МОЛЯ, ПОМОГНЕТЕ!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

МОЛЯ, ПОМОГНЕТЕ!!!

Мнение от Impasse » 15 Апр 2007, 20:10

Тази нощ ни откраднаха кучето. 10-месечна каракачанка (Българско овчарско куче), на име Вулкан. Едро куче, хубавец, явно привлякъл недоброжелателни хора, с лоши помисли!
Моля Ви, ако някой го види или се опитат да му го продадат, нека знае, че кучето е откраднато и го търсим. Отговаряме на следните телефони:0887271238, 0885228244.
Благодарим Ви предварително!
Последна промяна Impasse на 10 Май 2007, 23:23, променена общо 1 път
One passion,one car,one life...

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 16 Апр 2007, 17:33

Бати идиотите и кучета крадат че4е, на мен ако така ми открадната животното ще убия някои. Успех дано се намери

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exotique » 16 Апр 2007, 19:13

малеее,пожелавам им на крадците да бъдата отвлечени от извънземни,насилени бити,и изследвани :mhihi: а на теб ти пожелавам да ти се върне кучето със съндъче от заровено съкровище 8)

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 16 Апр 2007, 19:24

Ако е във Варна ще се опитам да помогна колкото мога- познавам няколко собственика на каракачанки и ще ги размърдам да разпитат. А и тези дни тук ще има някаква изложба на породата и ще се помъча всички там да разберат, че се търси кучето ти...
Ако има някакви отличителни белези които не се виждат на снимките казвай...
Изображение
Изображение

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 16 Апр 2007, 20:47

обожавам ги тия кучета... :( колега много кофти... ще гледам из пловдив и околностите....пак е нещо ;) и дай Боже Вулканчо пак да е в двора ти и да те радва
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 16 Апр 2007, 20:58

Лошо,кучето е красавец :bcry:
Пусни обява за изчезнало животно в www.bezdom.info и пиши,че ще има награда(ако си решиш),защото така може да се оглеждат повече хора :!:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 16 Апр 2007, 21:44

BMWALPINA написа:Бати идиотите и кучета крадат че4е, на мен ако така ми открадната животното ще убия някои. Успех дано се намери

крадат и то отдавана на вуичо ми му откраднаха дратхара докато го разхождаше еи така отвързано то постоянно си гонеше нещо и така не се върна :( после чухме че гепят и изнасят за гърция че там хубавите кучета са били цифра

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Impasse » 17 Апр 2007, 0:17

Благодаря за съпричастието на всички! Търсенете продължава...Предполагаме за Варна, понеже имаше интерес за кучето от подобни персони, които подочухме че са от онзи край,в процес на проучване сме.Има и възнаграждение естествено,пропуснал съм явно :idea:
Колега, ms, ще съм благодарен ако се позаинтересуваш, искрено благодаря. Кученцето имаше пъпна херния от малък, която не опрерирахме понеже се израства. Все още я има,поизчезваща,но се вижда :!:
One passion,one car,one life...

Назад към Извън Темата