Как работи радар-детектор WHISTLER 1733 ?
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- arkadas
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E-90
Как работи радар-детектор WHISTLER 1733 ?
Привет колеги. Купих си един радар-детектор WHISTLER 1733, но не знам нищо за принципа му на работа, тъй като го взех втора употреба. Когато карам в града от време на време издава някакви звуци и присветват разните му иконки, без да има полицай. Предполагам че засича някакви други честоти, но какви са тези индикации не разбирам. Ще помоля някой, който притежава същия или подобен и има някакво упътване за работата му да го сканира и да ми го изпрати ако има възможност или поне да ми разясните за какво става дума. Благодаря сърдечно предварително!!!
- nabora
- младши ентусиаст
-
- Кара: 1987 e30
- arkadas
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E-90
Re: Как работи радар-детектор WHISTLER 1733 ?
arkadas написа:Привет колеги. Купих си един радар-детектор WHISTLER 1733, но не знам нищо за принципа му на работа, тъй като го взех втора употреба. Когато карам в града от време на време издава някакви звуци и присветват разните му иконки, без да има полицай. Предполагам че засича някакви други честоти, но какви са тези индикации не разбирам. Ще помоля някой, който притежава същия или подобен и има някакво упътване за работата му да го сканира и да ми го изпрати ако има възможност или поне да ми разясните за какво става дума. Благодаря сърдечно предварително!!!
Виж са ,то като присветка и не виждаш полицай,значи е хванало некой цивилен

- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
споко аз съм с кобра и в града хваща доста работи като булсатком-и автоматичните врати на магазини и бензиностанции и т.н.има едно копче siti режим натискаш и си готов 

5 мнения
• Страница 1 от 1