Въпрос за панелните гаражи?
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
Въпрос за панелните гаражи?
Искам да си купя гараж, горе доло каква им е цената, защото тука в Овча купел стават ебати тъпите истори през месец-2 изключват нарочно външното осветление за по 4-5 дена на 2-3 блока, вчера изгоряха 5-6 коли със странични огледала и очаквам след 2 дена пак да го включат. И за това искам да си зема гараж. Ебати държавата ама чак пък толкова на открито да работят крадците и държавниците нямам думи.
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
euroto написа:SlipKnoT написа:Те са забранени тея гаражи така, че в един момент може да си имаш сериозни проблеми.
Забранени са а ги продаватвсичката ни такава
българска работа ....
Самите гаражи не са забранени.., а това че си слагаш на място което не е твоя собственост.
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
SlipKnoT написа:Самите гаражи не са забранени.., а това че си слагаш на място което не е твоя собственост.
Те за това от общината са измислили наемите за междублокови пространства

- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
тук до нас пред блока си лепнаха два които почти са и на тротоара, на някви зелени площо между детска ясла и тротоара 

- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
Колега отиваш в домостроителния комбинат, той се намира в пряката на Житница, срещу изоставената сграда при гаражите на рейсовете Земляне. Комбината е точно срещу ведомствената бензиностанция на МВР. Цената с доставка (до Разсадника) без врати беше около 1360лв. С врати не знам, щот тия дето ги правеха бяха заети и не можеха да ми ги направят.
Аз лично си взех гараж от Люлин, там на едно реституирано място, новия собственик гони всички гаражи и моя го взех за 900лв +294лв транспорт.
Мястото е от околовръстното влизаш в Люлин и в дясно виждаш плътно гаражи, след тях виждаш пак гаражи ама доста рехаво и си личи,че са махани клетки. огледай се там може да има бележка, че някой се продава.
Аз купих гаража и 2 седмици държах колата на вън(да ме пита човек що
) , докато не ми откраднаха емблемите и тогава започнах да я прибирам и да ти кажа вече спя спокойно.
Аз лично си взех гараж от Люлин, там на едно реституирано място, новия собственик гони всички гаражи и моя го взех за 900лв +294лв транспорт.
Мястото е от околовръстното влизаш в Люлин и в дясно виждаш плътно гаражи, след тях виждаш пак гаражи ама доста рехаво и си личи,че са махани клетки. огледай се там може да има бележка, че някой се продава.
Аз купих гаража и 2 седмици държах колата на вън(да ме пита човек що

Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
- Ivan Petrov
- Скрапчо
-
- Кара: конджул
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
Месечния наем към общината ще е толкова голям, че с един наем ще си държиш колата на платен паркинг година. Аз не съм проверявал и ще се правя на луд докато не опре ножа до кокала.
За една маса на тротоара ти искат 130 кинта наем на месец...ненормалници...
За една маса на тротоара ти искат 130 кинта наем на месец...ненормалници...
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
- DroW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d M Sport, X3, X6
по надалавера си да си купиш една от тия охранителните камери само че с диоди за нощно виждане вътре те имат и микрофон та записват и аудио железен кожух и си я закачваш на прозореца отвънка на една стойка и пускаш да записва към ПС-то отнема към 10гигабайта мястоза 1 седмица а камерата записва само когато отчете движение ако дойдат някви типове и краднат нещо все ще запишеш поне единия от тях даваш записа на полицията на сутринта и така а пък ако са ти от квартала и ги познаваш направо може да ги навестиш 

- Ivan Petrov
- Скрапчо
-
- Кара: конджул
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
над 130лв на месец за 1 място на което слагаш нещо си? не са добре... че за толкова ще си наемеш нормален подземен гараж че дори двоен (зависи квартала) без да даваш 1000+ за начало... но пък ти е на 100+ метра от блока а не пред входа, от друга страна
иначе цената на нормален гараж за купуване е на цената на апартаментите - вероятно и те го знаят и се опитват да дерат.
а врътката е сигурно да намажеш някой общинар и да си 'купиш' 15 квадрата зелена площ с право на 1 етаж, примерно гараж... ма пак сега покрай еврото може и да наскачат да те дерат глоби.. тъпа работа.
ако някой си е плеснал безпроблемно да сподели

иначе цената на нормален гараж за купуване е на цената на апартаментите - вероятно и те го знаят и се опитват да дерат.
а врътката е сигурно да намажеш някой общинар и да си 'купиш' 15 квадрата зелена площ с право на 1 етаж, примерно гараж... ма пак сега покрай еврото може и да наскачат да те дерат глоби.. тъпа работа.
ако някой си е плеснал безпроблемно да сподели

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2