Държавното малоумие на годината :)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Новини
Аватар

Държавното малоумие на годината :)

Мнение от Новини » 05 Апр 2007, 1:31

След като тази вечер гледах предаването "Господари на ефира" съм готов да обявя най-голямото държавно безумие за тази година :D

Някакъв човечец от Велико Търново си купил баничарка за фирмена кола. Съответно си слага рекламни надписи върху автомобила и отива да го регистрира в КАТ заедно с надписите (те подлежат на отделна регистрация). Добре обаче някакъв там старшинка му обяснява, че рекламните надписи върху автомобила трябва да бъдат на кирилица. Дотук добре.... всички надписи са на кирилица. Да обаче старшинката иска и интернет адреса на страницата на фирмата също да бъде на .....КИРИЛИЦА :shock: :shock: :shock: :shock: :mhihi: :shock: :mhihi: :D
Така било по закон ..... :shock: И в крайна сметка накарали човека да си напише интернет адреса на кирилица :mhihi: Старшинката обаче му позволил да остави "www" и "com". Човечеца направил регистрацията на кирилица напук и после звъннал на "господарите".

Не не... това просто кърти :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Тази държава е пълна с дебили :D

Та сега не България ще влезе в Европа, а света ще влезе в България, щото по нашите закони рекламните надписи върху автомобилите, трябва да са задължително на кирилица :D

Хайде момци ....
дабълю дабълю дабълю.беемвепауър-беге.нет :D

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 05 Апр 2007, 1:34

Не, не.... държавното малоумие на годината е да купят 150 парчета Порше Кайен за Бърза Помощ.... докато някои от сегашните "Поршета" нямат дефибрилатор...

ентусиаст
Аватар

Мнение от Louis » 05 Апр 2007, 1:46

:bowdown: :mhihi: здраве да е да се хилим :mhihi: :D
Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс
ИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 05 Апр 2007, 1:52

На мен, пък са ми интересни хората, които цяла сутрин, ще дават, как НИ лъжат за грамажа на яйцата и как еди-си-коя баба нямало да се навечеря защото и продават 10гр. по-малко на 5 броя яйца. Това е яйце веееееееееее... какво значение има за крайния потребител. За производителите, как да е, ще спечелят нещичко.

Явно се сблъскваме с все по-големи Ъпсурди в нашата мила родина, дано ми дадат виза и чао, довиждане, лека нощ мерси!!! :shock: :shock: :shock:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от C S L » 05 Апр 2007, 9:02

Tова бледо подобие на държавица наречено бЪЛГАРИЯ трябва просто да се заличи от картата на Европа, просто всеки божи ден се срещам с такива абсурди и се питам как може да се случва в една "европейска" държава. Язък ни за славната история :evil: :evil: :evil:

И после що има само цигани и пенсионери у Б-Я, еми майче всички може да си отговорим на тоя въпрос.
"Красотата е вид гениалност, дори по възвишена, защото няма нужда от обяснения"
Оскар Уайлд

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15

Мнение от theraven_nz » 05 Апр 2007, 10:26

C S L написа:И после що има само цигани и пенсионери у Б-Я, еми майче всички може да си отговорим на тоя въпрос.

Ми как няма... при това положено старание от мъдрите ни управници...
---

младши ентусиаст
Аватар

Re: Държавното малоумие на годината :)

Мнение от bobolink » 05 Апр 2007, 10:31

!!Asen_X написа:След като тази вечер гледах предаването "Господари на ефира" съм готов да обявя най-голямото държавно безумие за тази година :D

Някакъв човечец от Велико Търново си купил баничарка за фирмена кола. Съответно си слага рекламни надписи върху автомобила и отива да го регистрира в КАТ заедно с надписите (те подлежат на отделна регистрация). Добре обаче някакъв там старшинка му обяснява, че рекламните надписи върху автомобила трябва да бъдат на кирилица. Дотук добре.... всички надписи са на кирилица. Да обаче старшинката иска и интернет адреса на страницата на фирмата също да бъде на .....КИРИЛИЦА :shock: :shock: :shock: :shock: :mhihi: :shock: :mhihi: :D
Така било по закон ..... :shock: И в крайна сметка накарали човека да си напише интернет адреса на кирилица :mhihi: Старшинката обаче му позволил да остави "www" и "com". Човечеца направил регистрацията на кирилица напук и после звъннал на "господарите".

Не не... това просто кърти :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Тази държава е пълна с дебили :D

Та сега не България ще влезе в Европа, а света ще влезе в България, щото по нашите закони рекламните надписи върху автомобилите, трябва да са задължително на кирилица :D

Хайде момци ....
дабълю дабълю дабълю.беемвепауър-беге.нет :D

Това е точно така защото се занимавам с облепването на автомобили в една фирма. А ако има лога на чужди фирми, то те се заплащат отделно! Но това със сайта....не съм имал проблеми?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

!

Мнение от павката » 05 Апр 2007, 11:11

абе възниква въпроса-трябва ли да се гордеем,че сме българи?
или-заслужава ли си да се живее тук?
или-има ли бъдеще за младите?
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 05 Апр 2007, 11:15

Абе тоя с баничарката си направи една евтина реклама по тв-то.
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата

младши ентусиаст
Аватар

Re: !

Мнение от bobolink » 05 Апр 2007, 11:24

pavlin_e30 написа:абе възниква въпроса-трябва ли да се гордеем,че сме българи?
или-заслужава ли си да се живее тук?
или-има ли бъдеще за младите?

При тоя геноцид на който сме подложени ежедневно от малоумните ни държавници, които гледат само да се докопат до ГОЛЯМАТА КРАВА да цицнат колкото могат, според теб имаме ли изгледи ние младите хора които бачкат от сутрин до вечер и по честен път си изкарват прехраната? :?:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

!

Мнение от павката » 05 Апр 2007, 11:35

не ми се говори,няма смисъл.
на мен не ми оттърва тука и затова гледам да се махам,нека останат само богопомазаните тука и да видим кой ще им изкарва парите.тая умряла държава-2 работника с 2 началника????-това ако го има другаде......
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

младши ентусиаст
Аватар

Re: !

Мнение от bobolink » 05 Апр 2007, 11:46

pavlin_e30 написа:не ми се говори,няма смисъл.
на мен не ми оттърва тука и затова гледам да се махам,нека останат само богопомазаните тука и да видим кой ще им изкарва парите.тая умряла държава-2 работника с 2 началника????-това ако го има другаде......

Вчера случайно попаднах на този сайт http://www.rabotaeu.com/
какво е мнението ти? Тва да не е шменти-капели нещо?

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 05 Апр 2007, 13:50

На тоя хал сме защото само се oплакваме държавата тва държавата онова се тя ни е виновна. Ако не се oправиме сами няма кой да ни помогне. ;)
Последна промяна bmw maniqk ivo bmw на 05 Апр 2007, 16:35, променена общо 1 път
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 05 Апр 2007, 15:48

Чакай сега,какво значи старшината каза?има закон за тая работа,отваряш и четеш.

Доктор на БМВ науките
Аватар
Кара: 400 коня и едно магаре зад волана

Мнение от Vasilen » 05 Апр 2007, 15:50

bmw maniqk ivo bmw написа:На тоя хал сме защото само се уплакваме държавата тва държавата онова се тя ни е виновна. Ако не се управиме сами няма кой да ни помогне. ;)

Нама да се Управиме, защото няма такъв глагол в българския език! А и с Уплакване няма да се получи нищо, пак защото няма такъв глагол!
А колкото до кирилицата, ако не се лъжа има вече възможност URL-тата да бъдат и на кирилица, всъщност ето го http://www.hostbulgaria.com/multilingualDomains.aspx ;)
А че не е докрай умен полицая, то факта че е станал такъв е показателен!
А като не ви харесва тук ... ми че кво правите тук, оставете онези които имат желание да се стараят да подобрят нещата без да слушат непрекъснатото ви мрънкане!
May the BMW force be with you!

Следваща

Назад към Извън Темата