Препоръчайте Хижа на Витоша
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Препоръчайте Хижа на Витоша
Здравейте!
Идеята е да се съберем около десетина приятели за един уикенд и нали знаете.... ядене и пиене ... Само, че се чудим къде да се организираме.
Дали някой може препоръча някаква хижичка на Витоша от която е останал доволен. Да не правят проблем, ако се вземе музичка и т.нат.
Идеята е да се съберем около десетина приятели за един уикенд и нали знаете.... ядене и пиене ... Само, че се чудим къде да се организираме.
Дали някой може препоръча някаква хижичка на Витоша от която е останал доволен. Да не правят проблем, ако се вземе музичка и т.нат.

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Аз от години си ходя в Звездица. Цените са 12 лв на легло. Стаите са с по 2 или 3 легла със собствен санитарен възел и е доста прилично. Имат хубав ресторант с камина. Храната е добра, а цените са напълно нормални. Музиката е на компютър и си пускаш каквото искаш или каквото си носиш.
Телефона е 957 11 11. Намира се на около 8-10 км от златните мостове.

- Alexbmw
- Кукуригуууу
-
- Кара: Луда Баба Яга
- Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга
Аз лично съм доволен от Момина Скала пак е малко над златните мостове и в столовата можеш да си вкараш ядене, пиене, музика и каквото ти хрумне. Иначе като хижа не е кой знае какво, но за купон става 

- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
е30
Има едино нещо дето е на БЧК и се намира точно зад хижа Родина която е огромна
. Да поясня: нещо - дървена постройка, не повече от 2.5метра висока, леко като барака - ама в темното не се вижда много
Та то всъщност изглежда като кръчма, има камина и маси
май е по добре да видите:
http://share.bol.bg/files/RWauHzkV2U
паролата: montana
Ние бяхме 23-ма и за всички имаше легла. Пак треа да видите
Мястото е изключително за избухване. Музика каквато си донесете. Има уредба няква, мп3 плейър имахме ние. Това важи за алкохола и мезетата. Меко казано няма стай, то е като апартамент, а аз тоалетна не съм ползвал
Ако имаш интерес ще ти дам телефон. Домакините са мноо готини. Ама виж филмчето първо 17 минути е.

май е по добре да видите:
http://share.bol.bg/files/RWauHzkV2U
паролата: montana
Ние бяхме 23-ма и за всички имаше легла. Пак треа да видите

Мястото е изключително за избухване. Музика каквато си донесете. Има уредба няква, мп3 плейър имахме ние. Това важи за алкохола и мезетата. Меко казано няма стай, то е като апартамент, а аз тоалетна не съм ползвал

Ако имаш интерес ще ти дам телефон. Домакините са мноо готини. Ама виж филмчето първо 17 минути е.
6 мнения
• Страница 1 от 1