С 3131

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

С 3131

Мнение от elko » 21 Апр 2007, 16:59

Днес един педал със БМВ с регистрационен номер С 3131 е засякъл съпругата и я е псувал и обиждал с какви ли не епитети и то пред 8 годишната ни дъщеря. Така, че ако този педал чете тук искам да му кажа да не се прави на мъж пред жена и ако иска да се разправя с някой на пътя нека да засече мен.
Пфууу аман от простаци в тази държава.

дере дънки сред голи мадами
Аватар

Мнение от Mamouk » 21 Апр 2007, 17:13

За съжаление това е ежедневие...
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!

ентусиаст
Аватар

Мнение от bravo » 21 Апр 2007, 17:15

Първо добре дошъл във форума на БМВ Клуб България. От името на всички ентусиасти бих искал да поднеса извинението ни и да те помоля за разбиране. По никакъв начин неможе да бъде ограничено потреблението на авомобили от компанията БМВ АГ, дори и да става въпрос за хора които по абсолютно никакъв начин не ги заслужават и по един или друг такъв излагат себе си и компанията. В софийското ежедневие (и не само) взимат участие за жалост и автомобили чийто собственици не са нито от най-културните, нито от най-морално извисените хора. Чисто и просто наред с всичко останало БМВ е символ за стабилност,респект,доверие,сила и много хора предпочитат да го използват за показни цели като обвивка.
Не се сърди на марката или ентусиастите в този форум, сигурен съм че ако въпросният индивид е регистриран в този форум или някой го познава ще бъдеш усведомен и семейството ти ще получи полагащото му се извинение.
ХОРА АГРЕСИЯТА НЕ Е ЗА УЛИЦАТА И ВСИЧКО СИ ИМА ГРАНИЦИ, УБИДАТА И ОСТРИЯТ ЕЗИК В ПРИСЪСТВИЕТО НА ЖЕНА И МАЛКО ДЕТЕ НЕ СА РЕШЕНИЕ !!!
Най-мразя да съм прав!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 21 Апр 2007, 17:36

bravo написа:...

подкрепям с две ръце :yes:

Митака също е прав.

А и често хората казват неща, които не мислят. :roll: :roll: :roll:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Потребител
Аватар

Мнение от ENKI » 21 Апр 2007, 19:16

Това се получава от липсата на каквато и да е шофьорска култура на мнозинството от водачите в България и най-вече след като видят, че зад волана седи жена.Направо грозна картина е това да си го изкарваш на жена.Всеки прави грешки.

ентусиаст
Аватар

Мнение от euroto » 21 Апр 2007, 20:14

Ами аз редовно карам зад жена си :lol: Ама за сега няма нищо интересно :!:

Тъпо е да викаш на жена дори е и смешно според мен :!:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от ian190 » 21 Апр 2007, 22:15

a още по-тъпо е викаща жена :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 21 Апр 2007, 22:33

ian190 написа:a още по-тъпо е викаща жена :mhihi:

а най-тъпо е жена :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Bustter » 21 Апр 2007, 22:34

ENKI написа:Това се получава от липсата на каквато и да е шофьорска култура на мнозинството от водачите в България и най-вече след като видят, че зад волана седи жена.Направо грозна картина е това да си го изкарваш на жена.Всеки прави грешки.

Мани ти шофьорската култура, тук липсва култура изцяло... Не от марката на автомобила а това какво носиш в себе си... Наистина грозна картинка се е получила съжалявам за което!

ентусиаст
Аватар

Мнение от ivan1979g » 21 Апр 2007, 23:40

Движението е такова, че някой хора си изпускат нервите и стават грозни сцени.

Е36 фен
Аватар
Кара: каквото има

Мнение от Niki Lauda » 22 Апр 2007, 0:22

Има едно червено е36 купе с такъв номер където много често паркира на Стамболийски,не познавам собственика на колата но мисля че не е постъпил правилно в тази ситуация.
Niki Lauda

Ледения
Аватар
Кара: Е60 535d
Мечтае да кара: из Las Vegas!

Мнение от ICE » 22 Апр 2007, 0:51

В последно време най-често ми се е случва да видя жена, която кара в еднопосочна улица, срещу знака,
и ако се случи накой да си кара в правилната посока и да застане срещу нея, тя започва да се кара и да псува, а мъжете онемяват!!!

дере дънки сред голи мадами
Аватар

Мнение от Mamouk » 22 Апр 2007, 0:59

Niki Lauda написа:Има едно червено е36 купе с такъв номер където много често паркира на Стамболийски,не познавам собственика на колата но мисля че не е постъпил правилно в тази ситуация.

Наистина има такова купе, но има и сребърно е46 купе със същия номер, което спира на мястото на червеното... т.е. къде преди 1-2 години спираше червеното :) а сега червеното спира малко по-надолу :)

а иначе ги знам съм ги виждал и къде нощуват тези две купета :)
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!

ентусиаст
Аватар

Мнение от ivan1979g » 22 Апр 2007, 1:14

Mamouk написа:
Niki Lauda написа:Има едно червено е36 купе с такъв номер където много често паркира на Стамболийски,не познавам собственика на колата но мисля че не е постъпил правилно в тази ситуация.

Наистина има такова купе, но има и сребърно е46 купе със същия номер, което спира на мястото на червеното... т.е. къде преди 1-2 години спираше червеното :) а сега червеното спира малко по-надолу :)

а иначе ги знам съм ги виждал и къде нощуват тези две купета :)

А ако историята не е точно такава и на някой му счупят колата без да е виновен?

ентусиаст
Аватар
Кара: Е 30

Мнение от t_andonov » 22 Апр 2007, 7:02

euroto написа:Ами аз редовно карам зад жена си :lol: Ама за сега няма нищо интересно :!:

Тъпо е да викаш на жена дори е и смешно според мен :!:

и аз така правя :mhihi:

Следваща

Назад към Извън Темата