Питане за Бмв 6-та серия...
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Spiro_Буцуняка
- Потребител
-
Питане за Бмв 6-та серия...
Трябва ми Бмв 6-та серия за 21 май...ако имате такава или познавате някой от софия който би могъл да ослужи ще съм ви много благодарен и ще почерпя...Значи колата е ясно,че е за бал собственика ще си я кара готов съм да се бръкна 50-60-70 лева за бензина да му платя на човека просто гаджето ми тва и е любимата кола а тая година има бал и и обещах,че ще се опитам да и намеря мерси предварително... 

Давай Гочо нещастна съм....
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Я кажи и на твойта мадама овреме да се осъзнае , че те БМВтата не вървят...

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

кво прайте бе
момчето пита и сектантския глас се обади във вас къв е проблема да пита
хранете тия с ходните хлопелите и голфовете
остете момчето да ореди мацката си

Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс

- Spiro_Буцуняка
- Потребител
-
Аз немога да разбера къв е проблема,че карам фиат уно ми да вървежно е за кубиците и годините си и доработките които са му правени ...Моя бал е минал и заминал аз питам за приятелката ми защото ме помоли момичето...пък и нито съм казал ееей ще ви скъсам с фиата или нещо такова не робувам на марки можеби малко имам симпатий към Бмв затова и се регистрирах във форума но се замислям дали да продължа да членувам във същия...не съм от най-големите кацитети
но съм сигурен,че мога да дам по смислен и компетентен отговор на даден човек за да му помогна от от теен "пъпките" в форума...все тая нищо лично към никой просто питах...дали може а вие веднага да ме захапете...И все пак ако имате възможност ще си дам телефона на лично да се разбереме с човека... 

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
!
приятел,много са малко тея с 6-те,дето ще помогнат.трябва да е някой пичага,ама а дано момичето да бъде зарадвано!
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Spiro_Буцуняка
- Потребител
-
Exy написа:Стара или нова 6ица иска? То е почти сигурно, че иска нова, ама все пак да попитам, може да е и тя фанатичкаА и със стара ще направи доста по-силно впечатление, по баловете нови лъскави БМВ-та колко щеш.
Mен ако ме питаш старата 6-ца натокана с едни джанти по би ме впечатлила от новата седмица или С класа примерно но тя иска да е от модерните и иска новата ма накрая ше си татуирам на К*ра 645 и ше и кажа давай вози се тва в кръга на майтапа...
Абе чудя се дали в някоя автокъща няма да ми помогнат ?!?
Spiro_Буцуняка написа:Абе чудя се дали в някоя автокъща няма да ми помогнат ?!?
Има го и тоя варянт http://www.a2bg.com/ но не знам ква пара ще ти искат
Сега една приятелка завършва и до колкото знам от там ше зима кола ако искаш може да питам за кви пари стаа въпрос

Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
vicho написа:приготви 3-цифрена сума
....и идвам

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- Spiro_Буцуняка
- Потребител
-
Само да ви попитам щом за новите 6-ци никой неможе да помогне за Z3 кабрио или Z4 кабрио някой да има познат ако нямате да се оправят баща и да я кара с селския пасат каде имат и тва е айдеее аз да не съм някой милионер бе аз съм най обикновен изскесляк с фиат уно бе дееба....ще я питам дали иска да ходи с влак на бала и ако иска ще си татуирам БДЖ(български държавни железници) на ТЕГЛИЧА и да се занимава там хахахха
Ще остана само по теглич закачи си ремаркенцетооо хахаха
айде млъквам
Ще остана само по теглич закачи си ремаркенцетооо хахаха

айде млъквам

- Spiro_Буцуняка
- Потребител
-
gazzzar написа:vicho написа:приготви 3-цифрена сума
....и идвам![]()
![]()
Колега с каква кола разполагаш или е майтап това за 3 цифрената сума