МОЛЯ, ПОМОГНЕТЕ!!!
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
МОЛЯ, ПОМОГНЕТЕ!!!
Тази нощ ни откраднаха кучето. 10-месечна каракачанка (Българско овчарско куче), на име Вулкан. Едро куче, хубавец, явно привлякъл недоброжелателни хора, с лоши помисли!
Моля Ви, ако някой го види или се опитат да му го продадат, нека знае, че кучето е откраднато и го търсим. Отговаряме на следните телефони:0887271238, 0885228244.
Благодарим Ви предварително!
Моля Ви, ако някой го види или се опитат да му го продадат, нека знае, че кучето е откраднато и го търсим. Отговаряме на следните телефони:0887271238, 0885228244.
Благодарим Ви предварително!
Последна промяна Impasse на 10 Май 2007, 23:23, променена общо 1 път
One passion,one car,one life...
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Бати идиотите и кучета крадат че4е, на мен ако така ми открадната животното ще убия някои. Успех дано се намери
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Ако е във Варна ще се опитам да помогна колкото мога- познавам няколко собственика на каракачанки и ще ги размърдам да разпитат. А и тези дни тук ще има някаква изложба на породата и ще се помъча всички там да разберат, че се търси кучето ти...
Ако има някакви отличителни белези които не се виждат на снимките казвай...
Ако има някакви отличителни белези които не се виждат на снимките казвай...
- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
обожавам ги тия кучета...
колега много кофти... ще гледам из пловдив и околностите....пак е нещо
и дай Боже Вулканчо пак да е в двора ти и да те радва

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Лошо,кучето е красавец
Пусни обява за изчезнало животно в www.bezdom.info и пиши,че ще има награда(ако си решиш),защото така може да се оглеждат повече хора

Пусни обява за изчезнало животно в www.bezdom.info и пиши,че ще има награда(ако си решиш),защото така може да се оглеждат повече хора

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
BMWALPINA написа:Бати идиотите и кучета крадат че4е, на мен ако така ми открадната животното ще убия някои. Успех дано се намери
крадат и то отдавана на вуичо ми му откраднаха дратхара докато го разхождаше еи така отвързано то постоянно си гонеше нещо и така не се върна

Благодаря за съпричастието на всички! Търсенете продължава...Предполагаме за Варна, понеже имаше интерес за кучето от подобни персони, които подочухме че са от онзи край,в процес на проучване сме.Има и възнаграждение естествено,пропуснал съм явно
Колега, ms, ще съм благодарен ако се позаинтересуваш, искрено благодаря. Кученцето имаше пъпна херния от малък, която не опрерирахме понеже се израства. Все още я има,поизчезваща,но се вижда

Колега, ms, ще съм благодарен ако се позаинтересуваш, искрено благодаря. Кученцето имаше пъпна херния от малък, която не опрерирахме понеже се израства. Все още я има,поизчезваща,но се вижда

One passion,one car,one life...
8 мнения
• Страница 1 от 1