Питане за Бмв 6-та серия...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Питане за Бмв 6-та серия...

Мнение от Spiro_Буцуняка » 05 Апр 2007, 23:18

Трябва ми Бмв 6-та серия за 21 май...ако имате такава или познавате някой от софия който би могъл да ослужи ще съм ви много благодарен и ще почерпя...Значи колата е ясно,че е за бал собственика ще си я кара готов съм да се бръкна 50-60-70 лева за бензина да му платя на човека просто гаджето ми тва и е любимата кола а тая година има бал и и обещах,че ще се опитам да и намеря мерси предварително... ;)
Давай Гочо нещастна съм....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 05 Апр 2007, 23:28

приготви 3-цифрена сума ;)
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 05 Апр 2007, 23:55

Що бе, Fiat Uno 1.5i от вървежните не става ли? :help: Мани ги тия кисели 6-таци...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 06 Апр 2007, 0:17

Я кажи и на твойта мадама овреме да се осъзнае , че те БМВтата не вървят... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Louis » 06 Апр 2007, 1:39

кво прайте бе :dunno: момчето пита и сектантския глас се обади във вас къв е проблема да пита :confused: хранете тия с ходните хлопелите и голфовете :mhihi: остете момчето да ореди мацката си 8) :D
Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс
ИзображениеИзображение

Потребител
Аватар

Мнение от Spiro_Буцуняка » 06 Апр 2007, 17:18

Аз немога да разбера къв е проблема,че карам фиат уно ми да вървежно е за кубиците и годините си и доработките които са му правени ...Моя бал е минал и заминал аз питам за приятелката ми защото ме помоли момичето...пък и нито съм казал ееей ще ви скъсам с фиата или нещо такова не робувам на марки можеби малко имам симпатий към Бмв затова и се регистрирах във форума но се замислям дали да продължа да членувам във същия...не съм от най-големите кацитети ;) но съм сигурен,че мога да дам по смислен и компетентен отговор на даден човек за да му помогна от от теен "пъпките" в форума...все тая нищо лично към никой просто питах...дали може а вие веднага да ме захапете...И все пак ако имате възможност ще си дам телефона на лично да се разбереме с човека... ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

!

Мнение от павката » 06 Апр 2007, 18:29

приятел,много са малко тея с 6-те,дето ще помогнат.трябва да е някой пичага,ама а дано момичето да бъде зарадвано!
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Exy » 06 Апр 2007, 18:42

Стара или нова 6ица иска? То е почти сигурно, че иска нова, ама все пак да попитам, може да е и тя фанатичка :mhihi: А и със стара ще направи доста по-силно впечатление, по баловете нови лъскави БМВ-та колко щеш.
We love you Ronnie!

Потребител
Аватар

Мнение от Spiro_Буцуняка » 06 Апр 2007, 19:06

Exy написа:Стара или нова 6ица иска? То е почти сигурно, че иска нова, ама все пак да попитам, може да е и тя фанатичка :mhihi: А и със стара ще направи доста по-силно впечатление, по баловете нови лъскави БМВ-та колко щеш.

Mен ако ме питаш старата 6-ца натокана с едни джанти по би ме впечатлила от новата седмица или С класа примерно но тя иска да е от модерните и иска новата ма накрая ше си татуирам на К*ра 645 и ше и кажа давай вози се тва в кръга на майтапа...
Абе чудя се дали в някоя автокъща няма да ми помогнат ?!?

ентусиаст
Аватар

Мнение от Louis » 06 Апр 2007, 19:18

Spiro_Буцуняка написа:Абе чудя се дали в някоя автокъща няма да ми помогнат ?!?

Има го и тоя варянт http://www.a2bg.com/ но не знам ква пара ще ти искат
Сега една приятелка завършва и до колкото знам от там ше зима кола ако искаш може да питам за кви пари стаа въпрос :roll: ама по добре се обади лично ;) успех и приятно изкарване :D
Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс
ИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 07 Апр 2007, 1:04

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

кавалер-монтьор
кавалер-монтьор
Аватар
Кара: леки BMW-та :):):)
Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta

Мнение от gazzzar » 07 Апр 2007, 1:44

vicho написа:приготви 3-цифрена сума ;)

....и идвам :mhihi: :mhihi: :mhihi:
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3.... 8) 8) 8)
Изображение
"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

Потребител
Аватар

Мнение от Spiro_Буцуняка » 07 Апр 2007, 2:17

Само да ви попитам щом за новите 6-ци никой неможе да помогне за Z3 кабрио или Z4 кабрио някой да има познат ако нямате да се оправят баща и да я кара с селския пасат каде имат и тва е айдеее аз да не съм някой милионер бе аз съм най обикновен изскесляк с фиат уно бе дееба....ще я питам дали иска да ходи с влак на бала и ако иска ще си татуирам БДЖ(български държавни железници) на ТЕГЛИЧА и да се занимава там хахахха
Ще остана само по теглич закачи си ремаркенцетооо хахаха :shock:
айде млъквам ;)

Потребител
Аватар

Мнение от Spiro_Буцуняка » 07 Апр 2007, 2:21

gazzzar написа:
vicho написа:приготви 3-цифрена сума ;)

....и идвам :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Колега с каква кола разполагаш или е майтап това за 3 цифрената сума :roll: може и на лично ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 07 Апр 2007, 10:42

За 6-та не е майтап, за трицифрената сума ще си се разберете ;)
Never mistake motion for action...

Следваща

Назад към Извън Темата