Някой от Русе?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Някой от Русе?

Мнение от X-citer » 29 Мар 2007, 13:56

Колеги има ли някой от Русе, който може да мине и да погледне една кола? Харесах я по обява и в Понеделник ще скоча да Русе с двама майстори и ако е читава ще я отнасям. Притеснява ме само да не е напудрена на снимката, а на живо да е съвсем друга и да бия 600 км залудо. Преди около 1-2 седмици така харесах една във Варна и добре, че беше колегата Enslaving Lecher да я погледне и се оказа, че няма нищо общо с описаното в обявата.
Ето това е колата :arrow:
http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?topmen ... 4757589419
Последна промяна X-citer на 29 Мар 2007, 14:24, променена общо 1 път
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 29 Мар 2007, 14:22

аз пообикалях там миналата седмица кажи коя е колата може да съм я гледал

ентусиаст
Аватар
Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
Мечтае да кара: bmw x5 '11

Мнение от don_mimo » 29 Мар 2007, 15:18

тази коля оня ден я видях ,мина покрай мен ... наистина ги има тези джантци и кожан салон за другите екстри немога да кажа тъй като на барз поглед на светофара това видях ....
каде е колата?
еветуално за неделя мога да я погледна,ако не ти е късно на теб...
нека некой друг колега се отзове ако може по-скоро ,пък той 'юбчо ще по4ерпи на събора :mhihi:
Изображение

Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката

Мнение от X-citer » 29 Мар 2007, 17:38

Ще ходя към Русе евентуално в Понеделник ако колата е читава. ЗА черпенето не берете грижа, ще има поне една седмица всенародни празници ако най-накрая си намеря читава кола :mhihi:
Сега се връщам пак от оглед на една кола, която по описание беше в топ състояние, а на живо всъщност беше егати мъртвеца. Няколко пъти въобще не можаха да я запалят, а след като я огледа и Сони и си каза мнението продавача щеше да се разплаче :lol:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
Мечтае да кара: bmw x5 '11

Мнение от don_mimo » 29 Мар 2007, 18:56

e тази поне работеше и беше в движение :mhihi:
аз мога да кажа дали наитина има тези музики,гумите с джантите как са,кожта как е ...абе неща на пръв поглед които са ... и ве4е ти да си прецениш дали да идваш с твои хора да я огледат :)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 29 Мар 2007, 19:02

Абе читава се вижда тая колица - поне на снимките де... Ако ще ходиш понеделника на там, с кола си и си сам, мога да ти правя компания - един вид гъз път да види, че отдавна не съм ходил до Русе... пък и 4 очи виждат по-добре от две ;)
It's not who You are, it's who You know...

Аватар

Мнение от X-citer » 30 Мар 2007, 2:38

Сони се е свързал с негов познат, който разбира от коли и в Събота или Неделя ще я преслуша. Ако се окаже читава в ПОнеделник заминаваме за Русе да я отнасяме. Стискайте палци всичко да е ок, че вече съм се сдухал от търсене :D

logout написа:Ако ще ходиш понеделника на там, с кола си и си сам, мога да ти правя компания - един вид гъз път да види, че отдавна не съм ходил до Русе... пък и 4 очи виждат по-добре от две ;)

Ще ходя с още двама човека, но ако ти се идва няма проблем да дойдеш ;) Живот и здраве на връщане ще се ширим в две коли :)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E83 LCI, Е60
Мечтае да кара: BmW F06 M

Мнение от Enslaving_Lecher » 30 Мар 2007, 3:05

X-citer написа:Сони се е свързал с негов познат, който разбира от коли и в Събота или Неделя ще я преслуша. Ако се окаже читава в ПОнеделник заминаваме за Русе да я отнасяме. Стискайте палци всичко да е ок, че вече съм се сдухал от търсене :D

logout написа:Ако ще ходиш понеделника на там, с кола си и си сам, мога да ти правя компания - един вид гъз път да види, че отдавна не съм ходил до Русе... пък и 4 очи виждат по-добре от две ;)

Ще ходя с още двама човека, но ако ти се идва няма проблем да дойдеш ;) Живот и здраве на връщане ще се ширим в две коли :)

Стискам палци и на краката :mhihi: ;) !

ентусиаст
Аватар

Мнение от Space » 30 Мар 2007, 14:30

А дано тоя път да стане ралтата :D Успех!
_!_

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 30 Мар 2007, 15:51

X-citer написа:... Ще ходя с още двама човека, но ако ти се идва няма проблем да дойдеш ;) Живот и здраве на връщане ще се ширим в две коли :)

Ще видим... до понеделни много вода ще изтече. Ама щом си с подкрепление е по-вероятно да не пътувам. Пък и се очертава бая работа за следващата седмица, та не е сигурно дали ще мога да се измъкна...
It's not who You are, it's who You know...

Аватар

Мнение от X-citer » 03 Апр 2007, 1:59

Сутринта му звъня на продавача да се разберем къде в Русе да се чакаме и той ми вика: "Ами снощи ми я капарираха", И аз е така :shock: Казвам му, че ако каже тръгвам от София направо с парите да я взимам, а той вика да изчакаме до след обяда и ако не му се обади клиента, който я е капарирал ще я взема аз. Останах да чакам телефонно обаждане от него. В 16:30 ми се обади с тъжната вест, че колата е продадена. Измъкнаха ми я под носа дееба :banghead:
Явно това не е била моята кола :(
Удряйте катинара на темата, ще се търси друга 'Юбчовица :|
Изображение

Назад към Извън Темата