Въпрос за КАМЕРА ЗА НАБЛЮДЕНИЕ - някой ми е нарочил колата !
Модератор: Общи модератори
48 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
aве най-добре е да го видиш и хванеш на място ... демек стойте с авера в някоя друга кола и чакайте...
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
защо да влизаш в разходи заради някой си капут бе колега?прави се че влизаш в блока и дебни да му еба майката
на един мой приятел бмв-то същата работа...всеки ден по една нова стърготина и всеки ден по една мазна храчка на предния джам докато не я хванахме...беше една комшийка от 4тия етаж която при въпрос защо тя си мълчеше като пън и се опитваше да се махне ама яд ме беше че не беше мъж да й ударя два обратни шамара да й еба мамицата мръсна на нея и нейната лада тъпа...това го правят разни дъртаци на по 40-50 годишни и повече и от яд защото имаш хубава кола...
въпросната кола беше застрахована в булинс които им писна да плащат всяка седмица и като се обадихме в полицията нашия брокер ни каза повече да не се претисняваме от нея

въпросната кола беше застрахована в булинс които им писна да плащат всяка седмица и като се обадихме в полицията нашия брокер ни каза повече да не се претисняваме от нея

- Andronoff
- триногата
-
и аз съм за дебненето, но само ако е с "Драгунов" 

Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
Никога няма да бъдете забравени!
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
просто кажи на застрахователя че нонстоп ти дерат колата пред блока явно целенасочено
те си знаят как да си прибират пари от такива правещи мръсно тъпанари 

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
t0sh написа:просто кажи на застрахователя че нонстоп ти дерат колата пред блока явно целенасоченоте си знаят как да си прибират пари от такива правещи мръсно тъпанари
това щеше да ми е 2рото предложение ама колегата ме изпреварил
а за камерата ще ти трябва и осветление, защото на тъмно нищо няма се вижда пък камерите дето сниамт на тъмно са си скъпи вече
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
Монтирай един прожектор на балкона който да осветява паркинга за през ноща и една фалшива камера която ясно да се вижда от долу, и двете ги продават в бриколаж и не са скъпи
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
В метро има промоция на охранителни камери,взимаш една за нощно виждане с платка за компресиране,ма около 150-200лв ще се върже някъде.Ако ти се дават кинти това е.
Ако не сигнализираш на застрахователя!

колега,мога да ти помогна с камера за нощно виждане,но не възлагай големи надежди.за мъст Ще ти я дам за временно ползване но трябва да си намериш карта за компа та да запишеш видяното.,но после мислил ли си какво ще правиш????Камерата хваща до 10-15 мерта говоря за нощното виждане.След снимките трябва да уведомиш застрахователя и да им предадеш материала,от там нататък те си знаят работата
- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
аз също така ти предлагам да си сложиш пейджър на колата ако има по-груби намеси директно да ти пищи, и само споко да не насолиш на някой главата, че после ходи обяснявай на куките. Това със застрахователите е екстра, дано има ефект.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
аз съм на първия етаж и въздухарката е винаги до мен като си лягам нощно време
а прозореца винаги леко отворен за да се чуват евентуални писъци на аларма
а прозореца винаги леко отворен за да се чуват евентуални писъци на аларма

- bmw_e36_fen
- младши ентусиаст
-
Колега погледни това
http://www.geovision-bg.com/index1.html
А евтиния варянт е този : http://eshop.bg/eshop3/index.php?url=/e ... advertiser
Монтираш някъде на ВИДНО МЯСТО
http://www.geovision-bg.com/index1.html
А евтиния варянт е този : http://eshop.bg/eshop3/index.php?url=/e ... advertiser
Монтираш някъде на ВИДНО МЯСТО
- Adrenalinka
- младши ентусиаст
-
vld написа:В метро има промоция на охранителни камери,взимаш една за нощно виждане с платка за компресиране,ма около 150-200лв ще се върже някъде.Ако ти се дават кинти това е.
Точно тези камери са пълен боклук, не се лъжи!!!
Най-добрия вариант за твоето желание е да си вземеш камера, обектив, после ще ти трябва стойка, ако не е влагозащитена ще ти трябва и кожух. После се замисли с какво ще ги захранваш в обикновенната мрежа или с акумулатор? За да правиш записи ти трчбва кепчър платка за PC-то, която не е много надежна, поради това че се слага в компа и може да ти забие и няма да запише нищо. Другия вариант за запис е DVR, който най малкия е 4-канален и е около 200лв само той.....
А има едни IPкамери който ги продава фирмата в която работя, те се захранват с 220V, можеш да ги гледаш on-line само да знаеш IP адреса, но не е влагозащитена и нямаш запис.....
За повече инфо и цени ми пиши на лично....
Колега, най-добрия вариант е да разкажеш същата тази история на застрахователите си и да ги оставиш те да свършат всичко.
Не се занимавай с камери, микрофони и нам си кво още. В нашата велика държава, ако излезеш с този сниман материал, тоя боклук ще ти разпори задника по съдилища за незаконно използване на специални разузнавателни средства. И ще го спечели, което е най-голямата свинщина.
Застрахователите си имат начини, законни и полузаконни, те си знаят какви, да си прибират парите.
Не се занимавай с камери, микрофони и нам си кво още. В нашата велика държава, ако излезеш с този сниман материал, тоя боклук ще ти разпори задника по съдилища за незаконно използване на специални разузнавателни средства. И ще го спечели, което е най-голямата свинщина.
Застрахователите си имат начини, законни и полузаконни, те си знаят какви, да си прибират парите.
48 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4