Относно масовото негативно мнение за марката БМВ в мрежата
Модератор: Общи модератори
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Относно масовото негативно мнение за марката БМВ в мрежата
Тези дни разгледах още няколко автомобилни форума. Тук ще напиша относно впе4атленията си от тунин.бг. Няма такава простотия и комплексарщина. Някой ще кажат да не ги 4ета тези неща , но... Все пак тфа е тотална анти-реклама на дадена марка ( да не говорим 4е и Мерцедес и Ауди не са много по4итани там). Дори в този форум си позволяват да влизат отделни "елементи" от тази сбирщина клавиатурни рацери, за които Божурище е център на вселената , а кръг4ето със светкави4ка вътре е като икона. Не 4е този пост ще допринесе нещо ( даже се 4удя дали да го пускам въобще/ ако не му е мястото тука да бъда извинен) ама е меко казано смешно да продълва тфа безобразие. Тези "елементи" дори си позволяват да пишат и тука, в този форум. Тези форумни терористи са потвърйдение на поговорката "Гроздето кисело , щото не моем го стигнем".
- Methodius
- Митоди яде мисо
-
Аз затова не влизам там .. идва ми да си разбия монитора като им чета простотиите .. 85% от аудиторията на този сайт е 12-16 годишна .. мнения от рода на 'батеее ква М3-ка дръпнах с моя кадет 1.3 разбиррш'и ..' не ми понасят .. някви екземпляри гледали трите части на 'бързи и яростни' и после са безсмъртни по улиците .. мани мани .. А това за почитаните марки ми мяза на историята с голфа и голфаджиите .. на тебе ако ти прави впечатление мнението на някъв комплексар, който сигурно и книжка намя, ама разправя колко БМВ-та е ''дръпнал'' днес , незнам просто ..
Единственото нещо, от което се нуждае злото, за да триумфира, е добрите хора да не правят нищо ...
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
... както съм казвал, донякъде имат право, защото тука на пазара се търси и съответно предлага и купува само евтиното, което впоследствие се троши през 2 седмици и излиза скъпо. и оттам и името на марката, какво очакваш, че тука всеки купува модел на бмв за сумата Х след като цените му тръгват на горубляне от 1/3 Х ?
- kriso85
- старши ентусиаст
-
Абе и аз не извадих голям късмет с моята кола (не 4е беше евтина ама така се слу4и). Но си я оправих и си я карам. Тфа основание ли е да пишеш такива глупости като "Е90 335и е бахти скопания кон" 

Re: Относно масовото негативно мнение за марката БМВ в мрежа
kriso85 написа:потвърйдение на поговорката "Гроздето кисело , щото не моем го стигнем".
нима и тук нама такива? Нима във всеки автомобилен форум, особено на дадена автомобилна марка няма подобни изказвания?
Колкото са негативните мнения за BMW в мрежата, толкова са и за всяка останала марка .. или тук няма мислене от рода на "BMW и всички останали" ?! Или пък Golf-овете са само за пернишки рейсъри?
- kriso85
- старши ентусиаст
-
Ама тък тези изказвания не са толерирани. И най-малкото не са използвани от модераторите и хората с над 1000 мнения 

- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Turturelo - точно ти за голфовете нема да говориш, че преди да се качиш на такъв раждаше бисери за този модел през 30мин.

Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
В момента всички нови автомобили, без значение от марката се борят да изградат кола която да те слуша първите 3-5 години. След това тази въпросна кола не струва и никой не ти дава гаранция за каквото и да е по колата. С една дума всички нови автомобили на практика са еднакви. Обаче понеже лидерите влагат повече желание, талант и средства и колите са им по-скъпи. Визирам BMW.
Определено когато взимах служебна кола, не взех BMW, а взех Opel, по-простата причина, че частите са и ефтини. Не съм я взел, защото е по-здрава или по-добра от BMW. Мога да оплюя много марки които са по-зле от BMW, а също така, мога и да похваля много марки над BMW.
И все пак Чара на тази кола е преди всички
Определено когато взимах служебна кола, не взех BMW, а взех Opel, по-простата причина, че частите са и ефтини. Не съм я взел, защото е по-здрава или по-добра от BMW. Мога да оплюя много марки които са по-зле от BMW, а също така, мога и да похваля много марки над BMW.
И все пак Чара на тази кола е преди всички

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
kriso85 написа:Тези дни разгледах още няколко автомобилни форума. Тук ще напиша относно впе4атленията си от тунин.бг. Няма такава простотия и комплексарщина. Някой ще кажат да не ги 4ета тези неща , но... Все пак тфа е тотална анти-реклама на дадена марка ( да не говорим 4е и Мерцедес и Ауди не са много по4итани там). Дори в този форум си позволяват да влизат отделни "елементи" от тази сбирщина клавиатурни рацери, за които Божурище е център на вселената , а кръг4ето със светкави4ка вътре е като икона. Не 4е този пост ще допринесе нещо ( даже се 4удя дали да го пускам въобще/ ако не му е мястото тука да бъда извинен) ама е меко казано смешно да продълва тфа безобразие. Тези "елементи" дори си позволяват да пишат и тука, в този форум. Тези форумни терористи са потвърйдение на поговорката "Гроздето кисело , щото не моем го стигнем".
Колега не им се коси, нека си карат бързите кенефи, а ние бавните БМВ-та и точка.
Аз затва не влизам там, просто аман от разбирачи, щом искат цял живот да лангъртат каруца с предно и да мислят че карат нещо, ОК Успех!

Абе доста по-умни от тях хора доста преди тях се се усетили, че бмв, ауди и мерцедес правят мааалко по-добри коли от форд, опел, пежо/ситроен/рено, фолксваген и фиат и един куп други марки.Оставете ги хората да се радват, защото за 5к лева тука бмв само на части можеш да си земеш, а за тия пари с хастра ще си най-големия рацер в квартала и дори онези гадове с маршрутките няма да могат да те издърпат (на 400метра, щото иначе става тегаво)...
Бтв снощи пак видех оназ яко тунингованата колибра с казана за ракия на предния капак (ена такава сребристо-пластмасово-металикова с големи грозни кръгли лепенки на задните фарове) и отново моите приятелчета не разбраха защо се сгънах от смях :/
Бтв снощи пак видех оназ яко тунингованата колибра с казана за ракия на предния капак (ена такава сребристо-пластмасово-металикова с големи грозни кръгли лепенки на задните фарове) и отново моите приятелчета не разбраха защо се сгънах от смях :/
"Провалът не е опция, провалът не е вариант, провалът не е избор - той не може да бъде и решение."
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
Turturelo написа:Колкото са негативните мнения за BMW в мрежата, толкова са и за всяка останала марка .. или тук няма мислене от рода на "BMW и всички останали" ?! Или пък Golf-овете са само за пернишки рейсъри?
Ъхъ, обаче аз мога да си аргументирам мнението "BMW и всички останали", при това смислено.

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- Kocil
- младши ентусиаст
-
тамън днеска видях двама такива "членове"...със съвсем новички 3киFeanor написа:Иначе BMW донякъде има лоша "слава" по нашите ширини заради тенденцията членовете на разни "силови групировки" да карат такива коли

Гледам, че се лансира доста "поговорката за гроздето" та всеки фен на дадена марка му киселее за дадено нещо. БМВ феновете, че са по-бавни(говря за масовите, а не м-серии...) от конкуретния модел(като в конкурентен имам предвид: цена, кубатура, мощност, години). От ФВ и Опел, че нямат реномето на Бенц, БМВ и т.н. Човек просто трябва да приема истината! А ограничени хора в България, с лопата да ги ринеш... Като цяло мисля, че е невъзможно да се спре напълно това явление, заради специфичния ни манталитет.
Апела ми към всички, които четат е да се въздържаме от остри и нелепи критики по адрес на хората с различни предпочитания от нашите.
Крисо, недей да приемаш тези неща лично...единственото, което ще постигнеш е да ти стане кофти!

Апела ми към всички, които четат е да се въздържаме от остри и нелепи критики по адрес на хората с различни предпочитания от нашите.
Крисо, недей да приемаш тези неща лично...единственото, което ще постигнеш е да ти стане кофти!

8 милиона българи имат щастието да живеят в България. Всички други нямат това щастие, но имат всичко останало.
- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18
:yes:toshomir написа:...

".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!

Бате Сашо - Пази имената!

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2