Помощ за видеокамера?
Модератор: Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
Помощ за видеокамера?
Здравейте
Имам следното питане- каква програма да си сваля, за да мога да си пренасям заснетото от видеокамера върху компютъра? Камерата е на няколко години, модел Sony DCR-TRV255E и към нея имам диск с програма Picture Package. Както и да е, тази програме не ме устройва( или поне не мога да си сваля заснетото на касетката на камерата върху харда).
Проблемът е, че нямам много време да търся и да пробвам, затова ще се радвам, ако някой има идея каква програма да си сваля, така че да мога да си пренасям инфото от камерата върху харда.
Благодаря, предварително

Имам следното питане- каква програма да си сваля, за да мога да си пренасям заснетото от видеокамера върху компютъра? Камерата е на няколко години, модел Sony DCR-TRV255E и към нея имам диск с програма Picture Package. Както и да е, тази програме не ме устройва( или поне не мога да си сваля заснетото на касетката на камерата върху харда).
Проблемът е, че нямам много време да търся и да пробвам, затова ще се радвам, ако някой има идея каква програма да си сваля, така че да мога да си пренасям инфото от камерата върху харда.
Благодаря, предварително

Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Ulead.VideoStudio.Plus.v10.Full
лесно идеална и не толко сложна
следващото ниво е някаква Адобе си забравих я но тя е професионална и ще си объркаш чикиите
тая ми я даде човек които се занимава професионално и каза че по добре с нея и по лесна
но така малко сложно ще ти обясня как да го направиш ако искаш може по Кюто да ти разясня с 2 думи но ако не схванеш трябва човек на место да ти покаже .. аз така го викнах тоя да ме обучава
лесно идеална и не толко сложна
следващото ниво е някаква Адобе си забравих я но тя е професионална и ще си объркаш чикиите

тая ми я даде човек които се занимава професионално и каза че по добре с нея и по лесна
но така малко сложно ще ти обясня как да го направиш ако искаш може по Кюто да ти разясня с 2 думи но ако не схванеш трябва човек на место да ти покаже .. аз така го викнах тоя да ме обучава

.
На Adobe програма е Premier и е професионална за видео монтаж!
Не е трудна само трябва да отделиш няколко дни да се запознаеш с интерфейса!
Успех!!
Успех!!

- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Най, ама най-лесно става с Movie Maker, който е вграден в Windows. Там можеш да си свалиш всичко в DV формат и после да го обработваш с нещо (колегите написаха вече професионалните инструменти за целта), или направо сваляш в wmv формат с компресия, ама тогава качеството е гадничко.
Ако искаш AVI формат, задължително ще трябва да минеш през някаква програма за прекодиране от DV в AVI (с някакъв кодек). Аз лично за тая цел съм ползвал Adobe Premier.
Но пък ако ще правиш нещо на DVD, сваляш в DV формат и после с някаква програмка (DVD-Lab Pro примерно) правиш DVD-то директно от DV, без обработка
Ако искаш AVI формат, задължително ще трябва да минеш през някаква програма за прекодиране от DV в AVI (с някакъв кодек). Аз лично за тая цел съм ползвал Adobe Premier.
Но пък ако ще правиш нещо на DVD, сваляш в DV формат и после с някаква програмка (DVD-Lab Pro примерно) правиш DVD-то директно от DV, без обработка

It's not who You are, it's who You know...
- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
Благодаря Ви много
Програмката, която бам-бам даде ми свъчши чудесна работа, даже си обработих съвсем некадърно едно видео
Благодаря отново

Програмката, която бам-бам даде ми свъчши чудесна работа, даже си обработих съвсем некадърно едно видео

Благодаря отново

Legends may sleep...but they never die!
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
Re: .
RINO_E21 написа:На Adobe програма е Premier и е професионална за видео монтаж!
Успех!!
точно за нея говорех да 2-3-10 дена

кои има толко време пък и човека ми каза че прави същите неща
само че има доооста екстри които ако не ти трябват е излишна
Муви Мейкъра на ХПто малко ми се бъгваше а и кодеците не ме кефеха в крайния резултат за това с Улеада си го правя и става доста добре

- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
Zapa написа:ако знаехте истинските възможности на Adobe Preimiere нямаше да говорите хич за 2-3-10 дни
ами обясни ни ги ... напиши една статия как се прави и готово

аз казвам че тя е по добра но според зависи какви неща и ефекти ще правиш .. аз не се занимавам професионално и тая си ми върши работа

ако мислиш че оная ще го свали в доста по хубаво качество като краен резултат ще се радвам да обясниш как става

- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
принципно Адоба наистина е една от най добрите и най ползвани програми за видео обработка, но самият софт далеч не е най важното. За качеството на сваляне огромна роля играе видео кепчъра и той струва луди кинти
и обикновенно върви със софтуера който и той струва още по луди кинти. Ама ние тук нали сме си шашкъни големи и си теглим всичко от мрежата
Иначе чудесна работа на колегата би му свършил и Pinnacle Studio
Успех

Иначе чудесна работа на колегата би му свършил и Pinnacle Studio
Успех

- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Zapa написа:... За качеството на сваляне огромна роля играе видео кепчъра и той струва луди кинтии обикновенно върви със софтуера който и той струва още по луди кинти.
Предполагам говориш за аналогово видео, понеже на DV-то не му трябва кепчър. Пък в днешно време повечето камери са цифрови, даже вече навлиза HD-Video стандартът. Иначе един приятел бачка при бившия екип на Тутурутка и от него съм слушал много неща - навремето купили някакъв кепчър за 5000 USD, при това полу-професионален

It's not who You are, it's who You know...
- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
!
В момента правя монтаж на Адобе-то за една курсова работа на племенничката
Така че ако имаш въпроси давай на скайпа 

11 мнения
• Страница 1 от 1