Смях на бензиностанцията !!!!
Модератор: Общи модератори
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Смях на бензиностанцията !!!!
Колеги чакайте да разкажа една случка ( хем малко да живне форума , пък и мисля че е забавна )... Значи в Неделя пътуваме към София с колата на братовчет ми ( Volvo 440 - което изобщо не касае историята , ама да спомена все пак ). Пътят е Перник - София . Пътят си вървеше най - нормално , но установихме , че ни свършва газта и одбихме да сложиме гориво на Лукойл ( преди Владая ). Значи спряхме си на колонката за газ зад един Варбург и почнахме да чакаме.( човека пред нас и той точно спрял и слизаше ). И гледам слиза някакъв младок с някакви широки дънки и яко раздарпани дрехи ( абе изглеждаше доста весело
) . И като се позагледах в дънките му какво да видя -- от джобчетата му леко се показват бирички ( Згорка )....
. ( от горе на всичкото даже една беше набучил и в задния джоб ... Направо с братчет ми паднахме да се хилиме ( ако не го видите няма как да си го представите ( СМЯХ ).. Ама тоя с тия бирички по него направо имаше вид като някой тракторист.. А във Варбурга имаше и някаква женка ( не беше лоша ) , която докато зареждаше тоя помпаше яко биричка и тя .. Това става баш у жегата към 3-4 часа.. Аз ви казвам тоя имах чувството че се беше напунил целия с пиение.. И нали вече плати на касата и се качва в Варбурга . Запали и при тръгването си даже и гуми извартя ( и пак настана луд смях - пича каде зареждаше и той почна да се хили с нас ...) .. Ама така изреза Варбурга , че чак грамна аспуха . И днеска цял ден съм се смял , като се сетя !!! А и от горе на същото след като се изнесе тоя с пиението и Варбурга до нас застана някаъв глупак с някакв Голф 2 ( къде се беше опитал да го прави на джип ( ама много грозно излеждаше .... И вътре беше качил некакви парантии и к**ва къде се кефеха се едно не са се качили на Голф 2 , а на Порше .. Ебати натресотините !!!!!! Е мога още подробности да пиша , ама нещо ме домързея да пиша ... Надявам се да не съм ви отекчил много !! Ама само , като си представя как лекичко се показваше биричката и пак на избива на смях

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
- Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
- Мечтае да кара: Ферари ф 40
- Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация
Е виж не е36 е пичеловката а ГОЛФ джип 

My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Mishel_Vaian написа:Е виж не е36 е пичеловката а ГОЛФ джип
Ама така си е

ПП : а голфа КЪНТРИ ли е бил или некъф дигнат на по-високо обикновен самолет

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
- Elle
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: mini cooper 91
- Детайли за колата: old mini cooper john cooper edition 1.3 limited
Това че пътят е бил Перник-София не значи че е бил перничанин.Много ви моля без епитети с тия голфове и бири..в Перник голфове толкова няма,да не кажа че не съм видяла нито един..Май бъркате Перник с Пирдоп-там наистина тунинговани голфове 2 колкото си искате..
- Valentin_Peev
- младши ентусиаст
-
Абе не знам колко няма. Като застана на кръстовището пред нас, на Панорамния пъти и бул. България, при ресторант Чепишев, сутрин и привечер се прескачат пернишките Голфове.
Как ще има те всичките са в София.

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Elle написа:Това че пътят е бил Перник-София не значи че е бил перничанин.Много ви моля без епитети с тия голфове и бири..в Перник голфове толкова няма,да не кажа че не съм видяла нито един..Май бъркате Перник с Пирдоп-там наистина тунинговани голфове 2 колкото си искате..
То е станало като нарицателно за лош тЮНинг

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Еееее колеги стига с тоя Перник и пернишки тунинг !!!! Аз съм от тоя край и искам да ви кажа , че това си е най- обикновен град , да не кажа доста по хубав от някои други!!! А по отношение на Голф 2- ка в Перник много малко съм виждал и не знам защо се ебавате с това !!! Не че ме боли фаро кой какво говори за Перник , ама става вече банално

- Elle
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: mini cooper 91
- Детайли за колата: old mini cooper john cooper edition 1.3 limited
Подкрепям...а от ресторанта надали виждаш Пернишки ли са голфовете или трънски или радомирски или софийски,които си отиват в родните села при мама и баба?
- Is.
- ентусиаст
-
- Кара: Едно М60 и някви М-ки
- Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....
..
kriso85 написа:Elle написа:Това че пътят е бил Перник-София не значи че е бил перничанин.Много ви моля без епитети с тия голфове и бири..в Перник голфове толкова няма,да не кажа че не съм видяла нито един..Май бъркате Перник с Пирдоп-там наистина тунинговани голфове 2 колкото си искате..
То е станало като нарицателно за лош тЮНинг![]()
![]()
Не че са само от Перник "естетите". Има и пернишки БМВта, Мерцедеси и т.н..... Абе въобще мноооо хора си мразят колите
![]()
![]()
Напълно съм съгласен с колегата.Понякога направо ми се доплаква,като видя някоя''тюнингована бигачка''.А още по-лошо е да видиш някоя бима с разни идиотски лепнки по купето или некви измислени спойлерчета а ла ''на чичо ми в гаража''

Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

- Valentin_Peev
- младши ентусиаст
-
Аз не съм в ресторанта, просто живея наблизо, а дали голфа е от Перник или село Върба все тая. Важното е, че регистрацията е РК. И не се косете толкова нямам нищо против перничани, имам много приятели от там. 

29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2