Return to castle Wolfenstein
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Return to castle Wolfenstein
Колеги ( и колежки ) , ако има хора тука къде от време на време цъкат игрички , има ли някой представа кога ще излиза втората част на тази така легендарна игра ( Завръщането в замъка Волфенщайн ). Рядко се застоявам пред компа за да играя игри , НО тази игра прави изключение. Или поне ако знае някой за разни подобрения по тази игра нека каже .... Специално за тази класика бих отделил някой друг ден да поцакам малко !!! Или ако някой знае хубави игри за Втората Световна война ( без Call of duty , и Medal of Honor нека каже ), че много си падам по игри за Великата Втора световна война..
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
MOHAAB ама в мрежа, мога да те светна за доста добри сървъри: фрее_фор_олл, тийм_мач, тактикал(норън), снайпер и т.н. Има един-два, дето ти гарантирам, че няма да оставаш жив повече от 10-15 секунди 

- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
TheBoss написа:... Има един-два, дето ти гарантирам, че няма да оставаш жив повече от 10-15 секунди
Там сигурно как се пръкнеш и те ребрат с картечницата

П.П. Едно време джитках една Comandos. Много зарибителна игрица на тема WW2, ама не е FPS, а някаква RTS.
It's not who You are, it's who You know...
SummonedToDIe написа:Аз не знаех, че ще има продължение![]()
///М Повера-а да каже какво цъкахме преди 10 години
вие сигурно сте цъкали "Castle Wolfenstein", даже преди повече от 10 години.. и аз съм я играл
Не знаех, че излиза и втора серия на "Return to castle Wolfenstein"...
бтв, Баща ми си е дърт човек, ама много запалено играеше "Волфенщайна"

МОЕ ЛИ ТИ ГО НАБИЕМ У БЕЛАТА РИЗКА?!
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
SummonedToDIe написа:Аз не знаех, че ще има продължение![]()
///М Повера-а да каже какво цъкахме преди 10 години
ех едно време толкова гот беше:) сега пълен комерс

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
и аз играех Волфенщаин като бях 9-ти клас
превъртях го...след това пак го превъртях и сега пак ми се играе
много яка игра е, но чесно казано щом за толкова време не е излезнала втора част не вярвам и да излезе...
BMW_325 TDS ако не си пробвал Mafia мисля че е време...не е от втората световна но също е мнооооого добра, въпреки че е старичка

BMW_325 TDS ако не си пробвал Mafia мисля че е време...не е от втората световна но също е мнооооого добра, въпреки че е старичка

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Колега Lex играл сам Mafia
... Тя също беше добра... Но специално за Завръщането в замъка Волфенщайн дочух , че щяло да излиза продължение и затова попитах , но може и да съм се заблудил !!!! Някой попита от къде да изтегли Return to castle Wolfenstein- в data.bg я има , така , че ако на някой му се цъка нека да я дръпне.

- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
logout написа:TheBoss написа:... Има един-два, дето ти гарантирам, че няма да оставаш жив повече от 10-15 секунди
Там сигурно как се пръкнеш и те ребрат с картечницата.
...
Ами сети се сам какво мелле е когато има 60(шейсет) слота и половината са против теб.

А Desert Combat пача към Battle Field 1942 някой играл ли го е. Аз имах проблем с кракването искаше ми версия 1.6 на BF и като го инсталнах не тръгна.
The name BULGARIA spreads far and wide in the civilized world. Once more it establishes its authority and shows to the world that there exists in Eastern Europe a power, which everybody must treat with Respect!!!
airsoft-bg.com
airsoftbulgaria.com
airsoft-bg.com
airsoftbulgaria.com
Преди 2-3 години излезе Wolfenstein: Enemy Territory, което обаче е само мултиплеър. Играх я в продължение на две години. Ходихме по турнирчета с клана, в който бях, играхме на турнири в нета, и за 3-4 дена се задържахме на 8-мо място в www.clanbase.com
За съжаление най-големия БГ сървър /този на евроком/ го спряха и вече не се играе в БГ 

Този Волфенщайн ми е една от най-най-най-любимите игри! И аз съм чувал, че ще има втора част, но ме е страх, че ще я изкомерсиализират и ще наподобява повече другите в този жанр - без фантастичните елементи като супер войниците, криптата, гадинките без крака дето пускаха ток...ей направо ми се доигра пак, играта е страшна! Другите са прекалено реалистични, аз лично не обичам такива игри. Дано излезе продължение в същия дух! (тва звучи малко като "дано следващата тройка прилича на Е30
")

We love you Ronnie!
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2