Видео наблюдение по улиците на Пловдив

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Видео наблюдение по улиците на Пловдив

Мнение от Adrenalinka » 22 Мар 2007, 16:45

Изображение
Последна промяна Adrenalinka на 22 Мар 2007, 22:11, променена общо 1 път
Изображение
Жена в колата е като звезда в небето, ти нея виждаш, тя тебе НЕ!!!

Любовника
Аватар
Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d

Мнение от BMW lover » 22 Мар 2007, 17:02

То ние си ги имаме от 2000 година, ама кво от това, никой не е пропищял ;)

Те доколкото знам са само за следене на катастрофи и т.н. щото нали се сещате че тия които засичат скорост са с пари ... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Бъди такъв какъвто си - купи си BMW !!! ;)
Изображение

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 22 Мар 2007, 17:02

Ти лично няма да го усетиш,но наскоро гледах някакво предаване по канал1 за камерите в София..доста нарушения и простотии бяха заснети и имаше санкции след това..и камерите няма да ни оправят,манталитета на българина си е такъв ;)
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Adrenalinka » 22 Мар 2007, 17:07

///MapTo написа:Ти лично няма да го усетиш,но наскоро гледах някакво предаване по канал1 за камерите в София..доста нарушения и простотии бяха заснети и имаше санкции след това..и камерите няма да ни оправят,манталитета на българина си е такъв ;)

Знам, че е такъв и това най-много ме дразни, че не може нищо да се промени... Но ако случайно стане ще е много трудно и след много време...
Изображение

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 22 Мар 2007, 17:43

///MapTo написа:Ти лично няма да го усетиш,но наскоро гледах някакво предаване по канал1 за камерите в София..доста нарушения и простотии бяха заснети и имаше санкции след това..и камерите няма да ни оправят,манталитета на българина си е такъв ;)

Ако даваме по 2000 лева на месец за глоби или вкарват в затвора, много бързо ще си сменим манталитета.

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 22 Мар 2007, 17:54

absix написа:Ако даваме по 2000 лева на месец за глоби или вкарват в затвора, много бързо ще си сменим манталитета.

:yes:
Tux0 Ca !
Изображение

Любовника
Аватар

Мнение от BMW lover » 22 Мар 2007, 18:01

///MapTo написа:Ти лично няма да го усетиш ;.......... манталитета на българина си е такъв ;)

Kъв е манталитета на българина бе :evil:
Изображение

Пич, къде ми е колата?
Аватар

Мнение от ! Алекс » 22 Мар 2007, 18:13

BMW lover написа:
///MapTo написа:Ти лично няма да го усетиш ;.......... манталитета на българина си е такъв ;)

Kъв е манталитета на българина бе :evil:

Ловърчо мене да не ме е щракнала някоя бре :roll:

Любовника
Аватар

Мнение от BMW lover » 22 Мар 2007, 18:16

Чакай ся , чакам специялиста да са произнесе 8)
Изображение

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 22 Мар 2007, 18:19

BMW lover написа:Чакай ся , чакам специялиста да са произнесе 8)

Няма какво да чакаш,това затворено общество,което е тук,не е същото като онова на улицата,тук може да има колегиалност и разбиране,но там всеки си играе на прееби другарче,мини на оранжево,засечи тоя,той е с по-обикновенна кола,карай си на 4 водки,бутни 20лв на някой полицаи и си тръгни...ей за разни ми ти такива работи и колкото и да ми четеш морал,не можеш да ме убедиш в обратното защото го виждам с очите си...защото в моя квартал всяка седмица на кръстовището стълбовете на светофарите ги сменят,заради разни такива индивиди...примери милион,да ти ги изреждам-смисъл никакъв ;)
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 22 Мар 2007, 21:04

:mhihi: Какви камери ,какви 5 лева са ви подгонили ? Ако ще и на телевизията камерите да сложат докато има корупция оправия няма :mhihi: Кучетата си лаят колите си летят това е положението и скоро промяна няма да има ;)
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

триногата
Аватар

Мнение от Andronoff » 22 Мар 2007, 21:21

///MapTo написа:

Няма какво да чакаш,това затворено общество,което е тук,не е същото като онова на улицата,тук може да има колегиалност и разбиране,но там всеки си играе на прееби другарче,мини на оранжево,засечи тоя,той е с по-обикновенна кола,карай си на 4 водки,бутни 20лв на някой полицаи и си тръгни...ей за разни ми ти такива работи и колкото и да ми четеш морал,не можеш да ме убедиш в обратното защото го виждам с очите си...защото в моя квартал всяка седмица на кръстовището стълбовете на светофарите ги сменят,заради разни такива индивиди...примери милион,да ти ги изреждам-смисъл никакъв ;)

колкото и да не ми се иска, трябва да се съглася с Марто.. написал го е повече от вярно..
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Adrenalinka » 22 Мар 2007, 22:14

///MapTo написа:

Точно това имах предвид ;)
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Slavko » 22 Мар 2007, 22:45

AGT написа::mhihi: Какви камери ,какви 5 лева са ви подгонили ? Ако ще и на телевизията камерите да сложат докато има корупция оправия няма :mhihi: Кучетата си лаят колите си летят това е положението и скоро промяна няма да има ;)

Напълно съм съгласен с теб,че докато не изчезне корупцията в България оправия няма да има!!! Ако стане като по другите европеиски страни да има големи глоби от които да се дават пари за подръжка на пътищата тогава може би ще има промяна!!!!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 22 Мар 2007, 22:48

Влизате в абсолютно безмислени спорове. В случая ///Марто е прав - ФАКТ. :idea:

Мисля, че е крайно време да престане тази война по улиците. Ето и днес точно в Пловдив е станала зверска катастрофа. Гледахте ли новини... :?: Видяхте ли как един човек плачеше за жена си, която е ранена при катастрофата. Не обърнахте ли внимание на това, че докато говореше лекаря зад него се чуваха как хората плачат. Всеки път като тръгнете да се правите на герои си го помисляйте, може да помогне. Никой не е безсмъртен на тая земя. А замисляте ли се, че можете да отнемете друг живот, живот който за някой е ценен, живот от който могат да зависят 2 деца или едно семейство... :?: По-важно ли е да се направиш на кисел пред пубертетите на спирката и да излезнеш с вратите напред за да си обект на внимание, като в следващия момент може да си обект на друго... :?:
Сега ми е пределно ясно, че ще ме нападнете и ще започнете отново да ме вините за това, че аз не съм като вас. Да така е... Карам ненормално, но когато не застрашавам никой друг освен себе си.

Вие сте... Сгответе ме... :idea:

Следваща

Назад към Извън Темата