Изложба на автомобили в Лас Вегас
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Изложба на автомобили в Лас Вегас
Мой приятел е бил там и праща малко снимчици на зверовете и странните хрумвания
http://snimka.bg/album.php?album_id=123505
http://snimka.bg/album.php?album_id=123505
- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
бате според мен има само едни истински американски машини и тва са мускулестите.с нетърпение чакам август,когато тука в Детройт има изложение на мъсл карс и ще пусна малко снимки да се радваме сички от форума.невероятно красиви са,а звукааа...ах звукааа...
- didore
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 М52B20
- Мечтае да кара: Е30 М52Б28 Компресор
Фил написа:Бе да ти кажа нямам нищо против да "пояздя" някой от тия зил-ове по Раковска![]()
Ти добре ще пояздиш ма може и да настъпиш някой тия са като танк

Страшни кошнички напълни ми се душата. Особенно тия по старите лудница. Абе идеи да има човек и пари хубавото е налице

Ма много ме кефи тази кола!!!

- x3m
- E21 поклонник
-
- Кара: e36 компот
- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
задължително ще пусна снимки тва лято и някое друго клипче,че то без звук не бива
.то и миналото щях да пускам ама се изложих
всъщност това не е изложение като всички дет сме свикнали да гледаме където колите са паркирани.тука колите обикалят 2 или 3 дена (не си спомням точно) по един булевард в кръг и хората им се радват.може да си представите усещането от стотици запалени Ве8 с чарджъри,някои надхвърлящи 1000 коня.Абе трябва да се види.Ще се постарая да изгубя цял ден в снимки и клипчета да им се порадвате и вие 

magareto_yori написа:бате според мен има само едни истински американски машини и тва са мускулестите.с нетърпение чакам август,когато тука в Детройт има изложение на мъсл карс и ще пусна малко снимки да се радваме сички от форума.невероятно красиви са,а звукааа...ах звукааа...

We love you Ronnie!
10 мнения
• Страница 1 от 1