Изложба на автомобили в Лас Вегас

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Изложба на автомобили в Лас Вегас

Мнение от Фил » 14 Апр 2007, 23:36

Мой приятел е бил там и праща малко снимчици на зверовете и странните хрумвания

http://snimka.bg/album.php?album_id=123505

ентусиаст
Аватар

Мнение от ian190 » 14 Апр 2007, 23:57

много зил-ове
хот род-ите са най-добри

ентусиаст
Аватар
Кара: е21

Мнение от magareto_yori » 15 Апр 2007, 0:03

бате според мен има само едни истински американски машини и тва са мускулестите.с нетърпение чакам август,когато тука в Детройт има изложение на мъсл карс и ще пусна малко снимки да се радваме сички от форума.невероятно красиви са,а звукааа...ах звукааа...
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Фил » 15 Апр 2007, 8:48

Бе да ти кажа нямам нищо против да "пояздя" някой от тия зил-ове по Раковска :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 М52B20
Мечтае да кара: Е30 М52Б28 Компресор

Мнение от didore » 15 Апр 2007, 11:03

Фил написа:Бе да ти кажа нямам нищо против да "пояздя" някой от тия зил-ове по Раковска :mhihi: :mhihi:

Ти добре ще пояздиш ма може и да настъпиш някой тия са като танк ;)
Страшни кошнички напълни ми се душата. Особенно тия по старите лудница. Абе идеи да има човек и пари хубавото е налице ;)
Ма много ме кефи тази кола!!!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Фил » 15 Апр 2007, 11:09

Ако ми падне едно от тия големите, тогава искам да видя тия гъзари, дето влизат в насрещното какво ще правят :mhihi:

Йори, специална поръчка - снимай повечко Мустангите, това ми е мечтата за muscle car. А ако има и аудио, да чуем звука ... ехаааа ...

ентусиаст
Аватар

Мнение от ian190 » 15 Апр 2007, 16:37

като ти падне първо трябва да се абонираш за седмична доставка на гориво от лукойл или от който си избереш.
щото разхода има е над 30 литра на 100, при всякакви обстоятелства.
а на един тест на додж рам с вайпъров мотор, резервоара от 90 литра е свършил наполовина при изминаването на 60км.

E21 поклонник
Аватар
Кара: e36 компот

Мнение от x3m » 15 Апр 2007, 17:50

Единствено синьото GTO ми хареса :twisted:
BMW Team Mladost
E-21 Team Bulgaria

ентусиаст
Аватар
Кара: е21

Мнение от magareto_yori » 16 Апр 2007, 4:24

задължително ще пусна снимки тва лято и някое друго клипче,че то без звук не бива ;) .то и миналото щях да пускам ама се изложих :uups: всъщност това не е изложение като всички дет сме свикнали да гледаме където колите са паркирани.тука колите обикалят 2 или 3 дена (не си спомням точно) по един булевард в кръг и хората им се радват.може да си представите усещането от стотици запалени Ве8 с чарджъри,някои надхвърлящи 1000 коня.Абе трябва да се види.Ще се постарая да изгубя цял ден в снимки и клипчета да им се порадвате и вие ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Exy » 16 Апр 2007, 15:41

magareto_yori написа:бате според мен има само едни истински американски машини и тва са мускулестите.с нетърпение чакам август,когато тука в Детройт има изложение на мъсл карс и ще пусна малко снимки да се радваме сички от форума.невероятно красиви са,а звукааа...ах звукааа...

:yes: От клокочещите им веосмаци нищо не може да звучи по-добре! Веднъж покрай мен мина Firebird от тези около '79. Предполагам беше Транс-ам, защото звука направо ме побърка, ферарита и ламбота звучат като турбинирани голфове в сравнение с този изрод. Външният вид е уникален също!
We love you Ronnie!

Назад към Извън Темата