Често ли ви спират..?
Модератор: Общи модератори
49 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
Често ли ви спират..?
Вече започвам да се замислям..
От както съм зад волана (а тва не е от много отдавна-половин година..), мине се не мине време и стоп-палката бива размахана пред мене. Проверчица..така профилактично..Снощи примерно ме спряха два пъти в рамките точно на 15мин. Втория път обаче беше изключително вълнуващо
Разговора беше следния:
"Добър вечер"-"Добър вечер"-"Всичко редовно ли е по колата?"-"Да,разбира се"-"Лека вечер"-"Лека вечер". Мислех да му кажа Мии леко съм пийнала, нямам книжка, колата е крадена, ама иначе всичко е ОК. хах
До такава степен са ме "обсебили",че вече като видя куки и тръгвам по навик да им спирам
А специално тези от 8мо РПУ са доооста работливи, нямат почивка. До сега, да чукна на дърво,не са се правили на интересни, не са се заяждали за нещо, нямам глоби, актове и т.н. (аз нали съм си примерна шофьорка
)
Та замисъла ми беше да споделите колко често имате среща със стоп-палката за да си направя някаква съпоставка - аджеба нормално ли е да ме спират всяка седмица, а една приятелка през целия й стаж зад волана от 3 години да не са я спирали нито веднъж..Е, верно е че има огромна разлика между форд и баварец, но все пак..
Ааа имам и още една питанка не много по темата. Не ми се рови в правилника,та да ми кажете колко е допустимото количество алкохол в кръвта?
От както съм зад волана (а тва не е от много отдавна-половин година..), мине се не мине време и стоп-палката бива размахана пред мене. Проверчица..така профилактично..Снощи примерно ме спряха два пъти в рамките точно на 15мин. Втория път обаче беше изключително вълнуващо

"Добър вечер"-"Добър вечер"-"Всичко редовно ли е по колата?"-"Да,разбира се"-"Лека вечер"-"Лека вечер". Мислех да му кажа Мии леко съм пийнала, нямам книжка, колата е крадена, ама иначе всичко е ОК. хах
До такава степен са ме "обсебили",че вече като видя куки и тръгвам по навик да им спирам

Та замисъла ми беше да споделите колко често имате среща със стоп-палката за да си направя някаква съпоставка - аджеба нормално ли е да ме спират всяка седмица, а една приятелка през целия й стаж зад волана от 3 години да не са я спирали нито веднъж..Е, верно е че има огромна разлика между форд и баварец, но все пак..

Ааа имам и още една питанка не много по темата. Не ми се рови в правилника,та да ми кажете колко е допустимото количество алкохол в кръвта?
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
Кара: '99 318i
Е тука е разковничето... обичат да спират по-лъскавите коли гадовете...

А за алкохола - по принцип никога не пия, когато съм с кола. Така че - не мога да ти кажа.

- BMWgirl_Z8
- младши ентусиаст
-
Re: Често ли ви спират..?
kifla написа:
За шофери до 2 год е 0.2 промила, а за тези със стаж над 2 год. 0.5!!

А иначе...аз карам от 2 год. По принцип си джиткам с едно фордче, но съм карала и баварчето на приятела ми. Мен не ме спират често.Даже мога да ти кажа, че за тея 2 год. са ме спирали 6 - 7 пъти.Имай предвид,че си карам доста редовно.Даже си пътувам и до Свищов за лекциите ми. А относно това,че караш БМВ, а приятелката ти Форд: Аз като карах на гаджето БМВ - то не са ме спирали нито веднъж(макар,че изглеждаше много бандитско

Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

- ilinka_loves_BMW
- кандидат ентусиаст
-
ами слава Богу само 2 пъти ми е мятал чичко полицай и то все за превишена скорост,ама все корумпирани ми се падат(разбрани чичковци),че леко минавах по бързата процедура(под книжката 10 лв.)
BMW-THE LIFE STYLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
В тишината алкохолна пак от спомени съм болна!Искам да не оздравея в нащо вчера да живея-там където бях щастлива и усещах,че съм жива!
Нищо ли не бях за тебе,както казваш днес на всички или те боли за мене и не спря да ме обичаш!
В тишината алкохолна пак от спомени съм болна!Искам да не оздравея в нащо вчера да живея-там където бях щастлива и усещах,че съм жива!
Нищо ли не бях за тебе,както казваш днес на всички или те боли за мене и не спря да ме обичаш!
- Andronoff
- триногата
-
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
dam 4есто даже напоследак ме проверяват и за наркотици ,незнам кво им стана на тия хора преди само багажника сега насекаде хихихиихихих да са живи и здрави нека си проверяват като си колтурен и те са пи4ве добър ве4ер добър ве4ер ето документите изкате ли багажника дам мерис заповедаите и лека ве4ер и толко
или квото даваш това и полу4аваш

- don_mimo
- ентусиаст
-
- Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
- Мечтае да кара: bmw x5 '11
ми мен са ме спирали 5-6 пъти от както имам книжка ( близо 7 години) и 2 пъти в хамерика ма там ми излезе солено
неискаха да им купя пони4ки
и се наложи да си платя
аз сам примерно шофьор4е некарам с пове4е от 130 извън града
на магисралата 150 

аз сам примерно шофьор4е некарам с пове4е от 130 извън града

- TheBlame
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше e34 520
- Мечтае да кара: E34 535
шофирам от скоро и до са не са ме спирали но вчера кат излизах от една пряка на христо ботев изведнъж ми излезна шеята с магическата пръчица и започна да ме гледа гадно и втренчено все едно му бях изял закуската сутринта и явно чакаше да се стресна нещо и да направя някакво мазало ама пък така и не ме спря иначе кат съм пеша си ме спират разни човечета с пагони за проверка 

За да станеш хищник трябва опонента ти да е хищник !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ
Алчността убива всички !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ
Алчността убива всички !
- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
- Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
- Мечтае да кара: Ферари ф 40
- Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация
За 2 години точно 3 пъти са ме спирали от които едното акт ама човека беше расист ... Мразеше старите коли . А единият път даже ми се смяха на снимката на книжката щото там съм лапе . Е посмяха се и ми я върнаха и по живо по здраво 

My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
За една година са ме спирали точно два пъти. И двата пъти за проверка на документи, ама още преди да сменя номерата. Първият път беше пред американското посолство, те там винаги си седят.
Ама изглежда е вярно това за лъскавите коли. Забелязал съм, че като не си мия колата известно време (месец-два), ставам направо като stealth. Катаджиите се правят, че не ме виждат.

Ама изглежда е вярно това за лъскавите коли. Забелязал съм, че като не си мия колата известно време (месец-два), ставам направо като stealth. Катаджиите се правят, че не ме виждат.

1.8 литра е чудесен обем. Не мога да разбера, защо продължават да произвеждат 0.5 литрови халби?!
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
///sasho написа:Багажника не си длъжен да го отваряш освен ако не са в акция.
може да се направиш наистина на интересен за багажникА!
Нямат право да ти го отварят, освен при акция ИЛИ със заповед!

Ама ако ги питаш за заповед, ти прибират колата, запечатват я докато изкарат заповед и после чакай да си я прибереш скоро

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Мен полвин година не ме бяха спирали и сега за 10 дена тамън 3 пъти от които изкорях общо с 40лв, особено последния път когато влязох в затворена улица, без всякакви документи и мои и на колата, без колан и без фарове, а бях и малко с превишена скорост, ама те тва не го знаеха 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
dizelboy написа:dam 4есто даже напоследак ме проверяват и за наркотици ,незнам кво им стана на тия хора преди само багажника сега насекаде хихихиихихих да са живи и здрави нека си проверяват като си колтурен и те са пи4ве добър ве4ер добър ве4ер ето документите изкате ли багажника дам мерис заповедаите и лека ве4ер и толко
Мен последния път като ме спираха и си бях наръсил около пепелника с глутамин (разни прахове за фитнес) понеже си го държа в колата да пия след залата и оня като го видя и светна целия. Искаше да джоби цялата кола ма му викам- викай колегите да правят полеви тест, ако не да си хода, така може да ти покажа макс багажника. Явно не му се занимаваше и ме пусна.
49 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4