С 3131
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
С 3131
Днес един педал със БМВ с регистрационен номер С 3131 е засякъл съпругата и я е псувал и обиждал с какви ли не епитети и то пред 8 годишната ни дъщеря. Така, че ако този педал чете тук искам да му кажа да не се прави на мъж пред жена и ако иска да се разправя с някой на пътя нека да засече мен.
Пфууу аман от простаци в тази държава.
Пфууу аман от простаци в тази държава.
- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
За съжаление това е ежедневие...
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Първо добре дошъл във форума на БМВ Клуб България. От името на всички ентусиасти бих искал да поднеса извинението ни и да те помоля за разбиране. По никакъв начин неможе да бъде ограничено потреблението на авомобили от компанията БМВ АГ, дори и да става въпрос за хора които по абсолютно никакъв начин не ги заслужават и по един или друг такъв излагат себе си и компанията. В софийското ежедневие (и не само) взимат участие за жалост и автомобили чийто собственици не са нито от най-културните, нито от най-морално извисените хора. Чисто и просто наред с всичко останало БМВ е символ за стабилност,респект,доверие,сила и много хора предпочитат да го използват за показни цели като обвивка.
Не се сърди на марката или ентусиастите в този форум, сигурен съм че ако въпросният индивид е регистриран в този форум или някой го познава ще бъдеш усведомен и семейството ти ще получи полагащото му се извинение.
ХОРА АГРЕСИЯТА НЕ Е ЗА УЛИЦАТА И ВСИЧКО СИ ИМА ГРАНИЦИ, УБИДАТА И ОСТРИЯТ ЕЗИК В ПРИСЪСТВИЕТО НА ЖЕНА И МАЛКО ДЕТЕ НЕ СА РЕШЕНИЕ !!!
Не се сърди на марката или ентусиастите в този форум, сигурен съм че ако въпросният индивид е регистриран в този форум или някой го познава ще бъдеш усведомен и семейството ти ще получи полагащото му се извинение.
ХОРА АГРЕСИЯТА НЕ Е ЗА УЛИЦАТА И ВСИЧКО СИ ИМА ГРАНИЦИ, УБИДАТА И ОСТРИЯТ ЕЗИК В ПРИСЪСТВИЕТО НА ЖЕНА И МАЛКО ДЕТЕ НЕ СА РЕШЕНИЕ !!!
Най-мразя да съм прав!!!
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
bravo написа:...
подкрепям с две ръце

Митака също е прав.
А и често хората казват неща, които не мислят.

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- Bustter
- младши ентусиаст
-
ENKI написа:Това се получава от липсата на каквато и да е шофьорска култура на мнозинството от водачите в България и най-вече след като видят, че зад волана седи жена.Направо грозна картина е това да си го изкарваш на жена.Всеки прави грешки.
Мани ти шофьорската култура, тук липсва култура изцяло... Не от марката на автомобила а това какво носиш в себе си... Наистина грозна картинка се е получила съжалявам за което!
- Niki Lauda
- Е36 фен
-
- Кара: каквото има
Има едно червено е36 купе с такъв номер където много често паркира на Стамболийски,не познавам собственика на колата но мисля че не е постъпил правилно в тази ситуация.
Niki Lauda
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
В последно време най-често ми се е случва да видя жена, която кара в еднопосочна улица, срещу знака,
и ако се случи накой да си кара в правилната посока и да застане срещу нея, тя започва да се кара и да псува, а мъжете онемяват!!!
и ако се случи накой да си кара в правилната посока и да застане срещу нея, тя започва да се кара и да псува, а мъжете онемяват!!!
- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
Niki Lauda написа:Има едно червено е36 купе с такъв номер където много често паркира на Стамболийски,не познавам собственика на колата но мисля че не е постъпил правилно в тази ситуация.
Наистина има такова купе, но има и сребърно е46 купе със същия номер, което спира на мястото на червеното... т.е. къде преди 1-2 години спираше червеното

а иначе ги знам съм ги виждал и къде нощуват тези две купета

Legends may sleep...but they never die!
Mamouk написа:Niki Lauda написа:Има едно червено е36 купе с такъв номер където много често паркира на Стамболийски,не познавам собственика на колата но мисля че не е постъпил правилно в тази ситуация.
Наистина има такова купе, но има и сребърно е46 купе със същия номер, което спира на мястото на червеното... т.е. къде преди 1-2 години спираше червенотоа сега червеното спира малко по-надолу
![]()
а иначе ги знам съм ги виждал и къде нощуват тези две купета
А ако историята не е точно такава и на някой му счупят колата без да е виновен?
- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
euroto написа:Ами аз редовно карам зад жена сиАма за сега няма нищо интересно
![]()
Тъпо е да викаш на жена дори е и смешно според мен
и аз така правя

21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2