Return to castle Wolfenstein

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Return to castle Wolfenstein

Мнение от BMW_325 TDS » 26 Мар 2007, 18:07

Колеги ( и колежки ) , ако има хора тука къде от време на време цъкат игрички , има ли някой представа кога ще излиза втората част на тази така легендарна игра ( Завръщането в замъка Волфенщайн ). Рядко се застоявам пред компа за да играя игри , НО тази игра прави изключение. Или поне ако знае някой за разни подобрения по тази игра нека каже .... Специално за тази класика бих отделил някой друг ден да поцакам малко !!! Или ако някой знае хубави игри за Втората Световна война ( без Call of duty , и Medal of Honor нека каже ), че много си падам по игри за Великата Втора световна война..

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 26 Мар 2007, 19:02

Доколкото знам, Battlefield 1942 била велика... Пробвай!
It's not who You are, it's who You know...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Paff » 26 Мар 2007, 19:18

logout написа:Доколкото знам, Battlefield 1942 била велика... Пробвай!

:yes:

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 26 Мар 2007, 19:28

MOHAAB ама в мрежа, мога да те светна за доста добри сървъри: фрее_фор_олл, тийм_мач, тактикал(норън), снайпер и т.н. Има един-два, дето ти гарантирам, че няма да оставаш жив повече от 10-15 секунди :twisted:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 26 Мар 2007, 19:31

TheBoss написа:... Има един-два, дето ти гарантирам, че няма да оставаш жив повече от 10-15 секунди :twisted:

Там сигурно как се пръкнеш и те ребрат с картечницата :mhihi: .

П.П. Едно време джитках една Comandos. Много зарибителна игрица на тема WW2, ама не е FPS, а някаква RTS.
It's not who You are, it's who You know...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от SummonedToDIe » 26 Мар 2007, 22:45

Аз не знаех, че ще има продължение :roll:
///М Повера-а да каже какво цъкахме преди 10 години :winky:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Vendetta » 26 Мар 2007, 22:48

SummonedToDIe написа:Аз не знаех, че ще има продължение :roll:

вие сигурно сте цъкали "Castle Wolfenstein", даже преди повече от 10 години.. и аз съм я играл
Не знаех, че излиза и втора серия на "Return to castle Wolfenstein"...
бтв, Баща ми си е дърт човек, ама много запалено играеше "Волфенщайна" :mhihi: обаче, тряаше да си форматирам диска... някой знае ли откъде да я намеря пак ?
Изображение

МОЕ ЛИ ТИ ГО НАБИЕМ У БЕЛАТА РИЗКА?!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 27 Мар 2007, 1:08

SummonedToDIe написа:Аз не знаех, че ще има продължение :roll:

ех едно време толкова гот беше:) сега пълен комерс :mhihi:
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

Капетано
Аватар
Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

Мнение от LeX » 27 Мар 2007, 2:17

и аз играех Волфенщаин като бях 9-ти клас :mhihi: превъртях го...след това пак го превъртях и сега пак ми се играе :D много яка игра е, но чесно казано щом за толкова време не е излезнала втора част не вярвам и да излезе...

BMW_325 TDS ако не си пробвал Mafia мисля че е време...не е от втората световна но също е мнооооого добра, въпреки че е старичка ;)
Изображение

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae

ентусиаст
Аватар

Мнение от [FF]GODFLESH » 27 Мар 2007, 2:21

martyr :twisted:
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_325 TDS » 27 Мар 2007, 7:15

Колега Lex играл сам Mafia ;) ... Тя също беше добра... Но специално за Завръщането в замъка Волфенщайн дочух , че щяло да излиза продължение и затова попитах , но може и да съм се заблудил !!!! Някой попита от къде да изтегли Return to castle Wolfenstein- в data.bg я има , така , че ако на някой му се цъка нека да я дръпне.

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 27 Мар 2007, 8:58

logout написа:
TheBoss написа:... Има един-два, дето ти гарантирам, че няма да оставаш жив повече от 10-15 секунди :twisted:

Там сигурно как се пръкнеш и те ребрат с картечницата :mhihi: .

...

Ами сети се сам какво мелле е когато има 60(шейсет) слота и половината са против теб. :twisted: Иначе има едни страшно спокойни сървъри: норън, райфъл онли, 10-20 слота. Само пушки, не може да се търчи, заешките скокове - забранени, направо се едно животът е спрял. Обаче начинаещите пак мрат като мухи. Хубавото е, че като поиграеш половин-един час там и отидеш на нормален сървър нямаш стигане, като в забързан кадър си. :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от ssdd » 27 Мар 2007, 9:13

А Desert Combat пача към Battle Field 1942 някой играл ли го е. Аз имах проблем с кракването искаше ми версия 1.6 на BF и като го инсталнах не тръгна.
The name BULGARIA spreads far and wide in the civilized world. Once more it establishes its authority and shows to the world that there exists in Eastern Europe a power, which everybody must treat with Respect!!!

airsoft-bg.com
airsoftbulgaria.com

ентусиаст
Аватар

Мнение от add1cted » 27 Мар 2007, 18:21

Преди 2-3 години излезе Wolfenstein: Enemy Territory, което обаче е само мултиплеър. Играх я в продължение на две години. Ходихме по турнирчета с клана, в който бях, играхме на турнири в нета, и за 3-4 дена се задържахме на 8-мо място в www.clanbase.com ;) За съжаление най-големия БГ сървър /този на евроком/ го спряха и вече не се играе в БГ :(

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Exy » 27 Мар 2007, 22:16

Този Волфенщайн ми е една от най-най-най-любимите игри! И аз съм чувал, че ще има втора част, но ме е страх, че ще я изкомерсиализират и ще наподобява повече другите в този жанр - без фантастичните елементи като супер войниците, криптата, гадинките без крака дето пускаха ток...ей направо ми се доигра пак, играта е страшна! Другите са прекалено реалистични, аз лично не обичам такива игри. Дано излезе продължение в същия дух! (тва звучи малко като "дано следващата тройка прилича на Е30 :mhihi: ")
We love you Ronnie!

Следваща

Назад към Извън Темата