20.01лв
Модератор: Общи модератори
41 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
!
не оставяй така нещата,сега 20лв,после може и 2000лв!
бах мама им крадлива,звъни на господарите.
тука всеки те цака-енергото,банките,моб оператори....
бах мама им крадлива,звъни на господарите.
тука всеки те цака-енергото,банките,моб оператори....
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Re: !
pavlin_e30 написа:звъни на господарите...
И кажи имената на бензиностанцията ( и за коя точно! става въпрос,къде се намира) и банките..
За какво ги криеш?
- Nickola
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 550
точно така...
Кажи коя е бензиностанцията и банката, дето е инсталирала POS-терминала. Заслужават никой да не зарежда повече при тях !
Няма виновни а? Единия не бил виновен, другия не бил виновен.
Така ще бъде, докато някой не поеме инициативата да реши проблема. Все се скатават и се оправдават с другите.
И пиклата в банката и управителя на банката могат да помогнат. За къф чеп за ги назначили иначе. Тяхната работа е да движат нещата, а в това число влиза и решаване на възникнали проблеми.
Точно те са хората които трябва да отнесат въпроса до финансовия отдел на Екотата.
Абе само се скатават, навсякъде в страната е така.
Евала правя на момчето което е било на колонките, че е казало какво да се направи, въпреки че не му е това работата.
А и същия този човек е казъл, че това не се случва за първи път.
Така ще бъде, докато някой не поеме инициативата да реши проблема. Все се скатават и се оправдават с другите.
И пиклата в банката и управителя на банката могат да помогнат. За къф чеп за ги назначили иначе. Тяхната работа е да движат нещата, а в това число влиза и решаване на възникнали проблеми.
Точно те са хората които трябва да отнесат въпроса до финансовия отдел на Екотата.
Абе само се скатават, навсякъде в страната е така.
Евала правя на момчето което е било на колонките, че е казало какво да се направи, въпреки че не му е това работата.
А и същия този човек е казъл, че това не се случва за първи път.
Човече мен вече ме е страх да си вкарвам картата в банкомата.Преди две години,като ходих в Пловдив отивам да си тегля пари,слагам картата в банкомата и ми изписва че апарата не работи,а това съобщение вместо да стои постояно,тия пускат някакви рекламни филмчета и ходи рабрери дали работи или не.Тази случка се случи по време на някакви празници и трябваше да чакам три дена,докато минат празниците и тия да отидат да ми изкарат картата.Накрая за капак ми върнаха картата в някакво ебати състоянието,цялата огъната.
Уф, като чуя БГ Банки и направо настръхвам!
Толкова ядове сме яли с тях, че мамата си трака и то веднъж за доста голяма сума (4 цифрена)...
Според мен ако имаш време и желание трябва да се бориш до край! Много хора си казват айде майната им..20 лв. е да ама не защото тез педали цакат така много и отиват в нечии дебел гъз !
Направи както ти каза един колега по горе обади се на господарите, отиди в банката и вдигни скандал ама не с някой на четири очи ами на касата да чуят всички...отиди после в бензиностанцията и направи същото...
Сега щом не става по цивилизован начин, ще караш по селския... те повечето там са си такива по дефаулт
Толкова ядове сме яли с тях, че мамата си трака и то веднъж за доста голяма сума (4 цифрена)...
Според мен ако имаш време и желание трябва да се бориш до край! Много хора си казват айде майната им..20 лв. е да ама не защото тез педали цакат така много и отиват в нечии дебел гъз !
Направи както ти каза един колега по горе обади се на господарите, отиди в банката и вдигни скандал ама не с някой на четири очи ами на касата да чуят всички...отиди после в бензиностанцията и направи същото...
Сега щом не става по цивилизован начин, ще караш по селския... те повечето там са си такива по дефаулт

- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Просто поредното доказателство за смотаната ни банкова и картова система.Верно много са удобни тия карти ама е*ем ти удобството като те размотават 3 месеца
Е затова ще има БУРКАНБАНК още много време ,защото не сме и скоро няма и да дорастнем за такива транзакций
Осъди ги всички тия мизерници щото верно днес са 20 ама утре ще се случи с 2000 лв 

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
според мен с добър адвокат и при положение че имаш необходимите касови бележки и тнт. ще можеш даи съдереш гъза на бензиностанцията наи малко
защото положението е такова че пълни глупаци се опитват да ни изкарат още по голями глупаци
ще е жалко ако оставиш нещата еи така и дори да са само 20лв
защото положението е такова че пълни глупаци се опитват да ни изкарат още по голями глупаци
ще е жалко ако оставиш нещата еи така и дори да са само 20лв
- dqvola666
- младши ентусиаст
-
ami
Според мен не ги съди и такива глупости ами направо отиди при ония изроди
Господарите на Зефира и им кажи какъв е случая чувал съм че дава резултат и ще ги насереш всичките това е моето мнение дано съм ти помогнал! 

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Re: ami
dqvola666 написа:Според мен не ги съди и такива глупости ами направо отиди при ония изродиГосподарите на Зефира и им кажи какъв е случая чувал съм че дава резултат и ще ги насереш всичките това е моето мнение дано съм ти помогнал!
Много добра идея според мен,стига да се отзоват

А и кажи наистина коя е бензиностанцията,а може и банката...
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
ми пак welcome to buGLaria
ако си по-смел вземи си зареди за 20.01 лева там и си тръгни без да плащаш като кажеш на тоя отвънка че шефа му знае за какво става дума, ако иска да ти запише номера
после нека те съдят
п.с. или за 30-40 лева, за пропуснати ползи и разходи покрай глупостите им
ако си по-смел вземи си зареди за 20.01 лева там и си тръгни без да плащаш като кажеш на тоя отвънка че шефа му знае за какво става дума, ако иска да ти запише номера

п.с. или за 30-40 лева, за пропуснати ползи и разходи покрай глупостите им
41 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3