Продава ли се лесно БМВ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Продава ли се лесно БМВ?

Мнение от darlaaaa » 26 Фев 2007, 16:54

Защо?Мисля че Българите неразбират от коли,защо като им обясняваш че БМВ е хубава,здрава,удобна и ако знаеш как да я караш е икономична ! Ама това са хората само който е карал БМВ той разбира ![/b]

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 26 Фев 2007, 17:08

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

darlaaaa написа:Защо?Мисля че Българите неразбират от коли...

Вие хамериканците много ли ги чаткате

darlaaaa написа:... ако знаеш как да я караш е икономична !

Чак пък икономична
Последна промяна zAcK на 26 Фев 2007, 18:20, променена общо 3 пъти
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

crash tester
Аватар
Кара: F07 530

Мнение от chocho » 26 Фев 2007, 17:08

И аз бях от тях.Но вече година друго не поглеждам
Никоя друга кола която е била моя не можела да се движе така хубаво нито да има такава возия илипък такава стойка която постига БМВ-то затова съм казал:
1.БМВ
2.Всички останали

П.С.В компанията ми сме 5-ма с книжки.Трима от нас имаме БМВ-та, един Тойота а петият още няма кола но се точи на едно БМВ-це ;)

Потребител
Аватар

eeeee

Мнение от darlaaaa » 26 Фев 2007, 17:17

хахаха ами 5-я да не се чуди ами БМВ да подкарва ако иска и едно мога да му продам сериозно!

Старши Алкохолик
Аватар
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Re: eeeee

Мнение от zAcK » 26 Фев 2007, 17:23

darlaaaa написа:.....ако иска и едно мога да му продам сериозно!

Почна се
Последна промяна zAcK на 26 Фев 2007, 18:21, променена общо 1 път
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от darlaaaa » 26 Фев 2007, 17:26

не просто ми е итересно мнението и на другите за БМВ и защто повечето се хвалят че разбират от коли а всъшност изобщо не са се качвали!А по принцип си имам и продавам но не и по телешопа! :)

crash tester
Аватар
Кара: F07 530

Мнение от chocho » 26 Фев 2007, 17:39

Само Е30 или Е36 но ако не се лъжа някакво Велико Търновско червено Е30 си е харесал в мобилето

Потребител
Аватар

Мнение от darlaaaa » 26 Фев 2007, 17:52

Все си мисля че Е 39 са си много яка серия на БМВ ! ако греша може и да ме поправите!

Старши Алкохолик
Аватар

Мнение от zAcK » 26 Фев 2007, 18:04

darlaaaa написа:Все си мисля че Е 39 са си много яка серия на БМВ ! ако греша може и да ме поправите!

Само не мога да разбера що сравняваш 3-та с 5-та серия
Ама важното е да ми правиш смешно докато модовете ти изтрият темата
:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

P.S. Ти Е39 ли продаваш :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 26 Фев 2007, 18:45

Та по темата:

Трудно се продава читаво БМВ , защото след като е читаво и цената му е по висока, а лесно се продават евтините боклуци които ползват само името БМВ. Ето пример с мен - Аз си продавам Е36-цата вече няколко месеца по простата причина , че цената която съм написал е малко по висока от пазарната за нов внос коли . Да ама моята кола е в перфекно състояние и няма нищо да и се пипа , подържал съм я само и единственно с оригинални части и никога не е юркана.Подобаващо е такава читава кола да и искаш малко повече пари . Да ама купувачите не го разбират това и предпочитат да си вземат възможно най-евтиното БМВ и тогава като почне проблема с изваждането намразват марката и тръгват слуховете- "скъпи части" , "много харчат" и т.н.

Да трудно се продава БМВ - особено като е читаво.

ентусиаст
Аватар
Кара: дизелaка да пропушва
Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D

Мнение от LAST RIDE » 26 Фев 2007, 18:50

Страшна тема :mhihi:

и като гледам единствения писал точно по темата е ///sasho
Заменям си усилвателя!!

viewtopic.php?f=64&t=228928

коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават... :D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Мнение от 520i » 26 Фев 2007, 19:01

Аз скоро продадох една е34.Само тук бях пуснал обявата,никъде другаде,даже и в мобилето не бях писал.Колата найстина беше перфектна 6800лв и взех и всичко стана само за 4 дни.Сигурно и късмета и изиграл подообаваща роля

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kocil » 26 Фев 2007, 19:02

///sasho написа:Та по темата:

Трудно се продава читаво БМВ , защото след като е читаво и цената му е по висока, а лесно се продават евтините боклуци които ползват само името БМВ. Ето пример с мен - Аз си продавам Е36-цата вече няколко месеца по простата причина , че цената която съм написал е малко по висока от пазарната за нов внос коли . Да ама моята кола е в перфекно състояние и няма нищо да и се пипа , подържал съм я само и единственно с оригинални части и никога не е юркана.Подобаващо е такава читава кола да и искаш малко повече пари . Да ама купувачите не го разбират това и предпочитат да си вземат възможно най-евтиното БМВ и тогава като почне проблема с изваждането намразват марката и тръгват слуховете- "скъпи части" , "много харчат" и т.н.

Да трудно се продава БМВ - особено като е читаво.
Прав си по принцип,но не всеки търси най-евтиното или най-скъпото...може би "златната среда" е най-оптималният вариант... ;) Все пак - зависи си от колата и начина на поддръжка и каране...виж това много хора не го отчитат... ;)
Изображение

Старши Алкохолик
Аватар

Мнение от zAcK » 26 Фев 2007, 19:06

LAST RIDE написа:и като гледам единствения писал точно по темата е ///sasho

Ами ако автора беше представил темата както трябва, или по-точно ако това му беше идеята щеше да има нормални отговори по нея. Иначе sasho е много прав. Но няма как. Аз моята кола примерно много си я гледам. Правя си всичко когато трябва и както трябва. Много си я гледам. Като я купих беше доста по-скъпа от същите коли като нея на пазара, ама ми хареса и не се поколебах. Някой ми викаха виж за същите пари колко по нова може да намериш ;) Да ама нали гледах по-нови пълни бараки. Затова си взех по-старичка за същите пари, ама читава. И много си ме радва и не ме е предала :D С две думи - струваше си повечкото пари
А на тоя колега дето е пуснал темата, ще му кажа да не се набира много и да ръси обидни реплики за българите и това кой колко разбирал. То като има пари всеки разбира, пък и засяга много от истинските ентусиасти. Не успял да си продаде колата и дай да обиждаме :!: :!: :!:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от darlaaaa » 26 Фев 2007, 21:25

Е точно това ми беше идеята,точно за това което написал Сашо и съжалявам че не съм била достатъчно ясна,че да ме разберат повече хора ,но мисля че май само zAcK не ме е разбрал!

Следваща

Назад към Извън Темата