Струва ли си?
Модератор: Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- Larry
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36
- Мечтае да кара: служебна кола...
- Детайли за колата: 1994 E36 M43
Струва ли си?
Здравейте на всички,
Значи днеска си харесах едно BMW E36. 316i - 02.1994 г. limosine. С двигател М43 и "много добро" външно състояние. Цена 5400 лв. без уговорките. Климатика си работи, колата запали от първия път без проблеми. Та въпроса ми е дали си заслужава парите? и къде да гледам за "големи" проблеми?
Значи днеска си харесах едно BMW E36. 316i - 02.1994 г. limosine. С двигател М43 и "много добро" външно състояние. Цена 5400 лв. без уговорките. Климатика си работи, колата запали от първия път без проблеми. Та въпроса ми е дали си заслужава парите? и къде да гледам за "големи" проблеми?
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
!
на 6000лв,318,96г.
май са му множко тея парици,като си мисля,че е излязло към 4000лв....
май са му множко тея парици,като си мисля,че е излязло към 4000лв....
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Ако колата наистина е хубава според мен парите са добри. Като се пазариш малко мисля, че ще свали на 5000 лева, което за 316 Е36 '94 с работещ климатик, хубав външен вид, отличен мотор и ходва (примерно) си е сделка! Ако тръгнеш да си търсиш друга едва ли ще е много по-евтина, а ако е - ще е в по-лошо състояние. Все пак нека не забравяме, че за 4000 лева (и надолу някой път) се намират Е36-ци, ама с М40 мотор и то без климатик.
BMW only!
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Без да се правя на капацитет, обаче мойта кола с митото (около 2К) ми дойде на 5К. Т.е. самата кола съм я взел за 3К. Е30. В последствие от доверен човек разбрах, че пича, дето ми я лашна, не е платил за нея повече от 400 евро в Германия. Сметките са горе долу така - ~400Е за колата + ~400Е разходи по докарване + ~700E за продавача. Но като го знам каква е лисица, а и моят човек ми каза, че такива върват по 300Е в Германия (и беше докарана с немски, а не с транзитни номера
), мога да смятам, че тоя гушна от мене поне 1500 лв. Сега за въпросната Е36-ца сметки няма да правя, щото нито съм светил на продавача за колко я е взел, нито ме интересува колко си слага печалба, но все си мисля, че всичко над 5К за нея са грешни пари...

It's not who You are, it's who You know...
- Larry
- кандидат ентусиаст
-
Благодаря на всички за коментарите. Днеска мисля пак да отида с монтьор под ръка за да я види, казаха ми да се заслушам в двигателя да не трака, иначе ще го боря този от къщата да ми я даде на 5 000 поне...
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Nasti написа:Цената е добра
И аз да не се правя на много умен,но колегата който цитирам с тва се занимава

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Is.
- ентусиаст
-
- Кара: Едно М60 и някви М-ки
- Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....
..
И според мен цената не е лоша/все пак е с клима/......но пък нищо не ти пречи да пробваш да я свалиш на 5к 

Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

- Larry
- кандидат ентусиаст
-
ivan1979g написа:Цената е висока. Искай да свали на 4700, примерно. ако не се навие, го остави да си я продава. заведете я в сервиз, ако не е съгласен (щото нямал време, колата нямала номера) не се връзвай. има доста неща, който не могат да се видят на място.
Хората казаха че няма проблем за сервиза, просто трябва да си платя 50 кинта за превоз дотам и обратно (няма номера) и още 72 лв ми искат за пълен технически преглед (сервиза аз си го намерих). За момента мисля да се доверя на няколко приятелчета и да я взема.... баси тази кола грам ръжда няма...
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Larry написа:.... баси тази кола грам ръжда няма...
Бате не гледай само външния вид

Късмет!!!
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

11 мнения
• Страница 1 от 1