Нагло създание
Модератор: Общи модератори
51 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- sladkotobeb4e
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 94
- Мечтае да кара: X5
Нагло създание
Пиша тази тема защото много се възмутих преди малко.
Аз съм си спряла съвсем културно колата успоредно до един тротоар на пазара Димитър Петков . Съвсем спокойно си лежа в колата и чакам майка ми да се върнат от пазара . Усещам само как цялата кола се разтресе, в първия момент реших ,че майка ми се опитва да отвори колата но не успява защото я бях заключила с централното и се огледах не я видях и в следващия момент виждам , че зад мен има един Golf който се опитва да паркира успоредно зад мен и толкова кадърно се паркира ,че ми удари задната броня и я ожули. На мен и без това ми беше нещо кофти и като разбрах какво става скочих и отидох при него и го питам така ли се паркира , а той най-нагло си продължава с маневрите и не ми обръща никакво внимание и на мен това ми и трябваше . Отворих му вратата и му викам няма ли да спреш и да видиш какво направи и той съвсем нагло ми вика е голямо чудо ,за теб може и да не е станало нищо и да не ти пука как ти изглежда колата но на мен ми пука и му ритнах гумата и тоя вместо да се извини излезна като най - оборотния селянин и ме удари през лицето ,а през това време и майка ми се появи и застана пред мен и му вика хайде удряй като не те е срам да удряш жени и той малко се по усети и се прибра пак в колата и продължи с некадърното паркиране и продължи в колата ми, а майка ми застана зад колата и той така и стисна краката между двете коли и се хилеше като ненормален ,накрая жена му вика стига ,че прекали и той спря , малко ми беше да викна КАТ , но нямах време и си се качих в колата и си тръгнах.
Най-много се ядосах ,че хем е виновен хем е нагъл и посяга да удря,смотаняк скапан. Чудя се кой им дава книжки като не могат да се паркират .
Аз съм си спряла съвсем културно колата успоредно до един тротоар на пазара Димитър Петков . Съвсем спокойно си лежа в колата и чакам майка ми да се върнат от пазара . Усещам само как цялата кола се разтресе, в първия момент реших ,че майка ми се опитва да отвори колата но не успява защото я бях заключила с централното и се огледах не я видях и в следващия момент виждам , че зад мен има един Golf който се опитва да паркира успоредно зад мен и толкова кадърно се паркира ,че ми удари задната броня и я ожули. На мен и без това ми беше нещо кофти и като разбрах какво става скочих и отидох при него и го питам така ли се паркира , а той най-нагло си продължава с маневрите и не ми обръща никакво внимание и на мен това ми и трябваше . Отворих му вратата и му викам няма ли да спреш и да видиш какво направи и той съвсем нагло ми вика е голямо чудо ,за теб може и да не е станало нищо и да не ти пука как ти изглежда колата но на мен ми пука и му ритнах гумата и тоя вместо да се извини излезна като най - оборотния селянин и ме удари през лицето ,а през това време и майка ми се появи и застана пред мен и му вика хайде удряй като не те е срам да удряш жени и той малко се по усети и се прибра пак в колата и продължи с некадърното паркиране и продължи в колата ми, а майка ми застана зад колата и той така и стисна краката между двете коли и се хилеше като ненормален ,накрая жена му вика стига ,че прекали и той спря , малко ми беше да викна КАТ , но нямах време и си се качих в колата и си тръгнах.
Най-много се ядосах ,че хем е виновен хем е нагъл и посяга да удря,смотаняк скапан. Чудя се кой им дава книжки като не могат да се паркират .
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
- TheBlame
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше e34 520
- Мечтае да кара: E34 535
просто нямам думи !
тва ако не мен ми се случи кръв ще се лее !
пп.трябвало е да го изчакаш да излезе от колата да отиде някъде и да му надереш ЦЯЛАТА шофьорска врата с ключовете ти за да му е за урок най-малкото !

пп.трябвало е да го изчакаш да излезе от колата да отиде някъде и да му надереш ЦЯЛАТА шофьорска врата с ключовете ти за да му е за урок най-малкото !
Последна промяна TheBlame на 22 Апр 2007, 17:31, променена общо 1 път
За да станеш хищник трябва опонента ти да е хищник !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ
Алчността убива всички !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ
Алчността убива всички !
- sladkotobeb4e
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 94
- Мечтае да кара: X5
iv0 написа:номера запомни ли му го? Ебати глупака
Не за съжаление само помня ,че е със софийска регистрация но целия не го запомних,много афектирана бях
Пълен нещастник. Ако бяхте извикали КАТ, тоя щеше да го отнесе. Още повече, че е имало сигурно и свидетели. Номера в такива случай е да вдигаш джангър за да се съберат хора. Всички ще вземат твойта страна, включително и КАТ като дойдат. Не си мълчете в такива случаи, защото простаците излизат победители. На теб ти е отровил деня, а той сега е доволен, защото тези боклуци живеят за да правят такива мизерии. Ще се събере със свойте приятели-идиоти и ще разправя как се е направил на бабайт на жена с БМВ
.

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Бахти царвула - трябваше номера да запомниш поне
Все някои може да го засече некъде и да си получи заслуженото... В такива случаи КАТ нема да свърши работа - ще му пишат некъф смешен акт, който няма да бъде и платен.....
Саморазправата по-принцип не е решение , ама при такива индивиди май е ЕДИНСТВЕНОТО решение....
Трябваше номера да запомниш....
... можеше да има продължение темата 

Саморазправата по-принцип не е решение , ама при такива индивиди май е ЕДИНСТВЕНОТО решение....

Трябваше номера да запомниш....

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
kriso85 написа:...В такива случаи КАТ нема да свърши работа - ще му пишат некъф смешен акт, който няма да бъде и платен.....
Помага, помага. Първо мухльото ще се здуха, защото има разлика в това да си бабайт пред жена и пред двама катаджий. Актът няма да го плати, но след месец ще си прекара приятно на опашката за талона в КАТ. Освен това в досието му ще пише, че е имал ПТП. Сега това няма много значение, но скоро цените на застраховките ще зависят от такива неща. Ако пък си тръгне преди да дайде КАТ, наказанието е още по-голямо.
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
маце ти си в случая за бои щото си реагирала напълно неадекватно.
толкова ли неможеш да звънеш два телефона и да го убият тоя педал ,че и колата му.и как така ще те удари и ти няма да го осъдиш или пък да извикаш поне кат
толкова ли неможеш да звънеш два телефона и да го убият тоя педал ,че и колата му.и как така ще те удари и ти няма да го осъдиш или пък да извикаш поне кат

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
B U L L I написа:маце ти си в случая за бои щото си реагирала напълно неадекватно.
Може да направим нещо от рода на БМВ ПЪТНА ПОМОЩ, само че за точно такива случаи - като таксиджиите

Щото по някой път "другите" може да са 4-5 селяка и дори и мъж да е да го ошамарят в бързината

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

51 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4