торент саитовете :((

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

торент саитовете :((

Мнение от kiko » 16 Мар 2007, 23:22

батисаха торентчетата дееба :cry:

Слави
Аватар

Мнение от © » 16 Мар 2007, 23:31

интересно наистина
уж ги местеха в чужбина ... пък накрая ги арестуваха :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 16 Мар 2007, 23:37

:gives:
Стронг ДС++ руулз! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Митко Ганчев » 17 Мар 2007, 0:34

Нещо митинги щяло да има...то май по европата никой не ги пипа, само наще са решили че им пречат :evil:
Изображение

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 17 Мар 2007, 0:41

Митко Ганчев написа:Нещо митинги щяло да има...то май по европата никой не ги пипа, само наще са решили че им пречат :evil:

Щото да може мутрите да си продават пиратските дискове :evil: Целия "Славейков" заринат от пиратски ЦД-та, а ходят незаконно спират торентите или влизат още по-незаконно по къшите на хората :evil:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Fking » 17 Мар 2007, 0:55

от целия шум накрая най на далавера ще са торентите, щото им спретнаха много масирана безплатна реклама по всички телевизии

а след няколко седмици като си прехвърлят всичко на чужди сървъри и чужди имена пак ще ги пуснат....

та, дори да е имало някой който да не е знаел за тях, вече знае :)

п.с.
поздрави на ГДБОП за най-масираното популязиране на пиратството :)

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 17 Мар 2007, 1:00

:gives: :gives: :gives: :gives: :gives: :gives: Въобще не ме ебе ;) Никога не съм теглил от български торенти, тегля от DC++ и от чуждестранни торенти!
BMW only!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Митко Ганчев » 17 Мар 2007, 1:12

Мразя ДЦ++ :bcry: Искам си бол.бг :bcry:
Изображение

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 17 Мар 2007, 1:14

на мен ми е най-интересно защо го арестуваха този на аренабг при положение,че сървърите са в канада и по закон там са си легални...има некво шано :roll:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 17 Мар 2007, 1:16

Мда, и на мене ми е много чудно, как може да си правят квото искат, и как така никой не ги е осъдил, или те влизат под тоя предтекст, пък после повдигат обвинения за използване на нелицензиран софтуер и т.н. и т.н.

Амд, на тебе освен да ти дадеме медал... Като не ти пука за какво изобщо се изказваш? Или искаш да се покажеш къф си хакер, тебе и ГДБОП не те събаря :evil:
In Ban We Trust!

Потребител
Аватар

Мнение от Jesus_Capitan » 17 Мар 2007, 1:30

много гадно се получи с торент сайтовете. Не мога разбера в каква държава живеем след като управляващите се имат за толкова важни та гледат само собствените си гъзове (извинявам се за израза) и закачат хора които вече нямат нищо общо с този сайт. всико си е в чужбина и там си е легално.защо тук не е легално??????????

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 17 Мар 2007, 1:39

По принцип с тая мизерна акция и лов на вещици, господата си попревишиха правата, ама то кой се замисля върху тези неща. :roll:
Няма кой да се занимава да задава неудобни въпроси и да ги съсипе за нарушаване на редица закони и разпоредби.

По новините загледах някакво смешно човече да сипе заплахи срещу мераклиите пак да си отворят торент сайтовете. Въпросното човече беше най-жалкото нещо, което съм виждал по телевизията, а думите му бяха цялостно доказателство за пълното малоумие на ръководните органи, непознаването на законодателството и т.н. и т.н. Гаргите ли плашеше, що ли ...

Как пък всяка година по едно и също време се почва тая олелия а :mhihi: Забравих му името на онзи списък, станал причина за позьорското поведение на всякаквите там службици.

Торентите ли са най-големия проблем в България?!? :confused:
Щели да изкоренят изцяло пиратството. Ахахаххахахаххаааааа. Понеже обаче не могат да достигнат "изсъхналите клони на дървото", взеха че го резнаха цялото. Сега как ще кача сватбата на прапрапра баба ми на ДВД :?: :D :mhihi:

Жалка история. Поредната.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 17 Мар 2007, 1:54

споко до няколко дена пак са на линия :)
пречи им торентите а пък датата си функционира на пълна пара с архивите .. е треа само да се кихнат 2 лв :)
Изображение

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 17 Мар 2007, 2:11

eraziel, не искам да се покажа какъв съм хакер, ако си достатъчно интелигентен ще ползваш чуждестранни торенти и DC++ 8) Не виждам какъв е проблема - аз специално в София ползвам неограничен интернет с 2 мегабита чуждестранен нет за 25 лева, а във Видин същите 2 мегабита чуждестранен за 15 лева даже, пък дори там тегля по-бързо от чуждестранни някой път, защото има повече сийдъри. Какво толкова теглите от българските, дето го няма по чужбина :shock: Защо мразите DC++ - да не би щото тегли най-бързо?!? :roll: Иначе има много истина в думите на !!Asen_X !
BMW only!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Митко Ганчев » 17 Мар 2007, 2:12

Ако пуснат в скоро време някой от тия дето се отваряха отвсякъде, свиркайте, че така некак си ми е гадно на душата :winky:
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата