торент саитовете :((
Модератор: Общи модератори
41 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
торент саитовете :((
батисаха торентчетата дееба 

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Стронг ДС++ руулз!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Митко Ганчев написа:Нещо митинги щяло да има...то май по европата никой не ги пипа, само наще са решили че им пречат
Щото да може мутрите да си продават пиратските дискове

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

от целия шум накрая най на далавера ще са торентите, щото им спретнаха много масирана безплатна реклама по всички телевизии
а след няколко седмици като си прехвърлят всичко на чужди сървъри и чужди имена пак ще ги пуснат....
та, дори да е имало някой който да не е знаел за тях, вече знае
п.с.
поздрави на ГДБОП за най-масираното популязиране на пиратството
а след няколко седмици като си прехвърлят всичко на чужди сървъри и чужди имена пак ще ги пуснат....
та, дори да е имало някой който да не е знаел за тях, вече знае

п.с.
поздрави на ГДБОП за най-масираното популязиране на пиратството

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti

BMW only!
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
на мен ми е най-интересно защо го арестуваха този на аренабг при положение,че сървърите са в канада и по закон там са си легални...има некво шано 

Мда, и на мене ми е много чудно, как може да си правят квото искат, и как така никой не ги е осъдил, или те влизат под тоя предтекст, пък после повдигат обвинения за използване на нелицензиран софтуер и т.н. и т.н.
Амд, на тебе освен да ти дадеме медал... Като не ти пука за какво изобщо се изказваш? Или искаш да се покажеш къф си хакер, тебе и ГДБОП не те събаря
Амд, на тебе освен да ти дадеме медал... Като не ти пука за какво изобщо се изказваш? Или искаш да се покажеш къф си хакер, тебе и ГДБОП не те събаря

In Ban We Trust!
- Jesus_Capitan
- Потребител
-
много гадно се получи с торент сайтовете. Не мога разбера в каква държава живеем след като управляващите се имат за толкова важни та гледат само собствените си гъзове (извинявам се за израза) и закачат хора които вече нямат нищо общо с този сайт. всико си е в чужбина и там си е легално.защо тук не е легално??????????
- Новини
-
По принцип с тая мизерна акция и лов на вещици, господата си попревишиха правата, ама то кой се замисля върху тези неща.
Няма кой да се занимава да задава неудобни въпроси и да ги съсипе за нарушаване на редица закони и разпоредби.
По новините загледах някакво смешно човече да сипе заплахи срещу мераклиите пак да си отворят торент сайтовете. Въпросното човече беше най-жалкото нещо, което съм виждал по телевизията, а думите му бяха цялостно доказателство за пълното малоумие на ръководните органи, непознаването на законодателството и т.н. и т.н. Гаргите ли плашеше, що ли ...
Как пък всяка година по едно и също време се почва тая олелия а
Забравих му името на онзи списък, станал причина за позьорското поведение на всякаквите там службици.
Торентите ли са най-големия проблем в България?!?
Щели да изкоренят изцяло пиратството. Ахахаххахахаххаааааа. Понеже обаче не могат да достигнат "изсъхналите клони на дървото", взеха че го резнаха цялото. Сега как ще кача сватбата на прапрапра баба ми на ДВД
Жалка история. Поредната.

Няма кой да се занимава да задава неудобни въпроси и да ги съсипе за нарушаване на редица закони и разпоредби.
По новините загледах някакво смешно човече да сипе заплахи срещу мераклиите пак да си отворят торент сайтовете. Въпросното човече беше най-жалкото нещо, което съм виждал по телевизията, а думите му бяха цялостно доказателство за пълното малоумие на ръководните органи, непознаването на законодателството и т.н. и т.н. Гаргите ли плашеше, що ли ...
Как пък всяка година по едно и също време се почва тая олелия а

Торентите ли са най-големия проблем в България?!?

Щели да изкоренят изцяло пиратството. Ахахаххахахаххаааааа. Понеже обаче не могат да достигнат "изсъхналите клони на дървото", взеха че го резнаха цялото. Сега как ще кача сватбата на прапрапра баба ми на ДВД

Жалка история. Поредната.
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
споко до няколко дена пак са на линия
пречи им торентите а пък датата си функционира на пълна пара с архивите .. е треа само да се кихнат 2 лв

пречи им торентите а пък датата си функционира на пълна пара с архивите .. е треа само да се кихнат 2 лв

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
eraziel, не искам да се покажа какъв съм хакер, ако си достатъчно интелигентен ще ползваш чуждестранни торенти и DC++
Не виждам какъв е проблема - аз специално в София ползвам неограничен интернет с 2 мегабита чуждестранен нет за 25 лева, а във Видин същите 2 мегабита чуждестранен за 15 лева даже, пък дори там тегля по-бързо от чуждестранни някой път, защото има повече сийдъри. Какво толкова теглите от българските, дето го няма по чужбина
Защо мразите DC++ - да не би щото тегли най-бързо?!?
Иначе има много истина в думите на !!Asen_X !

BMW only!
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
Ако пуснат в скоро време някой от тия дето се отваряха отвсякъде, свиркайте, че така некак си ми е гадно на душата 

41 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3