прехвърляне на кола????
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
прехвърляне на кола????
да попитам и аз нещичко
регистрацията ми по лична карта е в София, колата която карам е със Софийски номера и собственика и е от София.
От една година обаче живея във Варна.
Въпросът ми е следния:
Трябва ли задължително да прехвърля колата в Софийския КАТ или мога да направя това и Във Варна ?
регистрацията ми по лична карта е в София, колата която карам е със Софийски номера и собственика и е от София.
От една година обаче живея във Варна.
Въпросът ми е следния:
Трябва ли задължително да прехвърля колата в Софийския КАТ или мога да направя това и Във Варна ?
Ако ти си от София и колата е софийска можете да я прехвърлите при нотариус във Варна и да си караш с пълномощно и като си идваш в София да минеш през КАТ да си извадиш талон на твое име
Мисля, че това във Варна няма да стане
Те ще ти поискат адресна регистрация а ти имаш, но е в София и ще те пратят в нашия КАТ 

Мисля, че това във Варна няма да стане

- Biggy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5 3.0d '13
- Мечтае да кара: М-power
Прехвърлянето става по местоживеене, а и в случая ще ти излезе по тънко, иначе всички документи трябва да си прехвърлиш във Варна - лична карта, шофьорска книжка и талон, сменяш номера и т.н.
euroto написа:Ако ти си от София и колата е софийска можете да я прехвърлите при нотариус във Варна и да си караш с пълномощно и като си идваш в София да минеш през КАТ да си извадиш талон на твое име![]()
Мисля, че това във Варна няма да станеТе ще ти поискат адресна регистрация а ти имаш, но е в София и ще те пратят в нашия КАТ
И аз така си мислех, но бях длъжен да попитам:((((
Е, ще продължавам да я карам така пък ще видим кога ще имам път към София.
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
5 мнения
• Страница 1 от 1