Булстрад или Бул Инс
Модератор: Общи модератори
40 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- sladkotobeb4e
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 94
- Мечтае да кара: X5
Булстрад или Бул Инс
Изкажете впечатлени от тези две фирми за застраховка и главно за пълно каско.
Ако се сетите и да някой друг добър застраховател ,моля кажете.
Ако се сетите и да някой друг добър застраховател ,моля кажете.
- pepibmwe30
- младши ентусиаст
-
- Местоположение: софия в тих квартал,вчера убиха 2ма ,3 ма.Стрелбище
Аз съм при Армеец вече 3та година и нямам оплаквания.

Абе като се качиш на БМВ после други коли не ти се карат нали!
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Булстрад - Бонус Каско + допълнителни щети...... за одран леко преден калник + маската и чукнат много леко заден ляв панел (по веждата) ми дадоха 200лв.... без да се обясняват.... това са моите впечатления засега, надявам се повече и да нямам 

- sladkotobeb4e
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 94
- Мечтае да кара: X5
Honzik написа:Булстрад - Бонус Каско + допълнителни щети...... за одран леко преден калник + маската и чукнат много леко заден ляв панел (по веждата) ми дадоха 200лв.... без да се обясняват.... това са моите впечатления засега, надявам се повече и да нямам
а знаеш ли дали покриват кражбата на халогени , лети джанти ,огледала , лаисни и т.н.
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- exvitermini
- младши ентусиаст
-
- Кара: '96 Е34 tds touring Individual
- Мечтае да кара: E34 M5 Touring
BadAngel написа:булинс, поне знаеш, че няма да ти свият колатаа ако я свият ще ти я върнат
знам за такъв краден х-трейл, които след няколко дни са го върнали паркиран пред блока
Да и като се заблееш и ти изтече каското Бул Инс ще дойдат и ще ти приберат колата заради проявеното "невнимание"

Булстрад!!!
_!_
ще си го подновяваш редовно бе брато, то така или иначе незастрахована кола в софия е утрепия да се караSpace написа:BadAngel написа:булинс, поне знаеш, че няма да ти свият колатаа ако я свият ще ти я върнат
знам за такъв краден х-трейл, които след няколко дни са го върнали паркиран пред блока
Да и като се заблееш и ти изтече каското Бул Инс ще дойдат и ще ти приберат колата заради проявеното "невнимание"дгд тия мутри!
Булстрад!!!

дзи са големи мишоци, за един надраскан калник ме разкарваха 5 пъти..
No bling at the Ring
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
sladkotobe4e написа:
а знаеш ли дали покриват кражбата на халогени , лети джанти ,огледала , лаисни и т.н.
Нямам идея, честно казано.... като ходих за мойта щета хич не ми дойде на акъля да питам...

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
това сега е нещо като 318ис или 320-ка и имате едни или други доводи, а истината е 'читавата'. съответното при засраховка е 'където имаш готин агент' - и си тип-топ. да не говориме че по принцип такъв агент прави застраховки към 2-3 компании а не само 1 и може да те посъветва. И ти помага после ужасно много при всеки проблем - безценно.
аз лично съм към ДЗИ така, и не съм имал никакви ядове никога. Освен че минаваш бързо и ти попълва всичко, ти звъни преди да ти изтече нещо, при удар му звъниш и питаш какво да направиш да не те преебат да подпишеш глупост и да не вземеш после пари от каското примерно и такива.
та моя съвет е - първо си намери печен агент, а след това мисли към кои да си.
аз лично съм към ДЗИ така, и не съм имал никакви ядове никога. Освен че минаваш бързо и ти попълва всичко, ти звъни преди да ти изтече нещо, при удар му звъниш и питаш какво да направиш да не те преебат да подпишеш глупост и да не вземеш после пари от каското примерно и такива.
та моя съвет е - първо си намери печен агент, а след това мисли към кои да си.
40 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3