КОМШИЙКАТА МЕ НАВОДНИ!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

КОМШИЙКАТА МЕ НАВОДНИ!!!

Мнение от bobolink » 18 Апр 2007, 12:29

Колеги! Направо съм бесен!!! Снощи вечеряме с любимата при наште(4 етаж) :D , та както си хапваме звъни една друга комшийка и вика:
Абеолу на първия етаж някаква вода ви се стича по вратата!? (Ние сме на първия етаж! :D ) Хукваме ние през глава и кво да видиме!?:
По входната врата от чупката м/у двата панела се лее вода по вратата!
Влизаме вътре и О! Ужас!!! Точно от тавана над банята се стичат какки от тавана (Ето значи от какво се е получила тая пожълтяла пукнатина стигаща чак до вратата!) Та от нея капе ли капе! Кухнята е на 1 година...и сега ми се изяснява от какво се появи онова набъбнало петно в левият ъгъл...

Кенефа:
Миналата година ни сменяхя щранговете та останаха едни дупки точно от тавана, там дето се спускат тръбите, та от там се стича мизерийка с воня на КОТЕШКА ПИКНЯ!!!

Женицата, милата побесня...както и аз!

Търча аз на горния етаж и звънкам!
(Само да обясня каква гад живее над нас! Една дебелана, стара мома, живее с два котарака и егоизма си! Полупобъркана...и друг път се е налагало да влезна за нещо у нея, ама не пуска гадината!)

Та звънкам аз и викам:
Оваряй А...е, че сега го загази яко!

Тя с писклив гласец:
Не мога сега....попивам водата...и не съм облечена! :D

Аз: Облечи се и ела долу да видиш кво става, имаш сериозен проблем!

Тя: Сега не мога! Попивам водата...и не съм облечена. Ще поема всички щети по ремонта!

Аз: Не ти ща пори за ремонт! Искам да не ми капе на главата! Трябва да влезна и да видя кво става!

(Цялата работа става от това че тая има "зидана вана", това беше на мода едно време отливаше се преградка в банята, след което става един квадрат който имитира вана облепен с плочки)

Та тая...си пълни въпросната "вана", която "изпуска" естествено, и всичката мизерийка ми капе на главата!

А аз се чудя що ми мухлясаха стените!?

Та с тая лесно на глава човек не може да излезне! Не ме пуска вътре, а и не ще никаква комуникация!

Снощи ми идваше да и залея вратата с бензин!

Кажете!!! Кво да я прая тая!???

ентусиаст
Аватар

Мнение от Space » 18 Апр 2007, 12:40

Съд! Само си снимай щетите преди това.
_!_

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bobolink » 18 Апр 2007, 12:41

Нема кво да и зема на тая църковна мишка! :D

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от zayo » 18 Апр 2007, 12:41

Това с бензина не е лоша идея , виждал съм го ефектно е :):) но изчакай да се поразмине малко .
Можеш да я съдиш , и със сигурност ще спечелиш ако ти се занимава :)Но процедурата ми убягва.Мисля,че трябваше да извикаш някви експерти от общината да го констатират и да съставят протокол.
Успех колега. :!:

п.с:Отрови котките поне няма да ти мирише на котешка урина ,като те наводни другия път :mhihi: (майтап)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 18 Апр 2007, 12:41

ми варианти много, само дето по съдебен ред има да чакаш 5 години теч ;)
това е в Бъглария... в Германия/хАмерика тая щеше да плаща доживот морални и всякви щети, освен пълния ремонт. тука - алтернативни варианти според случая - много, най-добре се разбери с нея вместо да ти дава за ремонт да ги даде за нова вана и евентуално уплътнение на плочките :mhihi:
Последна промяна t0sh на 18 Апр 2007, 12:46, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bobolink » 18 Апр 2007, 12:42

zayo написа:Това с бензина не е лоша идея , виждал съм го ефектно е :):) но изчакай да се поразмине малко .
Можеш да я съдиш , и със сигурност ще спечелиш ако ти се занимава :)Но процедурата ми убягва.Мисля,че трябваше да извикаш някви експерти от общината да го констатират и да съставят протокол.
Успех колега. :!:

п.с:Отрови котките поне няма да ти мирише на котешка урина ,като те наводни другия път :mhihi: (майтап)

Как!? Да ги храня със сламка през щранговете ли!? :D

ентусиаст
Аватар
Кара: Едно М60 и някви М-ки
Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....

..

Мнение от Is. » 18 Апр 2007, 12:44

Моето мнение е,че не бива да вземаш прибързани решения.Не е нужно да я застреляш,да и заливаш вратата с бенз или други такива.
Помисли разумно!!!
Има и други варианти!!!
Примерно може да я вържеш за бронята на колата и да я влачиш 2-3 км.Тва ми се струва по-добро. ;)

В интерес на истината ти съчувствам,колега.Наскоро имах подобна случка в къщи.Макар,че ми платиха разходите по ремонта,главоболията си останаха за моя сметка. :confused:
Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Re: ..

Мнение от bobolink » 18 Апр 2007, 12:46

Is написа:Моето мнение е,че не бива да вземаш прибързани решения.Не е нужно да я застреляш,да и заливаш вратата с бенз или други такива.
Помисли разумно!!!
Има и други варианти!!!
Примерно може да я вържеш за бронята на колата и да я влачиш 2-3 км.Тва ми се струва по-добро. ;)

В интерес на истината ти съчувствам,колега.Наскоро имах подобна случка в къщи.Макар,че ми платиха разходите по ремонта,главоболията си останаха за моя сметка. :confused:

:D :D :D Това е готина идея!!!
Не ми е толкова за щетите щот и без това ми предстои ремонт! Ами ако го бях направил вече!?!?

Най-гадното е че тая не ме пуска вътре да видя кво става!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от zayo » 18 Апр 2007, 12:48

Как!? Да ги храня със сламка през щранговете ли!? :D

Е нали на горният етаж? Аз ли да те уча кво ядат котките :)Спейс Кейк :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от zayo » 18 Апр 2007, 12:53

:[/quote]Най-гадното е че тая не ме пуска вътре да видя кво става![/quote]
Ми след като не те пуска.Изтегли си наредбата за живеене в блок.(убягва ми точното наименование) И действай.Единствния начин да те пусне е по законен ред , ако тръгнеш да я съдиш.Кажи на домоуправителя примерно,защото тя тази вода се стича в мазето , и от там в основите и става страшма греда особено ако блока е по стар

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bobolink » 18 Апр 2007, 12:58

zayo написа::
Най-гадното е че тая не ме пуска вътре да видя кво става![/quote]
Ми след като не те пуска.Изтегли си наредбата за живеене в блок.(убягва ми точното наименование) И действай.Единствния начин да те пусне е по законен ред , ако тръгнеш да я съдиш.Кажи на домоуправителя примерно,защото тя тази вода се стича в мазето , и от там в основите и става страшма греда особено ако блока е по стар[/quote]

ТЯ Е ДОМОУПРАВИТЕЛЯ!!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от zayo » 18 Апр 2007, 13:19

[/quote]

ТЯ Е ДОМОУПРАВИТЕЛЯ!!!![/quote]
Ми СЪД е оправията щом няма пари.Иначе не става.
Проучи как точно се прави .щото за такива неща не е толкова сложна процедурата по внасяне на акт.Специално имаше една такава статия за това,че я били услеснили ппоради некореткни комший като твойта

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bobolink » 18 Апр 2007, 13:25

Днеска ще пробвам пак с добро!

ентусиаст
Аватар

Мнение от ivan1979g » 18 Апр 2007, 13:53

bobolink написа:Днеска ще пробвам пак с добро!

Май ще требва с лошо, доброто не се харчи много при такива

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bobolink » 18 Апр 2007, 13:58

Ако тая все пак ме пусне, дайте съвет с какви материали да влагоизолирам където се наложи!?

:D Нощеска ми хрумня да й напълня ваната с цимент!
па и нея вътре..... :mhihi:

:D а котаците от двете й страни, кат два свинкса! :D
Последна промяна bobolink на 18 Апр 2007, 14:01, променена общо 1 път

Следваща

Назад към Извън Темата