кой ще спИчели Бай брадър?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

кой ще спИчели Бай брадър?

Мнение от ian190 » 23 Апр 2007, 14:10

А?

ентусиаст
Аватар

Мнение от Фил » 23 Апр 2007, 14:13

Аз съм за Десислава. Не понасям чалга, ама па тя има ебаси гласа наистина

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 23 Апр 2007, 14:15

Аз па съм за дръпнатия...

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530i Touring
Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
Детайли за колата: току що излязла от завода! :)

Мнение от turboto » 23 Апр 2007, 14:21

За Маги-то че ми беше и съоченичка и комши... :-)

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 23 Апр 2007, 14:40

WilliamsF1Team написа:Аз па съм за дръпнатия...

и аз така и за Калин също :D
Tux0 Ca !
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_325 TDS » 23 Апр 2007, 14:40

Само Деси Слава !!! Според мене тя само е Vip от тия пущиняци къде са ги събрали там ( и Азис беше разбира се :mhihi: ). Деси Слава има ебати яките песни и тя самата е много ЯКА :mhihi: :mhihi: . А от мъжете според мен Калин заслужава най много !!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 23 Апр 2007, 14:44

SpUd3r написа:
WilliamsF1Team написа:Аз па съм за дръпнатия...

и аз така и за Калин също :D

Е к'ви адаши сме иначе... :mhihi:

УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
Аватар
Кара: '96 BMW318 cabrio

Мнение от Eliana » 23 Апр 2007, 15:03

Аз лично съм за Христина и сега ще се обоснова защо.
Защото благодарение на такива като "дришлата" Христина- тая от селУ дето е отишла без покана от Биг Брадър, съществуват такива "звезди" като Деси Слава, Азис и разни други "випаджий" в къщата.. Та благодарение на нея, която не е от тяхната "звездна планета" в това число включвам и всички вас, които ги слушате, ходите им по концертите и им купувате дисковете, Те щяха да си пеят сами пред огледалото с дезодоранта в ръка.
Съжелявам, но не мога да бъда за Деси Слава, която акъла и е по- малък от аспиринче и го употребява само, за да мисли какви гримове и кремчета да си купи и колко сантиметра токчета трябва да обуе, за да изглежда по-висока, колко пъти на ден трябва да си покаже задните части и в чие лице да ги завре. Ако не беше певица, не я виждам с какво друго може да е полезна на обществото и себе си. И се надявам да е запомнила, че всъщност столицата на Италия е Рим, защото един ден детето й ще порасне и може да се наложи да я попита.. Какъв ли ще е отговора и тогава?
Не мога да бъда и за Китайчето.
Да се правиш на гей-палячо пред цяла България, заради пари не го одобрявам.
Не мога да бъда и за баба Евро. От злобата й направо съм потресена, но как смея да я коментирам аз? Ще замълча.. все пак не съм поканена от Биг Брадър и съм от селУ :lol: Колко мъка има по този свят Боже :confused:
Маги ми е сипматична като харакер, Калин също. Тишо - к'вото му каже жената :lol:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_325 TDS » 23 Апр 2007, 15:12

Колежке и аз съм от село и в това няма нищо лошо ( даже е хубаво ) . Но как да не ходя на концертите на Деси Слава , като тя е супер добра певица и според мен едва ли има някой който да го отрече !!! Плюс това знаеш ли колко и е на Деси Слава на пич.ата коя е столицата на Италия , на Бразили или еди коя си държава !!!!!!!!! И аз не знам много столици и хич не ме интересуват ако трябва да съм искрен !!!! Господ и дал ебати гласа , и ти какво очакваш да ходи да чете книги у тях и да учи столици ТАКА ли ????? Вместо да ни весели момичето .... Виж сега за разголването и аз не съм много съгласен , ама все пак тя е голямо момиче !!!! Искам да ти кажа , че и аз грам не чета книги , и това не ме прави по- малко човек ..... Иначе тия глупости кой е Вип и кой нее хич не ме грее , всички сме хора !!! Но просто се дразня когато някой обвинява друг за таланта му !!! Без лоши чувства надявам се ме разбра !!!! И колкото и да не искате да признеете чалгата е най- слушаната музиак и ще си остане такава защото весели хората .....

УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
Аватар
Кара: '96 BMW318 cabrio

Мнение от Eliana » 23 Апр 2007, 15:22

BMW_325 TDS написа:...

Някъде в поста си да съм отрекла, че е талантлива??????
Да ти кажа не е задължително утре да хване книгата и да се напъва да чете, защото тези неща се учат в училище.. Не харесвам хора, на които мирогледа им се свежда само до... написах по-горе какво, защото не искам да се повтарям..
А това кой каква музика слуша си е лично право на избор и вкус. Аз не слушам чалга, но не обвинявам тези, които я харесват.
И да, чалгата е най- слушаната музика това също не го отричам. ;)
Изображение

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 23 Апр 2007, 15:25

:mhihi: :mhihi: :mhihi: Т'ва Брадъра е яката работа ша знаете :mhihi: :mhihi: :mhihi:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Бахти проблема имате. А кой ще се напие доведера :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 23 Апр 2007, 15:26

zAcK написа::mhihi: :mhihi: :mhihi: Т'ва Брадъра е яката работа ша знаете :mhihi: :mhihi: :mhihi:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Бахти проблема имате. А кой ще се напие доведера :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Ти си човека с проблемите... :mhihi:

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 23 Апр 2007, 15:28

WilliamsF1Team написа:Ти си човека с проблемите... :mhihi:

Щот не гледам това високоинтелектуално обогатяващо културата предаване

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Ша пия кот си искам бе ейййййй :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

P.S. Брадъря да почерпи по ракия :mhihi:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

:)

Мнение от Angel eyes » 23 Апр 2007, 15:29

Ех,тоя Бай Брадър! :mhihi: Като ги гледам всичките не виждам нито един дето е ВИП!Почти всички като хора,не си заслужават особено!Имат таланти да,не им го отричам,особено Десислава,има страшен глас!Ама си е обикновенно момиче и тя,от Гълабово!Затова не трябва никой да се надува!...Най-читави според мен като ценности са Китаеца,Христина,Калин и Маги! ;)
П.С Сега прочетох това за книгите,не говорим,че не си струваш щом незнаеш еди коя си столица!В това шоу "звездите" се оценяват като хора,колко са истински,а не по-това кой има по-голям талант....той не се отрича :!: Аз съм на мнение,специално за Десислава,има глас момичето,но един човек с претенции и самучувствие,не трябва да се състои само от едно положително качество и това да бъде гласът му!Говори зле за нея,аз като слушател на песните и,защото тя е една от любимите ми чалгаджийски певици,не се интересувам от личността и когато я слушам!...Има просташки манталитет,това е!Добре изглежда,ама изкуствени цици,коса и т.н.т...........изберете си някое момиче и вложете толкова много пари,да видим дали няма да изглежда даже по-добре...................
".......Кажи ми вместо теб да плача
целувай ме по онзи твой начин
разкъсвай ме и пак ме събирай
всяка болка в мен остави..........."
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_325 TDS » 23 Апр 2007, 15:33

Абе колежке от кое село си ???? Кажи може да сме некаде на близо да пиеме по нещо .... :mhihi: :mhihi: . Да изиграеме един кючек заедно :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Следваща

Назад към Извън Темата