Вадене на дубликат на ГО

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Вадене на дубликат на ГО

Мнение от stenly » 18 Апр 2007, 0:48

Имам следното питане колеги:
в случай че от документите за сключена застраховка 'Гражданска отговорност' си е заминало всичко с изключение на зеления стикер на предното стъкло, как може да се извади дубликат на полицата, картончето и т.н.
Да обърна внимание на основния проблем всъшност - а именно, че си е заминал и споменът към коя застрахователна компания е сключен договорът. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 18 Апр 2007, 16:52

Еми ходи си направ нова, щом сие заминал и спомена даже значи сигурно е билакъм края така или иначе.

Crash Master
Аватар
Кара: '86 316; '89 520i
Мечтае да кара: Е28 М5

Мнение от viper » 18 Апр 2007, 17:30

Aз се сетих да попитам и друго... Дали може да ми преиздадат стикерчето на стъклото - примерно, ако е счупено стъклото. Аз си пазя документите... :roll:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 18 Апр 2007, 17:35

viper написа:Aз се сетих да попитам и друго... Дали може да ми преиздадат стикерчето на стъклото - примерно, ако е счупено стъклото. Аз си пазя документите... :roll:

Може разбира се, отиваш при застрахователите от които имаш валидна полица и те ще ти издадат всичко кето си пожелаеш и може би ще платиш нещо от сорта на 2лв (на мен не са ми искали пари до сега за каквото и да е)

ентусиаст
Аватар

Мнение от stenly » 18 Апр 2007, 17:43

Kris написа:Еми ходи си направ нова, щом сие заминал и спомена даже значи сигурно е билакъм края така или иначе.

Не си на прав път.
Първо жертвата в случая не съм аз, но това не е от особено значение.
Второ, застраховаката е за цялата година, така че си струва усилията.
А иначе случая е - на човека са му задигнали якето барабар с всички лични и на колата документи в него.
С две думи: Total misery.

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Re: Вадене на дубликат на ГО

Мнение от err0r » 18 Апр 2007, 17:45

stenly написа:Имам следното питане колеги:
в случай че от документите за сключена застраховка 'Гражданска отговорност' си е заминало всичко с изключение на зеления стикер на предното стъкло, как може да се извади дубликат на полицата, картончето и т.н.
Да обърна внимание на основния проблем всъшност - а именно, че си е заминал и споменът към коя застрахователна компания е сключен договорът. :mhihi:

Така на служебната кола й изпрах документацията без да искам и всичко освен талона на колата бе станало на парцал. Отидох в софииския офис на агенцията и ги помолих да ми извадят копие. Понеже гражданската бе сключена в Плевен, тия от София се обадиха на дагетата да им я пратят по факса. Искаха ми само регистрационен номер на колата и дата на сключване на договора. Дадоха ми копие и всичко е ток и жица. :D
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 18 Апр 2007, 17:45

stenly написа:
Kris написа:Еми ходи си направ нова, щом сие заминал и спомена даже значи сигурно е билакъм края така или иначе.

Не си на прав път.
Първо жертвата в случая не съм аз, но това не е от особено значение.
Второ, застраховаката е за цялата година, така че си струва усилията.
А иначе случая е - на човека са му задигнали якето барабар с всички лични и на колата документи в него.
С две думи: Total misery.

Напротив, ще изхарчи повече гориво и нерви (може би и пари) ако тръгне да си вади дубликат. По добре ако не е некоя много скъпа да си направи нова.

Назад към Извън Темата