хлъзгави пътища?
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
хлъзгави пътища?
Здравейте Колеги,
все се каня да запитам следното и сед днес ми писна та викам да отбележа...
Не ви ли се струва, че от известно време пътищата из столицата са доста хлъзгави благодарение на прахта отгоре???? Първо мислих, че е от моите гуми но скоро чух и двама други френдове да отбелязват, че едвам са спряли или тръгването е постоянно съпроводено от мигащи лампи по таблото!!!
Някой от вас има ли подобни наблюдения? Може би некои хора пак направиха много пари вместо да почистват софийските булеварди от натрупалите се прах кал и всякакви боклуци.
все се каня да запитам следното и сед днес ми писна та викам да отбележа...
Не ви ли се струва, че от известно време пътищата из столицата са доста хлъзгави благодарение на прахта отгоре???? Първо мислих, че е от моите гуми но скоро чух и двама други френдове да отбелязват, че едвам са спряли или тръгването е постоянно съпроводено от мигащи лампи по таблото!!!
Някой от вас има ли подобни наблюдения? Може би некои хора пак направиха много пари вместо да почистват софийските булеварди от натрупалите се прах кал и всякакви боклуци.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Бе и на мен така ми се струва, то едно, че смених гумите с бърнаутки ама почнах да се лъзгам на 3к рпм при положение, че не натискам до долу, ами си карам нормално!
Ама чак пък заради прахта
Ама чак пък заради прахта

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- sladkotobeb4e
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 94
- Мечтае да кара: X5
Като се замисля наистина напоследък колата се държи малко по различно. Но си мислех че се дължи на накладките (който са сменени преди 2 месеца) или че си смених зимните с летни гуми. Но чак пък от прах да е малко ме съмнява.
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
SlipKnoT написа:Това с хлъзгавите пътища се получава като е така яко прашно и валне съвсем леко.. става като лед.
още се спомням мъглите около Никулден.....с 5 човека на борда на 2-ра от 2000 обороти я обръщах перпендикулярно на пътя

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
онзи ден когато заваля за некви си 5мин и прахта се омеша хубаво с дъждеца и задницата стана доста палава 

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Добре, че има и такива моменти та да мога и моят гробник да го плъзна - а аз се чудя защо и как успява с пълна газ на втора и перпендикулярен завои да приплъзна, а то кво било 

BMW only!
- Kocil
- младши ентусиаст
-
И аз се зачудих същото днеска и вчера...при малко по-рязко спиране АБС-а се скъсва да ми връща педала обратно...а беше през деня - сухо и топло,и съм тамън със летните гуми и поразработени накладки и дискове на към 400 км вече...Pin2 написа:хммм... На мен за това ли често ми чука ABS-а ? Странно

- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
Е явно е от прахта в комбинация със студения асфалт и летните гуми... аз на няклолко пъти щях да се спра в тоя пред мен направо си изкарах ангелите..АБС-а връща здраво, мениш предавки то се дзвери...уджас..да земат малко да ги почистят или да си знаеме, че е така пътя и направо с вратите ... ше снимаме скоро София дрифт, уид спешъл тенкс то бат Бойко и Волф... само си представете какви дрифтове прави с Бугатито
- Един
-
Вече кара БМВ
-
- Кара: Миксер. BMW i4 M50
Значи да не идвам към Софето докато не измият. На мен прахоляк по пътя не ми трябва, и без това е палава. Проблема ми е че привършвам с 15-ките за отзад - остана само един чифт.
Ми то нали няма power Бугатито, та затова сигурно държи пътищата по-лъзгави.

Burningparis написа:само си представете какви дрифтове прави с Бугатито
Ми то нали няма power Бугатито, та затова сигурно държи пътищата по-лъзгави.

Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2