
Наскоро гледах яко филмче - 11:14, също един стар филм, "The Gost and the Darkness". Иначе от новичките Дежавю ме изкефи доста.

It's not who You are, it's who You know...
- C S L
- кандидат ентусиаст
-
Ванила скай е любимия ми трилър 

"Красотата е вид гениалност, дори по възвишена, защото няма нужда от обяснения"
Оскар Уайлд
Оскар Уайлд
Zapa написа:"88 Минути"
доста приятна нова кримка с Ал Пачино
ееееее, благодаря ти, колега, за оценката

я погледни http://imdb.com/title/tt0411061/fullcredits
в секцията Visual effects by..., седмия отдолу нагоре
ето и директен линк http://imdb.com/name/nm2022435/

- nikinenov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 335d, F30 320d
The Hostel по Куентин Тарантино, не съм го гледал още, но като чета за него голямо мазало става
Only a month ago, I stepped out of the Ferrari 430 and thought that maybe in 200 years, someone, somewhere, using materials that don't currently exist, will make something better. But in fact, I only had to wait four weeks. The M5 is that good.
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Хубавите филми от тоя жанр са на Роб Зомби.. търси негови филми.
Поредицата след "Живите Мъртви" също е доста яка вкючително и самия филм..
Поредицата след "Живите Мъртви" също е доста яка вкючително и самия филм..
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
C S L написа:Ванила скай е любимия ми трилър

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3