Миене на двигател

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
Мечтае да кара: bmw x5 '11

Миене на двигател

Мнение от don_mimo » 01 Мар 2007, 1:47

колеги я кажете хубаво ли е да се мие двигателя като е загрял или за предпо4итане да го из4акам да истине...нещо на главата ще и стане ли ? става въпрос да го занеса на автомивка със пароструйка да го измият :)
Изображение

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Re: Миене на двигател

Мнение от SlipKnoT » 01 Мар 2007, 3:00

don_mimo написа:колеги я кажете хубаво ли е да се мие двигателя като е загрял или за предпо4итане да го из4акам да истине...нещо на главата ще и стане ли ? става въпрос да го занеса на автомивка със пароструйка да го измият :)

Не се препоръчва да се мие така.. макар, че много хора го правяти нямат грижи.. има си специални препарати.. така, че ти си решаваш.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ilinka_loves_BMW » 01 Мар 2007, 3:08

Нищо няма да му стане на двигателя. Опитвала съм вече :)
BMW-THE LIFE STYLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

В тишината алкохолна пак от спомени съм болна!Искам да не оздравея в нащо вчера да живея-там където бях щастлива и усещах,че съм жива!
Нищо ли не бях за тебе,както казваш днес на всички или те боли за мене и не спря да ме обичаш!

ентусиаст
Аватар
Кара: E83 LCI, Е60
Мечтае да кара: BmW F06 M

Re: Миене на двигател

Мнение от Enslaving_Lecher » 01 Мар 2007, 3:22

SlipKnoT написа:
don_mimo написа:колеги я кажете хубаво ли е да се мие двигателя като е загрял или за предпо4итане да го из4акам да истине...нещо на главата ще и стане ли ? става въпрос да го занеса на автомивка със пароструйка да го измият :)

Не се препоръчва да се мие така.. макар, че много хора го правяти нямат грижи.. има си специални препарати.. така, че ти си решаваш.

:yes: не се препоръчва и заради електрониката, аз на предното бмв го измих веднъж и чаках да поизпръхне :mhihi: , че да тръгнат и 6-тимата

ентусиаст
Аватар
Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
Мечтае да кара: bmw x5 '11

Мнение от don_mimo » 01 Мар 2007, 9:26

ще пробвам като спре да вали и ще каж ккво се е полу4ило :mhihi:
Изображение

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 01 Мар 2007, 9:47

Миенето на двигателя става без препарати и НЕ с пароструйка, за да не се повреди антикорозионното му покритие. БМВ НЕ препоръчва миене. А начеможе с една кофа вода и парцал да го позабършеш, така ми казаха в Камор!
Изображение

Назад към Извън Темата