Ще се женя :))
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- shnitzera
- ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: това ,което кара
Ще се женя :))
Та питането ми момчета е къде да се ровя за оркестър ,амааа да не са мноооого цигани
ако някой има нещо в предвид нека да драсне 2 -3 реда или да ми помогне с линк .....Не веднъж сте помагали ,надявам се че и сега ще е така
ааа и къде ли мога да намеря някакви координати на Николина Чакърдъкова ...

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Първо честито колега! Жеаля ви дълги години щастие и разбирателство
Какъв тип оркестър точно ти трябва?
Ако размислиш за сиганите мога да ти препоръчам едни мангали дето добре дрънкат. Иначе за свадба ти препоръчвам да си вземеш професионален DJ. Има доста по-богат репертоар от всеки оркестър и ако е добър може да ти спретне невероятен купон. Говоря ти от опит защото работя в тази сфера и съм виждал не една и две свадби.
Успех!

Ако размислиш за сиганите мога да ти препоръчам едни мангали дето добре дрънкат. Иначе за свадба ти препоръчвам да си вземеш професионален DJ. Има доста по-богат репертоар от всеки оркестър и ако е добър може да ти спретне невероятен купон. Говоря ти от опит защото работя в тази сфера и съм виждал не една и две свадби.
Успех!

- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Колега баща мие музикант . Не са цигани.. Свирят много добре !!! Ако искаш може и DJ да има заедно с оркестра !!! Пиши ако си навит
- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
И колега остави я тая Николина Чакърдъкова , нашия оркестър свири всичко по много по атрактивен начин от Николина и не взимаме по 3000 лева на сватба 

- Is.
- ентусиаст
-
- Кара: Едно М60 и някви М-ки
- Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....
..
X-citer написа:Първо честито колега! Жеаля ви дълги години щастие и разбирателство![]()
Успех!
Първо ЧЕСТИТО и от мен,колега!!!
Моят съвет е :да си вземеш оркестър.Това усещане,което живата музика може да предизвика у един средностатистически сватбарин ,диджеят никога,ама никога не поже да го постигне.Вервай ми

ПС:Аз също говоря от опит!
Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

- texudo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: усмихнат
- Мечтае да кара: совалка
Сватба е голема.......честито и от мен

"Наслаждавай се на малките неща,осбено на половия си орган.Големите проблеми тръгват от малките работи..."
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
аз леко не по темата, ама моя съвет е да не се жениш, от опит и аз
винаги можеш да го направиш, а направиш ли го има доста необратими неща
затова живейте си така, обичайте се и не декларирайте официално обичта си хубави и лоши дни 

винаги можеш да го направиш, а направиш ли го има доста необратими неща

Nucl3arDru1D написа:аз леко не по темата, ама моя съвет е да не се жениш, от опит и аз![]()
винаги можеш да го направиш, а направиш ли го има доста необратими нещазатова живейте си така, обичайте се и не декларирайте официално обичта си хубави и лоши дни
Колега вижда се че казваш това добронамерено, но как така може да дадеш такъв съвет

По темата: Честито колега

Със здраве !
- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Колега ако си от Софийско и се интересуваш от мойта оферта за оркестър пиши , мога да ти прата и снимки на оркестара от един събор !!
- Adrenalinka
- младши ентусиаст
-
AntropoS написа:Nucl3arDru1D написа:аз леко не по темата, ама моя съвет е да не се жениш, от опит и аз![]()
винаги можеш да го направиш, а направиш ли го има доста необратими нещазатова живейте си така, обичайте се и не декларирайте официално обичта си хубави и лоши дни
Колега вижда се че казваш това добронамерено, но как така може да дадеш такъв съветЯ си представи, че човеку каже довечера на мацката, че некъф пич го посъветвал да не се жени и отмени свадбата
Смях.
По темата: Честито колегамного здраве. Има една мацка - водеща на някакво предаване по Веселина ТВ, тя прави супер сватби (присъствал съм). Кординати не й знам, но предполагам, че ако взъннеш в Веселина ТВ, ще те свържат.
Със здраве !
Честито и от мен!!!!
Мацката се казва Марияна, наистина е много добра. Минала година беше водеща на братовчед ми на сватбата (и той работеше във Веселина ТВ), но тази телевизия не съществува, така че ако ти трябва пиши ще й намеря телефона!!!
УСПЕХ И МНОГО ЛЮБОВ И СЕМЕЙНО ЩАСТИЕ!!!
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Честито колега
100 гОдина срече
Моето скромно мнение е ,че ако успееш да се класираш за Николина и Неврокопския ансамбъл ,просто този ден ще ти бъде паметен в живота
Исказвам се силно понеже , усещам ,че си човек ,който обича тази музика - един ден и аз бих се напънал за Чакърдъковата па после ако ще и в изтрезвителното нещо като маслен радиатор за пречистване на кръвта да ми сложат не ме интересува
Явно Zapa може да ти помогне с контакт ,ако не , гледай "Фолклор ТВ" ,нейна е и от телефони за връзка с редакцията може да се докопаш до нея - музиката на Пиринска Македония е безсмъртна
п.с. ако е скоро сватбата, постни после тук някоя снимка ако е удобно,така както Байрон-а го направи - благодаря
Георги Пенчев

Моето скромно мнение е ,че ако успееш да се класираш за Николина и Неврокопския ансамбъл ,просто този ден ще ти бъде паметен в живота

Явно Zapa може да ти помогне с контакт ,ако не , гледай "Фолклор ТВ" ,нейна е и от телефони за връзка с редакцията може да се докопаш до нея - музиката на Пиринска Македония е безсмъртна

п.с. ако е скоро сватбата, постни после тук някоя снимка ако е удобно,така както Байрон-а го направи - благодаря

Георги Пенчев
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Колега мойто лично мнение е че трябва да си луд да дадеш луди пари за едната Николина Чакърдъкова !!!! Я вземи си викни един стабилен оркестър ( не става дума само за моя ) и с другите пари купи някой невероятен подарък на дамата си !!! Ще даваш хиляди лева на Чакърдъкова и нейниято оркестар , който ако го накараш да ти изсвират един кючек или чалга ще те гледат , като бебе в лампа !!! Все пак ти си решаваш , аз само изказвам лично мнение , но аз никога не бих викнал баш Николина на мойта сватба. Не само нашият оркестар , но от моя край ( по Пернишко има толко добри оркестри и познавам толко добри музиканти , които ще изядат свирджиите на Николина във всяко едно отношение.........
Надявам се ме разбра !! Без лоши чувства , но мисля съвестно
Надявам се ме разбра !! Без лоши чувства , но мисля съвестно

- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
Айде, честито и от мене
Предполагам, че да се жениш е супер нещо
А, иначе, по някога парите не са проблем, а и нека човекът да си викне, който той си иска

А, иначе, по някога парите не са проблем, а и нека човекът да си викне, който той си иска

Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2