Миене на двигател
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- don_mimo
- ентусиаст
-
- Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
- Мечтае да кара: bmw x5 '11
Миене на двигател
колеги я кажете хубаво ли е да се мие двигателя като е загрял или за предпо4итане да го из4акам да истине...нещо на главата ще и стане ли ? става въпрос да го занеса на автомивка със пароструйка да го измият 

- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Re: Миене на двигател
don_mimo написа:колеги я кажете хубаво ли е да се мие двигателя като е загрял или за предпо4итане да го из4акам да истине...нещо на главата ще и стане ли ? става въпрос да го занеса на автомивка със пароструйка да го измият
Не се препоръчва да се мие така.. макар, че много хора го правяти нямат грижи.. има си специални препарати.. така, че ти си решаваш.
- ilinka_loves_BMW
- кандидат ентусиаст
-
Нищо няма да му стане на двигателя. Опитвала съм вече 

BMW-THE LIFE STYLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
В тишината алкохолна пак от спомени съм болна!Искам да не оздравея в нащо вчера да живея-там където бях щастлива и усещах,че съм жива!
Нищо ли не бях за тебе,както казваш днес на всички или те боли за мене и не спря да ме обичаш!
В тишината алкохолна пак от спомени съм болна!Искам да не оздравея в нащо вчера да живея-там където бях щастлива и усещах,че съм жива!
Нищо ли не бях за тебе,както казваш днес на всички или те боли за мене и не спря да ме обичаш!
- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
- Кара: E83 LCI, Е60
- Мечтае да кара: BmW F06 M
Re: Миене на двигател
SlipKnoT написа:don_mimo написа:колеги я кажете хубаво ли е да се мие двигателя като е загрял или за предпо4итане да го из4акам да истине...нещо на главата ще и стане ли ? става въпрос да го занеса на автомивка със пароструйка да го измият
Не се препоръчва да се мие така.. макар, че много хора го правяти нямат грижи.. има си специални препарати.. така, че ти си решаваш.

- don_mimo
- ентусиаст
-
- Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
- Мечтае да кара: bmw x5 '11
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Миенето на двигателя става без препарати и НЕ с пароструйка, за да не се повреди антикорозионното му покритие. БМВ НЕ препоръчва миене. А начеможе с една кофа вода и парцал да го позабършеш, така ми казаха в Камор!

6 мнения
• Страница 1 от 1