Мишка в стаята! Жената в паника!!!
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Мишка в стаята! Жената в паника!!!
Ох! То не е за разправяне тва, ама снощи си лягаме с жената...дъра-бъра, телевизия, тва-онова....додремва ми се, на нея след половин час да си догледа сериала, гаси тя лампата и настава мигът за почивка и уединение!
Унесъл съм се вече, почти съм задрямал!
По едно време усещам палец в гърбъ си! - Тя: Мило! - шепне тя, чуваш ли ли нещо?......Аз: А?-ааааа? мрънкам аз, кво става тука бе? Тя: В стаята има мишка!!! Аз: Ох стига глупости! Дай да спиме вече, че утре не моа да отлепя! Тя: Не чу ли чегъртането? Аз: Не! Тя: Не ми вярваш? Така ли? Аз: Вярвам ти! Само мир да е! Тя: Ама ти си глух бе!
Аз: Добре! Тя: Наистина чух чегъртане! Аз: Тихо да слушаме! Тя: Добре!..................
Унасям се пак прилично, и...наистина се чува стържене, едно гадно такова от ъгъла на стаята.
Тя: Светва лампата и сяда по турски в леглото и крещи:
Стани бе! Стани виж кво става там! Няма да спа тука с мишоци аз!
Аз: Рипам като ужилет и се насочвам към въпросният ъгъл!
Пуля се, дигам кабелите на Дивидито, гледам за всякакви гадове, но уви! - Няма нищо!
Лягам си пак, гася вещерицата - тя е в ужас и нарежда................
Аз: Тихо де! Дай да слушаме! Тя: Добре!
Унасям се пак......След малко пак чегъртане...палеца в гърба.....
Изопвам се като жираф....слухтя с едното ухо, щот във второто имам капки затапени с памук!
Пак рипам, светкам вещерицата, тоя път правя щателен оглед: под гардероба, леглото, четирите ъгъла на стаята - но нищо!!!
Уф-ффффффф!
Някак си я придумвам....та заспиваме....
Не се разбра кво е тва!?
Извинявам се правописните грешки!

По едно време усещам палец в гърбъ си! - Тя: Мило! - шепне тя, чуваш ли ли нещо?......Аз: А?-ааааа? мрънкам аз, кво става тука бе? Тя: В стаята има мишка!!! Аз: Ох стига глупости! Дай да спиме вече, че утре не моа да отлепя! Тя: Не чу ли чегъртането? Аз: Не! Тя: Не ми вярваш? Така ли? Аз: Вярвам ти! Само мир да е! Тя: Ама ти си глух бе!
Аз: Добре! Тя: Наистина чух чегъртане! Аз: Тихо да слушаме! Тя: Добре!..................
Унасям се пак прилично, и...наистина се чува стържене, едно гадно такова от ъгъла на стаята.
Тя: Светва лампата и сяда по турски в леглото и крещи:
Стани бе! Стани виж кво става там! Няма да спа тука с мишоци аз!
Аз: Рипам като ужилет и се насочвам към въпросният ъгъл!
Пуля се, дигам кабелите на Дивидито, гледам за всякакви гадове, но уви! - Няма нищо!
Лягам си пак, гася вещерицата - тя е в ужас и нарежда................
Аз: Тихо де! Дай да слушаме! Тя: Добре!
Унасям се пак......След малко пак чегъртане...палеца в гърба.....
Изопвам се като жираф....слухтя с едното ухо, щот във второто имам капки затапени с памук!
Пак рипам, светкам вещерицата, тоя път правя щателен оглед: под гардероба, леглото, четирите ъгъла на стаята - но нищо!!!
Уф-ффффффф!
Някак си я придумвам....та заспиваме....
Не се разбра кво е тва!?

Извинявам се правописните грешки!

- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Може и да е баш мишка ,че аз миналото лято го имах същия случай само дето бях сам де .....м дааа бая мишка си беше цяла нощ не мигнах ама към сутринта вече беше с разбита глава гадината
.
Не ги подценявайте тия гадове катерят се яко прегризват почти всичко по пътя си и няма спиране тая гад

Не ги подценявайте тия гадове катерят се яко прегризват почти всичко по пътя си и няма спиране тая гад

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
според мен е дървояд, който най-спокойно си похапва. Преглядай за фин прашец от трици там откъдето се е чувало
е, може и мишок да е, тогава маркировката е по-различна
сещам се за един, пак така като теб задрямвал и от гардероба излиза любов4ията гол, само едно палто си наметнал и на пръсти се изнизва...
- Ти пък кой си?
- Ми аз съм... молец!
- А къде с това палато?
- Ами ще си го ям вкъщи

е, може и мишок да е, тогава маркировката е по-различна

сещам се за един, пак така като теб задрямвал и от гардероба излиза любов4ията гол, само едно палто си наметнал и на пръсти се изнизва...
- Ти пък кой си?
- Ми аз съм... молец!
- А къде с това палато?

- Ами ще си го ям вкъщи

Последна промяна Nucl3arDru1D на 30 Мар 2007, 18:24, променена общо 1 път
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
И аз имах такъв проблем. Не знам кой от наште реши че картофите трябва да стоят на балкона, но в тях имаше 2 мишока. Единия естествено беше отишъл в моята стая и аз си спя 3 вечери с него. Ставам гледам нещо бяло зад вратата но си мисля че не е нищо кой знае какво. Станах и виждам как е олюпена мазилката. Ядосах се много и на същата вечер отивам да ям нещо в кухнята в моята стая всичко е загасено и се моля като се върна да я мерна някъде. Наядох се и си влизам стаята, поглеждам и какво да видя...Мишката на фотиола. Викам си:"Ей сега ти Е*ах пи*ицата лелина" и си обух маратонките. Гоних я, гоних я и накрая я смазах много сериозно. Още помня как изпляка под крака ми...
Другата се беше спотаила в хола и майка ми я видя и тогава беше веселбата. Спа в другия апартамент само и само да не е в нас...
А ти сложи един капан и гледай какво става. Сигурно ще можеш да да отвориш музей "Земята и мишките"...

Другата се беше спотаила в хола и майка ми я видя и тогава беше веселбата. Спа в другия апартамент само и само да не е в нас...

А ти сложи един капан и гледай какво става. Сигурно ще можеш да да отвориш музей "Земята и мишките"...

- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Много са коварни тез мишоци. Веднъж си седя и си зяпам през прозореца и гледам до мен на мазилката една мишка си се ка4ва нагоре кат пич не му пука от нищо, бях в шаш 5 мин и си затворих джама 

- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Nucl3arDru1D написа:сещам се за един, пак така като теб задрямвал и от гардероба излиза любов4ията гол, само едно палто си наметнал и на пръсти се изнизва...
- Ти пък кой си?
- Ми аз съм... молец!
- А къде с това палато?![]()
- Ами ще си го ям вкъщи![]()

НЯМА ТАКЪВ ВИЦ....

- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
- Скъпи, скъпи - ръга жената унеслия се вече съпруг - някаква мишка скърца!
А мъжът сънен:
- И са к'во, да стана да я капна с масльонката да я смажа ли?
А мъжът сънен:
- И са к'во, да стана да я капна с масльонката да я смажа ли?
It's not who You are, it's who You know...
- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
[quote="AGT"]Може и да е баш мишка ,че аз миналото лято го имах същия случай само дето бях сам де .....м дааа бая мишка си беше цяла нощ не мигнах ама към сутринта вече беше с разбита глава гадината !!!
а онази нощ една мишка едва ли не мина през тебе батенце а ти кво ????
,ама не се бои аз ша го хвана този гад!!!!!

9 мнения
• Страница 1 от 1