Скъсаха ме на кормуване !!!
Модератор: Общи модератори
50 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Скъсаха ме на кормуване !!!
Колеги направо още не мога да повярвам , че ме скъсаха на кормуване ... Днес сутринта отивам с нагласата , че ще имам книжка до една седмица ( взех си листовките с нула грешки ) , и полсе ме обзе паниката , че може да ме скъсат и най-големите ми страхове се сбъднаха. Мога да карам от 11 годишен ( карам да не кажа перфектно ), и какво стана - другите каде не могат да карат взеха книжки , а аз взех дедовия.. Притесних се толко много , че тоя ми вика виж дали светят фаровете , а аз само погледнах на таблото и викам светят ( не знам какво ми ставаше ). Както и да е започнахме да караме ( първите 15-на минути без никакви проблеми ). После караме от Слатина по посока Спортния комплекс на ЦСКА и на сфетофара при Селскостопанската аптека ( ако някой се сеща къде се намира ) , тоя си трае изпитващия и аз е редно да продължа направо , но аз за чий завивам надясно по посока кръговото под Цариградско шосе и тоя ми вика завий на ляво и се качи на Цариградско шосе... И аз се вкючвам в кръговото ( добре се получи ) , но забравям да дам мигач за престройване в друга лента... И вече излизам от кръговото и тръгвам да се влючвам по Цариградско, се забавих с излизането и продължих да се движа по БУС лентата без да се престроя в съседната лява лента ( като ненормален ) , и изведнъж виждам жълта непрекъсната линя, и вместо да намаля да изчакам движещите се с голяма скорост по Цариградско шосе аз давам мигач и в буквалния смисъл засякох един бус !!!! ( добре че не стана беля ) .. И вече разбрах какво стана - изпитващия вика отбий вдясно
... Малко лекциии и шут в газа, който си го заслужих и не мога никой да обвинявам.. Та поуката беше - Колкото повече искаш едно нещо , толко по-вероятно е то да се изплъзне... Надявам се не съм ви отекчил , Но ми стана много криво ...

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
е как да не можеш да повярваш - виж колко грешки си направил! аз ако бях на мястото на изпитващия щях да прекратя изпита още когато си забравил мигача.
то не може всеки да взима книжка от първия път. виж какво става по улиците - кървава баня. я си представи че си вземал книжката и засичаш буса .... абе да не се случва на никой!
Та мисълта ми е относно изказването ти :"Мога да карам от 11 годишен ( карам да не кажа перфектно ), и какво стана"
бате стана такова, че ти показаха, че не можеш да караш!
е тва е, щотото всеки се удря в гърдите! можел той...
то не може всеки да взима книжка от първия път. виж какво става по улиците - кървава баня. я си представи че си вземал книжката и засичаш буса .... абе да не се случва на никой!
Та мисълта ми е относно изказването ти :"Мога да карам от 11 годишен ( карам да не кажа перфектно ), и какво стана"
бате стана такова, че ти показаха, че не можеш да караш!
е тва е, щотото всеки се удря в гърдите! можел той...

- KIARA_G
- ентусиаст
-
- Кара: го ... X-treme!
- Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
- Детайли за колата: ...
Честито!
А сега дай минимум още 100-на лева за 4-те задължителни допълнителни часа + таксата за явяване на изпит и сам ще се защо са те скъсали .... 

Пълно е с пациенти
♥™
Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Колега исках да кажа и друго нещо и то е : че докато карах с инструктура всичко вървеше по мед и масло , но при мисълта , че ще ме скъсат и няма да имам книжка да 1 седмица ,имах чувството , че бих скочил от Цариградско само и само да не чакам за тая книжка още месец!!! Друго нещо е че за пролетната ваканция вече бях с нагласата , че ще имам книжка и с приятелите ще ходима в една хижа. Така се бяхме наточили ,че сега не знам каво да им кажа !!! И друго исках да кажа , че ме прееба точно тая мания да я взема
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Andronoff
- триногата
-

карай си фиата на село бе, там кой ще ти иска книжка

а и на тоя изпитващия що не му каза "брат, закво ми е тая книжка, тя не кара колата!"

моето лично мнение - радвам се, че са те скъсали - един потенциален килър по-малко

а и тия дни си имах вземане даване с един като тебе - болен на тема БМВ, ходещ пеша (щото няма БМВ), возещ се в моята кола и постоянно крещящ "давай, давай, туй БМВ само толкоз ли може да върви, запали му гумаците, да излиза пушилка...! Естествено след тия си думи, вече жално гледаше как колата ми се отдалечава...! И той като тебе скъсан, и той като тебе болен на тема БМВ, и той като тебе нямащ БМВ, понеже тая покупка зависи от баща му, а човека вижда, че сина му е лекенце

Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
Никога няма да бъдете забравени!
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
Станчев, а ти сигурен ли си че сега ако идеш на изпит ше го изкараш? Щото аз за мен си не съм
Килър...килъри са тия дето разправят, че пияни карат по-добре от учебните като са трезви и после убиват хора по улиците. Един новобранец колкото и да не може да кара, пак не е опасен колкото пияния...

Килър...килъри са тия дето разправят, че пияни карат по-добре от учебните като са трезви и после убиват хора по улиците. Един новобранец колкото и да не може да кара, пак не е опасен колкото пияния...
Последна промяна Митко Ганчев на 19 Мар 2007, 22:05, променена общо 1 път

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
Митко Ганчев написа:Станчев, а ти сигурен ли си че сега ако идеш на изпит ше го изкараш? Щото аз за мен си не съм
100%

- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
Stanchev написа:Митко Ганчев написа:Станчев, а ти сигурен ли си че сега ако идеш на изпит ше го изкараш? Щото аз за мен си не съм
100%
Аз пък си мисля, че всеки прави грешки на пътя, колкото и да е добър зад волана, и изпада в опасни ситуации понякога;)

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
Митко Ганчев написа:Stanchev написа:Митко Ганчев написа:Станчев, а ти сигурен ли си че сега ако идеш на изпит ше го изкараш? Щото аз за мен си не съм
100%
Аз пък си мисля, че всеки прави грешки на пътя, колкото и да е добър зад волана, и изпада в опасни ситуации понякога;)
ако ми платиш проверовъчния ще се подложа, и ако не го издържа ще ти върна парите

- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
BMW_325 TDS Според мен в българия в момента книжките не се дават толкова на основание на способностите ти, колкото на това какво си се разбрал с инструктора ти и какво си си платил. Ако искаш да минеш по каналния ред, пак ше те скъсат, докато не набуташ толкова пари колкото сметнат за достатъчно
И на мен не ми харесва, ама тва е положението;)

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
Колега ти си перфект.Мойто кормуване вече е листовъчна САГА.
4 пъти се явявах,а най-лошото е,че ме скъсаха само един път
Първия път инструктура ми объркал датата,втория мястото,3-я път ме върнаха понеже ги мързеше да пусна още един човек,а на четвъртия отидох с нагласата,че никога няма да взема книжка и направих 6 грешки(за едно дедов
).И сега пак ще се ява някога 

ТДС - Турбо Див Селянин
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Andronoff написа:...
Ти са ми каже че имаш БМВ и го караш кат пенсионер. За новите шофъори не съм съгласен всичко е до човек миналата година като ходих на море ходих с едно приятелче има книжка от 2 години и само веднъж или два пъти вдигна 140 през цялото време не е карал с пове4е от 110 и не е правил рисковани изпреварвания, видях как хора на по 30+++ години правият малумни изпреварвания такаче не може да се говори, всичко е до човек
50 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4