Въпрос за панелните гаражи?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Въпрос за панелните гаражи?

Мнение от ditko1 » 04 Мар 2007, 19:34

Искам да си купя гараж, горе доло каква им е цената, защото тука в Овча купел стават ебати тъпите истори през месец-2 изключват нарочно външното осветление за по 4-5 дена на 2-3 блока, вчера изгоряха 5-6 коли със странични огледала и очаквам след 2 дена пак да го включат. И за това искам да си зема гараж. Ебати държавата ама чак пък толкова на открито да работят крадците и държавниците нямам думи.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от euroto » 04 Мар 2007, 19:45

Не знам колко струват, но преди време на един приятел му лепнаха гаража е верно беше от тенекиените :mhihi: ама :shock:
Само трябва да обмислиш добре въпроса с заключването на гаража, че влязат ли вътре ако вземат само огледалата ще е добре :(
Изображение

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 04 Мар 2007, 20:30

Те са забранени тея гаражи така, че в един момент може да си имаш сериозни проблеми. ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от euroto » 04 Мар 2007, 20:33

SlipKnoT написа:Те са забранени тея гаражи така, че в един момент може да си имаш сериозни проблеми. ;)

Забранени са а ги продават :shock: всичката ни такава :banghead: българска работа ....
Изображение

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 04 Мар 2007, 20:34

euroto написа:
SlipKnoT написа:Те са забранени тея гаражи така, че в един момент може да си имаш сериозни проблеми. ;)

Забранени са а ги продават :shock: всичката ни такава :banghead: българска работа ....

Самите гаражи не са забранени.., а това че си слагаш на място което не е твоя собственост.

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 04 Мар 2007, 20:36

SlipKnoT написа:Самите гаражи не са забранени.., а това че си слагаш на място което не е твоя собственост.

Те за това от общината са измислили наемите за междублокови пространства ;)
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 04 Мар 2007, 21:27

тук до нас пред блока си лепнаха два които почти са и на тротоара, на някви зелени площо между детска ясла и тротоара :shock:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i

Мнение от Joro_Paveto » 04 Мар 2007, 23:22

Колега отиваш в домостроителния комбинат, той се намира в пряката на Житница, срещу изоставената сграда при гаражите на рейсовете Земляне. Комбината е точно срещу ведомствената бензиностанция на МВР. Цената с доставка (до Разсадника) без врати беше около 1360лв. С врати не знам, щот тия дето ги правеха бяха заети и не можеха да ми ги направят.
Аз лично си взех гараж от Люлин, там на едно реституирано място, новия собственик гони всички гаражи и моя го взех за 900лв +294лв транспорт.
Мястото е от околовръстното влизаш в Люлин и в дясно виждаш плътно гаражи, след тях виждаш пак гаражи ама доста рехаво и си личи,че са махани клетки. огледай се там може да има бележка, че някой се продава.
Аз купих гаража и 2 седмици държах колата на вън(да ме пита човек що :evil: ) , докато не ми откраднаха емблемите и тогава започнах да я прибирам и да ти кажа вече спя спокойно.
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...

Скрапчо
Аватар
Кара: конджул

Мнение от Ivan Petrov » 04 Мар 2007, 23:39

скоро гледах с врати за 1000 лв да се продава такъв гараж
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 05 Мар 2007, 0:14

1000-ка е самия гараж. Отделно си плащаш транспорта му до блока и улицата. Остава ти да си уредиш разрешителното и месечния наем към общината по район и евентуалното захранване с ток по жица от блока, без да мрънкат съседите.
Да караш Peugeot е страст!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 05 Мар 2007, 0:58

НЕ познава някой от блока ми дето си плаща наема.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i

Мнение от Joro_Paveto » 05 Мар 2007, 10:28

Месечния наем към общината ще е толкова голям, че с един наем ще си държиш колата на платен паркинг година. Аз не съм проверявал и ще се правя на луд докато не опре ножа до кокала.
За една маса на тротоара ти искат 130 кинта наем на месец...ненормалници...
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e60 530d M Sport, X3, X6

Мнение от DroW » 05 Мар 2007, 13:34

по надалавера си да си купиш една от тия охранителните камери само че с диоди за нощно виждане вътре те имат и микрофон та записват и аудио железен кожух и си я закачваш на прозореца отвънка на една стойка и пускаш да записва към ПС-то отнема към 10гигабайта мястоза 1 седмица а камерата записва само когато отчете движение ако дойдат някви типове и краднат нещо все ще запишеш поне единия от тях даваш записа на полицията на сутринта и така а пък ако са ти от квартала и ги познаваш направо може да ги навестиш :mhihi:
Изображение

Изображение

Скрапчо
Аватар
Кара: конджул

Мнение от Ivan Petrov » 05 Мар 2007, 16:02

или щи земат и камерата :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 05 Мар 2007, 16:46

над 130лв на месец за 1 място на което слагаш нещо си? не са добре... че за толкова ще си наемеш нормален подземен гараж че дори двоен (зависи квартала) без да даваш 1000+ за начало... но пък ти е на 100+ метра от блока а не пред входа, от друга страна :confused:

иначе цената на нормален гараж за купуване е на цената на апартаментите - вероятно и те го знаят и се опитват да дерат.

а врътката е сигурно да намажеш някой общинар и да си 'купиш' 15 квадрата зелена площ с право на 1 етаж, примерно гараж... ма пак сега покрай еврото може и да наскачат да те дерат глоби.. тъпа работа.

ако някой си е плеснал безпроблемно да сподели :)

Следваща

Назад към Извън Темата